Komentari

mobile.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • math_baby's blog

    Covjek koji je smislio onaj prastari PONG zacijelo je genije! Oduvijek su me fascinirali oni koji mogu napraviti nesto vrlo kreativno imajuci pri tom samo minimalna, rudimentarna sretstva koja mogu iskoristiti pri izradi. PONG je upravo jedan takav primjer! Danas ljudi rade svakava cudesa, trodimenzionalne vjerne i vrlo komplicirane realisticne modele, ali im najcesce igra na kraju bude dosadna i vec vidjena. Usporedimo to sa onom drazi koju smo osjetili igrajuci prvi put PONG i SQUASH, ili prve space invaderse ili pacmana... to je bila prava genijalnost!

    avatar

    19.07.2005. (23:48)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Pogledaj moj blog...:-)

    avatar

    20.07.2005. (00:54)    -   -   -   -  

  • wlan

    Atari PONG story, link: http://www.pong-story.com/atpong1.htm Inace, ima sad neku stolnu verziju (projektor je iznad stola, projicira sliku na bijeli stol). Igrica je za 4-6 igraca. Sa svake strane su moguce po 2 ili 3 vertikalne crte, koje se mogu pomicati preko kruznog kurzora (loptice) u svim smjerovima po ekranu. Podsjeca kao da je neka PONG odbojka. Svaki igrac ima svoj set gumbica te taj kruzni joystick na stolu. U sredini je projekcija igre. Crtice su u boji :-)

    avatar

    20.07.2005. (10:33)    -   -   -   -  

  • wlan

    Haha, funny. Tek jos da se cuje onaj 'tupi' zvuk "pk", "pk", ... "pk"... kad se 'udara' loptica na crno-bijeloj slici na TV-u :D

    avatar

    20.07.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...