Komentari

sajooo.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ! ! !

    bez veze :)

    avatar

    15.07.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • ALiEN

    ja sam bio u bermudama ali mi se niš nije deslipo

    avatar

    15.07.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • Sajo

    Da i ja sam danas bio pa sve super prošlo:P

    avatar

    15.07.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • pinkgirl

    Pusti nam svoju mail adresu, pa ćemo ti tamo slat pitanja, a ti odgovaraj u postovima, zar nije tako jednostavnije? Pozdrav, super blog!

    avatar

    16.07.2005. (09:18)    -   -   -   -  

  • Sajo

    Ovaj... pa jel mislite da bi to bilo pametno?

    avatar

    16.07.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • nully

    ne znam ko mi je pričal al mislim da je bila to profa iz zemljopisa- na mjestu bermudskog trokuta se susreću nekakve morske struje ili nekaj slično tome pa je valjda dolazi do nekakvog poremečaja u atmosferi- valjda se tople i hladne struje sudare pa dolazi do totalnog..., ne znam čega... nekaj je takvog rekla... ma sve u svemu vjerujem da je za to kriva majčica priroda

    avatar

    17.07.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • nully

    bolje ti je da ne stavljaš mail adresu u javnost jer ko zna kakvi bi se je idioti mogli dočepati... i mene su to molili, al ja se nisam dala...već mi je dosta virusa internet ovak priuštil pa mu ovaj put nisam htela pomoči u tome...:)

    avatar

    17.07.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • Sajo

    Hm... i ja sam čuo da su to neki prirodni poremečaji! A što se tiče mail adrese hvala na upozorenju :)))! Možda je ipak neču dat !:)

    avatar

    17.07.2005. (15:34)    -   -   -   -  

  • beta

    kak foraaaaaaaa :)) pozz,ostavi i ti meni koji komentar.

    avatar

    18.07.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • mulac

    zanimljiv blog, pogotovo ovo u vezi iluminata.... samo sam ti htio rec da nema bas niceg neobjesnjivog u trokutu. oni avioni su nestali zbog greske navigatora koji je predvodio eskadrilu. on nije racunao na vjetar koji ih je polako makinjao s kursa, i tako su preletili pokraj prve kontrolne tocke umjesto preko nje. nekoliko milja dalje su naletili na otok koji je imao slican oblik kao onaj kontrolni, pa su mislili da su stigli. tamo su se trebali okrenut, i onda je nastala pomutnja. druge kontrolne tocke nije bilo jer su totalno fulali smjer. mislili su da im je kompas neispravan pa su se svi uspanicili. jedan covjek iz udaljene baze je cuo na radio stanici njihov SOS, i skuzio je da mu oni govore kako se udaljavaju od njegove baze. zvuk je bio sve glasniji preko radija, pa je logicno zakljucit da su se priblizavali i da su se skroz zbrkali sta se polozaja tice. on ih je nagovarao da ga poslusaju, ali nisu htjeli. puno godina kasnije ti su avioni pronađeni na lokaciji koju je opisao taj covjek. brodovi isto tako nestaju, ali zbog rijetke pojave koja se događa samo u tom djelu svijeta. radi se o plinu koji izvire s morskog dna, i u tom trenutku more izgleda ko mineralna kad ju promuckas. moru se trenutno smanjuje gustoca, pa brod tone.... pozdrav!

    avatar

    21.05.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...