Komentari

sanya.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jedna mala tipkovnica

    Ej totalno te razumijem s tim penzićima.... Al što su stariji to su bezobrazniji. A najjače mi je to kad se svi guraju u 7.30 kad mi moramo u školu. Koda neznaju da je tad gužva u basevima i da mi moramo ić u školu. Uostalom kako im se da u 7.00 ujutro ić na placu... i onda ti zasmrde cijeli bas sa ribama, smradom od znoja .... Ajd da više ne gadim.. Bok... Blog ti je super :)

    avatar

    11.07.2005. (14:26)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Za početak, hvala ti sanya kaj si me stavila na svoje omiljene blogove. Svakako dođi na maraton do mene ak će ti se dat a ja ću obavijest stavit na svom blogu kad će se točno održavat (onaj idući tjedan negdje). Vidim da voliš Dinamo. Moja ekipa i ja ti stalno idmo na tekme i navijači smo Dinama tako da mi je i to drago :)) E sad kaj se tiče posta... Penziće nitko ne voli, jer pod A) bahati su, pod B) često smrde, pod C) smrde po biljnim bombonima itd... Ali eto majka me naučila da se uvijek dižem starijima pa se dižem. A kaj ćeš, savjest me peče.

    avatar

    11.07.2005. (19:36)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    uf... gadna tema! meni je jednom baba stavila vrećicu prepunu paradjaza po pasjoj vrućini kraj noge... e, to se počelo cijedit po meni, jebo sam joj mater (ne na glas) i reko u sebi "tebi se ne bi nikad usto!!!" naravno, njoj nije vrag dao mira, pa je počela srat.. bruatlno sam ju zignoriro i kad je odustala digo sam se nekoj ženi s djetetom... rijetko sam se tak dobro osjećo... dinamo!

    avatar

    11.07.2005. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...