Komentari

emma034.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • **UMIROVLJENICI..sta sada?

    * prvo na poslu to je svugdje po svjetu,vecina sa univerziti/fakultetu dodju bez znanja i poslije par godina "uvijek su sve znali". **za Brak je ruza....tko god kaze sve je perfectnolaze ili sam sebe vara...ja dobro znadem 43 godine ,ima lose i dobro...sve najbolje

    avatar

    10.08.2005. (14:40)    -   -   -   -  

  • **UMIROVLJENICI..sta sada?

    * prvo na poslu to je svugdje po svjetu,vecina sa univerziti/fakultetu dodju bez znanja i poslije par godina "uvijek su sve znali". **za Brak je ruza....tko god kaze sve je perfectnolaze ili sam sebe vara...ja dobro znadem 43 godine ozenjen ,ima lose i dobro...sve najbolje zelje na poslu i privat zivotu.

    avatar

    10.08.2005. (14:44)    -   -   -   -  

  • pandalavanda

    imam završen faks pa sam se osjetila prozvanom u ovom postu. većina zna da nije pobrala pamet cijelog svijeta, ali nas se ne može "optuživat" ako bismo nešto napravili malo drugačije nego što se to radilo zadnjih 500 godina i to nazivat "nadobudnim pametovanjem". i naravno da ne možemo imati znanja kao vi što radite već dosta godina i jednako dobro raditi jer je teorija jedno a praksa sasvim drugo. ali nove ideje spojene s nečijim iskustvom mogu napraviti čuda. a u tvom slučaju mislim da ti je kolega jednostavno htio uvaliti svoj dio posla da on može luftat dupe. znaš ono, ako prođe, prođe. :-)

    avatar

    11.08.2005. (12:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...