Komentari

oceana.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Happy child

    Dobar post i dobra pitanja koja su i meni ponekad pala na pamet. Za moj blog zna moj dragi ali naravno to nista ne vrijedi jer on pojma nema sta na njemu pise jer slabo razumije hrvatski, mada moram priznati da me ne bi brinulo da me bilo ko otkrije jer vecinom lupetam svoje gluposti po mom blogu :) A sto se tice mog nick-a prepustit cu tebi da odlucis zasto sam ga izabrala :)))

    avatar

    16.07.2005. (12:10)    -   -   -   -  

  • lanterna

    ja sam se jednom uspanicila kada sam poslala jednoj blogerici mail i prekasno otkrila da ona sada zna moje ime. Ipak cura je ok, zan da smo svi incognito. Samo jednoj osobi sam rekla za blog. Strah me necega. Ponajvise obitelji.

    avatar

    18.07.2005. (14:50)    -   -   -   -  

  • anatea

    ma, što ne bi bila dobra fora da se sretnemo u nekoj trgovini, salonu ili parku - počnemo pričati i nismo sigurni da li proživljavamo "već viđeno", ili se mi stvarno od nekamo znamo...Da nam neka misao bude poznata... Ili još bolje.... pod ovom maskom govorim ti ono što nisam nikada. Ako se znamo, naravno.

    avatar

    21.07.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • Bjesomarka Mara

    slučajno sam naletjela na ovaj blog. preko majspejsa. od nedavno sam počela pisati svoj i kad sam skužila link, reko da vidim. kliknem od početka i nađem ovaj tekst :) osobno sam proživjela jednu ne baš lijepu priču sa skrivanjem identiteta na forumu, zapravo zazirem od toga, ali na blogu ne skrivam ništa. nikomu još nisam za njega rekla, jer je nov, ali budem već. koga zanima naletjet će. to je moj osobni dnevnik u kojem ću biti ono što zaista jesam. oslikati dijelove sebe koji se ne vide svaki put kad se s prijateljima nađem vani. bolje će me razumjeti, a i ja ću sebe bolje razumjeti :) baš sam zato i komentirala ovaj post, jer je to to :))

    avatar

    27.09.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...