Komentari

bubnipaprezivi2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • dijana_9

  ja sam jedna od onih koja misli da je sve moguće. potpuno vjerujem u ljubav na prvi pogled, možda onda postoji i ljubav na prvi mail. stvarno ne znam. sve je moguće. mislim da bi tvoj prijatelj trebao malo pričekati, upoznati se s njom, a onda razmisliti dobro da se nije možda prevario...

  avatar

  17.07.2005. (01:57)    -   -   -   -  

 • DAN ZA DANOM

  a meni se to čini baš iskreno, to da mu se cura jako sviđa a da ju nije ni vidio. kaj je on fakat muško? :)) ne, ustvari kad bolje razmisliš.. to je ok.. ne znam dal je to duša ali da ti se svidi netko iz razgovora, bilo bi tužno da se nekom svidi netko samo zbog izgleda... opet je ovo drugo bitnije a izgleda ko da ta cura fakat ima ništo ili on stvarno nju idealizira.. a to bi se trebalo s vremenom iskristalizirati.... rečenice su možda malo nesuvisle, nije bed... sad sam došla doma... a izšla jušer u 9..hihih...

  avatar

  17.07.2005. (13:22)    -   -   -   -  

 • BlackRose28

  EJ, LJUDOVI…. UPRAVO MI JE JAVIO DA SE POMIRIO SA CUROM TAKO DA VIŠE NEMA DILEME..!!! heheheh…. Čak mi se čini da će cyber «frendica» morat uć u povijest kao neuspjeli projekt jer jako je osjetljiv tj. sigurno bi nastavak komunikacije shvatio kao «prevaru nad curom»… ufff.. koji problemi…. =))))) ...Ako imate volje ostavit ipak savjete, tko zna dal/kad će mi opet zatrebat «malo dodatnog znanja»..!! =)))))) kiss!!!!

  avatar

  17.07.2005. (23:29)    -   -   -   -  

 • DAN ZA DANOM

  :9 a da se nije pomirio s curom, cyber frendica bi bila u redu? hm... nešto tu ne štima!

  avatar

  18.07.2005. (07:30)    -   -   -   -  

 • BlackRose28

  d.d....DA MALO GADNO.... ali on je stava "da mi cura tako s nekim konunicira ostavio bi ju", to je za njega kao prevara mišlju.... ma... hm.... još jedna tema.. JEL TO PREVARA? ja mislim da ne.. iako.. mislim gledam po sebi, ja bi brijem totalno mogla s nekim tako komunicirat jer to ne doživljavam kao nešto "sexulano" nego samo "srodno"... hm... what ya think?... =))))

  avatar

  18.07.2005. (09:12)    -   -   -   -  

 • DAN ZA DANOM

  totalno se slažem s tobom... pa po meni ne postoji ta prevara mišlju! kaj to znači da ne možeš ni mislit na nekog drugog osim na osobu s kojom si u vezi, a da ne govorim o nečem više... to je totalno ropstvo... dajmo da misle! hehe... :)))

  avatar

  18.07.2005. (13:13)    -   -   -   -  

 • ...house of dead memories...

  ne znam dal se možeš zaljubiti ali zavoljeti možeš... ja sam preko neta upoznao fenomenalnu osobu....

  avatar

  20.07.2005. (15:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...