Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • jazzie

    Dobar provod sve u svemu! Btw, i ja ga obožavam! Ne nogomet, nego grad!

    avatar

    18.07.2005. (15:14)    -   -   -   -  

  • brinc

    slažem se za tu vrstu cura. fakat užasno. isto popizdim kad me tak nekaj pitaju. koju se picku materinu mjesaju di im nije mjesto. jel ja njima govorim da su glupe zato kaj gledaju one jebene sapunice, i onog štefana franka( muškarca kojeg svaka žena želi. hahaha...) mislim da ne. zato VI određene cure zajebite i šutite. ajd domi pozdrav.

    avatar

    18.07.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nakon tekme, ćevapi pa pravac Sljeme, hm, pa nije vama loše. I ja bi to, posebno ak može bez onog prvog ;D

    avatar

    18.07.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • sanya's palace

    ček ček,pa ima i cura (žena) koje vole nogomet.ja na primjer volim sa starim i burazom sjest pred tv s kojom pivicom i tak (nije da se ponašam ko muško al tak ispadne,a i dobro je za promjenu provodit vrijeme s muškim članom familije),a osim toga radije bi otišla s dečkima na tekmu nego sa curama na trač party u obližnji birc.al i to se mora,ipak sam žensko.... ;)

    avatar

    18.07.2005. (19:04)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Nemoj mi samo Ciganče vrijeđat. To je najbolja stvar ikad. Takva fina melodija nije nikad prije skladana. Taj raskoš, te harme. Najbolja stvar.

    avatar

    18.07.2005. (19:37)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    množina od psi?! :D)))))))))))))))))... e, a koja je to kuja srala na usta?

    avatar

    18.07.2005. (21:57)    -   -   -   -  

  • sanya's palace

    a je ima nas i vas svakakvih,al zato nam bar nije dosadno...svaki dan nešto novo saznaš...

    avatar

    19.07.2005. (00:36)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...e, sad se sjetih da si mi obećo odvest me na tekmu...hmm, sad ne znam jel bi se to i dalje moglo nekak realizirat......i uživaj u zg-u još tih par dana..ja odooooo.......:)))))))))))))))

    avatar

    19.07.2005. (02:26)    -   -   -   -  

  • macketina

    nogomet, eh, mogu ja pogledat neku turbo vaznu tekmu svjetskog prvenstva i to je to:) al isto tako mene niko nece uvjerit da je nogac generalno zanimljiv, kao sto ni ja necu pokusavat nikog uvjerit da nije, koja je opce poanta tog, svi mi imamo svoja mala veselja..

    avatar

    19.07.2005. (11:36)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    gle,ja sam zaključio da mi se više ne da sramit zbog toga kaj volim nogomet i dinamo,ili zato kaj sam bio u vojsci pa sam prepun priča-i na one priče tipa,ma ja volim pogledat tekmu,al kad mi igraju arsenal i mančester se krečem lagano svađat!a ne,ja ne volim pogledat te tekme,meni je prejebeno gledat hnl!al jebiga,živim u hrvatskoj,u zagrebu gdje sam i rođen i nemrem baš svaki vikend letit za london da bi pogledo tekmu,a svi znamo za onu usporedbu da je gledanje tekme na stadionu il pred telkom isto ko i drkanje i jebanje(malo je brutalnije,hahaha)!i zato treba svakom dat za pravo da misli kaj hoće,al ga treba onda argumentima tolko nadjačat da se poželi odreći roditelja zato kaj ga/nju nisu učlanili u dinamo kad je još bio u majčinoj utrobi!

    avatar

    19.07.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • sphinx

    ajme,koliko stereotipa...cure koje mrze nogomet i cure koje gledaju stefana franka? meni je nogomet dosadan,kao i većina sportova...ali ako ti to voliš,sasvim ok.

    avatar

    19.07.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    pa ja sam ovaj post pročitala još jučer i nemogu vjerovat da ti nisam niš napisala... ali dogodi se i najboljima :)). ja ne volim previše ljudima srat oko stvari koje mi nisu po volji, razumijem da ima svatko svoj izbor i iako mi nije baš nogomet nešto, bar znam što je ofsajd. drago mi je što voliš zagreb grad, ali ja ti se baš ne veselim studentskom životu i zagrebu i svemu.... ali preživjet ću i to. unajmit ću tur gajdera (tebe, pretpostavljajući da se nudiš naveliko i vičeš: me! me! take me!) i on će mi pokazat šta je pravi zagreb grad, pa ću ga valjda i zavoljet. mislim, zagreb ću zavoljet, tebe ionako već volim!!!!! e da, i susjedi smo! super sam prošla na prijemnom, pa se vidimo!!!!!

    avatar

    19.07.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    O'ŠO NA MORE! STRPITE SE... NEĆU DUGO.

    avatar

    20.07.2005. (01:23)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Ono što mi se najviše sviđa kod nogometa jest roštilj i piva nakon... :) A, na Sljeme nagovaram ekipu već poduže vrijeme, ali, nažalost, već poduže vrijeme traje i raspad sistema...Dat ću oglas da tražim nove prijatelje, koji, izmeđuostalog, ne idu na more prije 10.8. :P

    avatar

    20.07.2005. (09:38)    -   -   -   -  

  • K.... od ovce

    uzivaj, ulovi bojicu da se lakse uklopis u Maroku :)

    avatar

    20.07.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • skips on the record

    ciganče, hahaha, to se u mojim krajevima redovito čuje iz auta... hahahaha

    avatar

    24.07.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    znas sta je bilo?? sanjala sam te neki dan i tako je bilo stvarno..... jako jako je bilo stvarno! i kad sam se probudila bila sam jako zbunjena. a mi smo kao bili neki jako dobri prijatelji u snu i ja sam tebi slala poruke jer sam nešto smiješno vidjela i svašta... ajme sna... a baš smo bili neki dobri stari prijetelji, bili smo u bircu, i posvađali smo se, u biti ja sam popizdila na tebe jer si nekaj glupo rekao... ma svašta! aaa aleksa, ti si se vratio s mora :))) kako je bilo?

    avatar

    26.07.2005. (23:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...