Komentari

ausleger.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • čudno je biti tu

    e da, jejo, fala na poruci sinoć, jako mi je lijepa:))) i ja tebi pošaljem anđeleka, može?:))

    avatar

    13.07.2005. (17:18)    -   -   -   -  

  • jejo

    bojim se da bu me tak pretukel da se nebum mogla dići iz kreveta.... a le kiwi, shame on you! znaš ti zašto... drugo shvaćanje ha? :) bez brige, sad bum ti to napisala i na tvoj blog buahahahaha :)

    avatar

    13.07.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • jejo

    e da, ali darling on samo ne želi da onda patiš..... jer ga nebuš vidla ful dugo.... gle, buš vidla kaj bu bilo u petak.... pa odluči... a kaj ti mi tam ttrebamo stajat i držat svjeću?

    avatar

    13.07.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • čudno je biti tu

    PA GLEČ MI SE TAK I TAK NEBI NAŠLI U PETAK JER ĆE BIT UMORAN I TO AL NE SAD FAKAT ZA OZBAČ- PA POPIZDIT ĆU AK SE USKORO NE ODEM REKREIRAT..ODOH SAD, JAVIM TI SE NAFEČER!PUSS PUSS

    avatar

    13.07.2005. (17:41)    -   -   -   -  

  • White and black

    sitnice su zakon. pogotovo ako su vezane uz ljubav. dovoljan je jedan pogled da bi ti cijeli dan bio savršen... a što se tiče frendova. da ti nisu pravi frendovi vjerojatno bi te pustili da i dalje maštaš, a ovako se boje da ćeš biti povrijeđena. pretpostavljam. al ne mora te to sprečavati :) možeš ti maštati koliko gooood hoćeš...ipak je to tvoja mašta :))) *jejo*: pazi tko mi govori shame on you :) osoba koja nas je sve naučila na takav način razmišljanja :)

    avatar

    13.07.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • jejo

    hej, nisam ja kriva kaj sam imala dečka koji je sve asocirao na perverzno! dobro, jesam :) hehehehe, al ajd reci, pa kaj nije tak zanimljivije bilo u školi ha? joj, kad se sjetim kad je nac pitala tošmu "evo imam veliki i mali.." ah... (nostalgija) :)) a tošma odgovara "ja bi veliki..." :)))) tak da mi sam možeš zahvaljivati!

    avatar

    13.07.2005. (19:31)    -   -   -   -  

  • NiNcHi

    jooooooj mikica,bas ti fala!!!! i naravno da bumo mislile na tebe puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno,puno NAAAAAAJVVVVIIIIŠŠŠŠEEEEEE!!!!!! si čula???? inače, baš mi je danas bilo forno u gradu (iako si mi ti malo pilila mozak sa zelenim orbitom!!!! hehe ma šalim se, znaš ti da ja tebe volim!!!) inače, blogeg ti je baš supach, samo ubaci još malo slikica i bil bu čista 5-ica!!!hihihi znam da mi ti, mala moja, imaš puuuuno inspiracije tak da ne sumnjam opce u uspjeh tvog blogicha!!! O G R OOOOO M N AAAAA PPPPPPPPPPPUUUUUUUSSSSSSSSSSAAAAAAAA!!!!

    avatar

    13.07.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  • NiNcHi

    e da, i držat cemo ti svaka po 20 figa (.. is nožnim prstima... ti vec držiš, znam , al mi ostali se trebamo malo pomučit za to... I BUDEMO! :))))) ne, ozbiljno!! :******* pufek

    avatar

    13.07.2005. (21:10)    -   -   -   -  

  • čudno je biti tu

    hehehehe, fala na figama:), trebat će mi.. a kaj se tiče slika na blogu- pa to sam ti objašnjavala da mi jejo i eka moraju pomoć... le kiwi : u potpunosti se slažem s tobom, ovisna sam o mašti:)) jejo: KAJ BAŠ UVIJEK MORAŠ BIT PERVERZNA:)))))???

    avatar

    13.07.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • crvena

    sitnice.....male , a tako velike... :) nekada sitnica može značiti više od ičega....pusica! :)

    avatar

    13.07.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • jejo

    ali koka, nisam ja uvijek perverzna.... ima vremena kad uopšte ne mislim na takve stvari... npr kad spavam (le kiwi, znam ja tebe, ti iz svake moje rečenice nađeš nešto perverzno :)) i tako... :) hej, i nisam ja ovaj put počela, le kiwi ima takve primisli :) a kaj se tiće bloga- još uvijek neznam..........

    avatar

    13.07.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  • lela

    helouu..vidis i pametna ja sam to uspijela odgovorit heh... lijepo si to napravila...ludo moje...

    avatar

    14.07.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • čudno je biti tu

    aaaaaaaaaa pa nevjerujem, helanich je bila na mom blogeku, do jaja:))))

    avatar

    14.07.2005. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...