Komentari

lanterna.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • non´se

    odspavaj. umiri se, prati disanje, vidim veoma zanimljvio pratis tok misli, potrebnoje samo osvestavanje, sto vidim da ti se dogadja dok pises :) 10 udisaja, i udises novo, 10 izdisaja i izdises staro :) pozdrav :=)

    avatar

    19.07.2005. (00:41)    -   -   -   -  

  • ss

    kvragu i sve, ubit će te ta samokritičnost. nemoj mi reč da u životu nema stvari na koje si ponosna? pa nije li samo hrabrost da odeš vanka već veliki uspjeh? ja ni u zagreb nisan moga. normalno je da u nekom trenutku osjetiš nezadovoljstvo, osvrni se malo, vidit ćeš da si postigla puno, više nego će mnogi. a i ovaj post će mnogima ostavit trag na srcu, meni sigurno...

    avatar

    19.07.2005. (02:24)    -   -   -   -  

  • jazzie

    A u pičku, ne znam što da kažem. A ja uvijek imam nešto za reći. Odspavaj, razmisli... To je sve što imam za reći. A ako i dalje budeš nezadovoljna nekim stvarima, mijenjaj nešto pod hitno!

    avatar

    19.07.2005. (04:45)    -   -   -   -  

  • lanterna

    @svima: divni ste ljudi. Jucer sam tako poizdila da sam mislila ili lupit sakom kroz staklo ili preko tastature izbacit sve iz sebe. Kombinacija pisanja, disanja i otspavane noci je ucinila svoje. Eto danas je novi dan.

    avatar

    19.07.2005. (07:04)    -   -   -   -  

  • corto m

    Novi dan. Uvjek dolazi. Znam kako ti je jer sam i sam to prošao. Korak po korak.

    avatar

    19.07.2005. (08:42)    -   -   -   -  

  • leo news

    dete, navuci patike, zakorači na stazu...kakv divan osjećaj, dok trčiš s pogledom na sunce koje zalazi. Dišeš...znojiš se ...sve izlazi...voda odnosi prljavštinu...a, znaš da sutra sunce izlazi samo na drugoj strani...ma, zahebi sve ...

    avatar

    19.07.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    ma siguran sam da ima i pozitivnih stvari u tvom životu ! evo recimo imaš zanimljiv blog :-)))

    avatar

    19.07.2005. (09:31)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    vrati se pročitati što si meni napisala,nema smisla da sad ponavljam tvoje riječi-TEBI.drži se, bila ti je zadnja rečenica koju si mi napisala u komentaru.da ja sada ja tebi vratim natrag?znam kako bol i osjećaj nemoći i gubitak vjere i izgubljeno samopoštovanje mogu ubiti...ali, uvijek ima neki izlaz.mora biti.kad zatvoriš prozor, otvori vrata.izlizana izreka, ali stoji.šaljem ti pusu veliku!uz tebe sam.javi se ako ti bilo što treba nadodati...imaš moj mail na mom blogu.

    avatar

    19.07.2005. (09:47)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ne ću ti djeliti savjete jer nisi zato pisala post. Reči ću ti samo kako sam ja negdje u tvojim godinama riješila svoj problem koji je odavde gledajući jako mirisao na ovo tvoje stanje stvari. Bila sam konstantno prisutna u svakom trenutku. Ilitiga, svaku stvar koju sam radila, radila sam sa PUNOM pažnjom. To je jedna meditacija na pažnju, jako dobra u ovakvim situacijama raspada sistema. Možeš probati pa vidi. Bit će jebeno teško prva tri četri dana, poslije ide lako, a onda si najgori dio već odvalila. Sretno :)))

    avatar

    19.07.2005. (09:58)    -   -   -   -  

  • Zaustavite vrijeme i uživajte

    :)) ... dakle draga moja kompliciras, a zivot je tako jednostavan :) ... samo tvoj i jedinstven, usporedju, radi s njim sto te volja, ali ne kompliciraj, prakticno i jednostavno, to ti je formula svakog pa i tvojeg uspjeha :) ... kod mene pada kisa, navrati imam veliki kisobran, pa mozemo u setnju :)

    avatar

    19.07.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ako ti pomaze udri sakom o stol i reci dosta je bilo... vici, trci, trosi energiju... tako cess umorna naspavati se i fizicki izmucena manje misliti na logiku, vise na sebe... ovo je tvoj zivot, niciji drugi, pa sto drugi misle briga te... ti si svoja...

