Komentari

kckc.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blavor

    Mislim da je normalno napisati komentar. Pa zato komentiram: Tolko sam spaljen da jedino imam u glavi rimsko i ništ drugo ne znam, a niti morem trenutno napisati osim da su uzgredni uglavci za kupoprodaju (emptio venditio) Lex comissoria, In diem addictio, Pactum ???? (ili tak nekak napisano, tj. nebrem ga se sjetiti), pactum de retro emendo i pactum de retro vendendo te zadnji pactum protimiseos. I to su manje više neke stvari po kojima utrnjuju obveze, nastaju nove ili se otvara plod smreke, jele i svi oni plodovi koje zovemo češeri bez obzira kojoj vrsti četinjača pripadali kao frustus naturales koji daju plodove prosudjivane po ekonomsko socijalnim kriterijima. Tak. Al me udrilo ka tovarećim ušima po spizi!!!

    avatar

    13.07.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  • bac.blog.hr

    pa to se se nekaj zmešalo..petica i šestica voze po Savskoj, dvojka skreće desno na Savskoj..i onda još ova nova stanica..tu se stvarno nekome meša..

    avatar

    13.07.2005. (19:44)    -   -   -   -  

  • voljena

    oprosti što sam te natjerala da pješaćimo(čak dva put u roku dva dana),al to je dobro za zdravljiće i da više koristiš nogice ne bi se trebal sekirati o tramvajskim linijama :) dođi u provinciju i takve stvari neš moral preživljavati..poljubac..misamTE..

    avatar

    13.07.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • voljena

    pls read your mail :) pusa

    avatar

    13.07.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...