    avatar

    19.07.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    eto tako triba...kad ti se skupi puna kapa, ti lipo izbljuj sve to ovdi...vidila si da uspije,makar na neko vrime, zauzdat te gadne nemani...one se boje kad im pogledaš drito u oči i iskeziš zube...

    avatar

    19.07.2005. (11:27)    -   -   -   -  

  • jagode

    sve što je trebalo si rekla, i sve što ti je trebalo su ti napisali bloggeraši... svatko od nas ima svoj primjer trčanja u krug, kao kad pas želi uhvatiti vlastiti rep... i da se ne ponavljam, pozdrav:-)

    avatar

    19.07.2005. (11:50)    -   -   -   -  

  • nema me

    uh i ja se tako osjećam zadnja dva dana...fali nam malo pohvala, malo pažnje, malo smisla u onome što radimo, živimo...nemam pojma...pusa

    avatar

    19.07.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    drago mi je sto vidim da si sad vec bolje:) vidis, i ja sam prvi put kod tebe i doceka me ovakav post. prepoznavanje me sutnilo s ekrana, jos se oporavljam. mene su takve krize identiteta prale godinama, ali na kraju ipak.. sve to dodje na svoje. pozdrav:)

    avatar

    19.07.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • non´se

    e super, sad si friska :)

    avatar

    19.07.2005. (15:42)    -   -   -   -  

  • non´se

    :P :P nego vidim i ti sine brute *pinkeye, kriza identiteta, to je totalno super :PPP

    avatar

    19.07.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    i ja sam umorna od svega...ali tebi je danas bolje :*

    avatar

    19.07.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • Helix

    Lako je biti pametan i pun savjeta gledajući sa strane. Ipak, htjela sam i ja nešto reći. Zašto? Sjećaš se na koji sam se tvoj post prvi put javila komentarom? Eto zato komentiram i sada, opet imam onaj isti osjećaj, nevjerojatno. Život i jest i nije jednostavan. Ti kažeš "eto,danas je novi dan". Ja često znam reći sebi "budi mirna, ne luduj, ima i takvih dana". Proći će, pa ponovno doći.

    avatar

    19.07.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Uh, teške riječi, ali čitajući kao da sam pronalazila sebe u svojim najgorim danima.I to me zaprepastilo.Isti bijes, ista pitanja, iste neprospavane noći.....drži se draga,čvrsto se drži, bolno je sve to....PUSA!

    avatar

    19.07.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ma blog je najbolji mogući ispušni ventil... Samo se izjadaj i onda kreni dalje... Korak po korak... Uživaj u malim pobjedama na putu prema ispunjenju snova... Ne očekuj da će se sve promjeniti preko noći... Radi ono što ti želiš, a ne ono što misliš da se očekuje od tebe... Nađi svoje snove i svoj put, nemoj željeti živjeti tuđe živote... Sretno... ;))

    avatar

    19.07.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ...hm, to su FAZE vlastite peobrazbe...poput pucanja čahurice iz koje želi izaći leptir...svaka je preobrazba "rađanje" -BOLNO, ali potrebno... ne znam koliko i dali prakticiraš duhovnost - ali to je izvanredna pomoć u takvim situacijama - POMAŽE posložiti stvari na svoje mjesto! SRETNO!

    avatar

    20.07.2005. (13:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...