Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • U jebemti koji blog

    Ja mislim da tipovi mogu više popit a imam i dokaz zvan JIMKE!

    avatar

    10.07.2005. (16:31)    -   -   -   -  

  • (b)Analna Carica

    dakle, ja mogu popiti hekolitre alkohola i jos stajati na nogama, svjesna svega oko mene... uglavnom je o vino, a cesto i razni koktelcici... Ne volim pivo, osim onih s tequilom - corona, desperados i sl, a ni za zescom nisam luda... moze proci jeger ponekad... ne pijem s namjerom da se napijem, jednostavno pijem dok mi se pije, pa skuzima da popijem litru crnog vina i da mi nije nis... sta da ti kazem, sve ovisi o trenutnom raspolozenju... a o tome da ponekad poslije rucka volim popiti gemišt, necu ni pricati, to se podrazumijeva...

    avatar

    10.07.2005. (16:55)    -   -   -   -  

  • magmel

    ne znam.to je vrlo ovisno..pozadina je inače skoro pa crna al se tebi očito ne otvara

    avatar

    10.07.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • brinc

    e pa na ovu temu ja mogu napisat podulji komentar. i napisat cu ga, al' kasnije. sad nestignem moram ic ucit za prijemne sutra i preksutra.

    avatar

    10.07.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    ja volim pivu. i to hladnu. kad onak popravo paše... onda mogu brzo je popit i totalno uživam u njoj. crno vino ne volim neznam zakaj. bijelo obožavam. al ne gemišt. nego s colom, fantom ili spriteom. žesticu ne volim. ali zato tequilla rules. e a sad količina.... hm... kako kad... nekad od jedne pive se "spojim" pa pričam gluposti. a nekad mogu popit puno puno i kad se dobro zabavljam ni ne skužim da sam pijana, a nekad se niti ne napijem. ko na norijadi. svom silom sam htjela se napit, al nisam mogla. kad smo cijeli dan pili. inače, rigala sam i od pive i od bijelog vina, a i od tequille. u biti i od kombinacija tog troje. mislim da baš nemam podnošljiv želudac. ali sve je relativno... nikad se nezna.... nekad iznenadim samu sebe... a nekima nije lijepo vidjeti curu s škembicom, ali ja sam sebi baš fora, kad mi je i piva fora. eto. kod nas u križu svi puno piju. i cure i dečki. vidimo se domi!

    avatar

    10.07.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • nastao jednom u noci

    meni je to sve isto,jer kad pijem onda pijem s ekipm i sve je zajednicko i svi popiju skoro isto i uvijek se netko previse opije al ne zavisi o rodu nego o tome koliko nije jeo i koliko dugo nije pio i koliko je tezak/teska itd...

    avatar

    10.07.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    Ja tu nemam kaj za reć, ja uvijek prvi padam na koljena, facu i u tuđe aute pa ih pijan zaserem... osim legendarnog živinog tuluma kad je Joaquim mazo zidove govnima kak je bio zdrobljen... naravno prvi gutljaj tekile je potpis moje jetre za near-ciroza-experience, a zrzakmo mi se skupi tak mali ko kita poslje tri sata kupanja u prehladnoj vodi: ide u minus!

    avatar

    10.07.2005. (20:42)    -   -   -   -  

  • macketina

    cisto sa znanstveno zdrastvenog gledista, muski su u prosjeku veci i tezi i samim time mogu tolerirati vise alkohola u krvi bez da umru..:) A sto se tice mene, to znas, ne treba mi puno, ipak neki kazu da znam dosta potegnut za jednu zensku, ne znam, mislim da nemrem puno, sam prosudi.. A omiljeno- red bull vodka, desperados, a to je najcesce skupo pa se drzim bijelog vina sa pikavim sokovima (ak nema moze i crno) i dobre stare pive..

    avatar

    11.07.2005. (07:38)    -   -   -   -  

  • CHAD(of kors)

    a kaj ja znam, pa pijemo i jedni i drugi, a svako društvo može navest svoje rekordere,bilo da su muškog il ženskog roda! a naš konj za utrku (iliti naša spominjanja prijateljica iz posta) stvarno može potegnut i zagledat se u dno čašice! kolko sam se ja u subotu napio,to nije istina. pita me stari idući dan: "od čega si se napio"?, a ja reko: "od svega"! uglavnom bilo je 666999(zlo i naopako) ob soboto vani, i sam da velim gocu da smo sreli meštra sa zlatnim rukama iz kebaba poslije,došo je do nas i reko da je bio onaj naš malo jači frend na kebsu i da ga je ubio od priloga, a ja sam ga blagoslovio i u tvoje ime i ponudio s cugom(hahaha) !

    avatar

    11.07.2005. (10:32)    -   -   -   -  

  • ninicina sranja

    Ovisi kako ko,nisu svi muški jednaki po tom pitanju,a bome ni ženske ;)

    avatar

    11.07.2005. (10:48)    -   -   -   -  

  • K.... od ovce

    eh, naravno pivo na prvom mjestu, al rijetko se bas ubijem od samo pive (zadnji put u 2. srednje), naravno uvijek tu i tam ulete zestice i onda krenu sranja :) (Vino bas i ne volim, al ak nema nis drugo... :) ). Nevolim se zatuc ko konj, al zestice me nekak prevare :) (trudim se da to ne bude bas cesto). A sto se zena tice, ko kod muskih, varira od osobe do osobe. Uzivaj!

    avatar

    11.07.2005. (10:50)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Hahaha CHAD! Veliš da je reko "Malo jači frend". Koja laž. Ja malo jači. Ja sam prejak :))) Kad mi je davo Kebab veli izvoli direktore! Ma majstor je nema se kaj reć!

    avatar

    11.07.2005. (19:40)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...a znaš da ja ne pijem...:))

    avatar

    11.07.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...ajd sad za praf...uhh...volim pivu, prvenstveno Tuborg i Žuju, Karlovačko nikako, ona tvoja redbull-loza je skroz dobra, štok-kola, jeger....vino ne podnosim, iako sam nekad znala i to popit...da, tekila je zakon, ma skoro sve dolazi u obzir, kad je kriza brijem da bi i aceton popila..:))...a kolko mogu popit?..a kaj ja znam, procijeni sam...mislim da kako kad, inače mi ide, al ponekad me zna zaljuljat od samo dve pive....:))

    avatar

    11.07.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ..uf, trebalo mi je da nabrojim sve to...a dobar je i pelin sa mlijekom..il je to nekaj drugo s mlijekom..ma, ne znam....:)

    avatar

    11.07.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • Fly me to the moon

    o da, ima nas koje mozemo popiti.. hm, malo vise... pogotovo kad se smile i ja udruzimo... uh, sto onda tek postaje gadno.... :)

    avatar

    11.07.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Ajme, kombinacija li navedenih! Već mi je zlo. :) Nego, čuj, ne ovisi to o spolu. Više o baždarenosti i prethodnoj praznini/punini želudca. Ja konzumiram 3 vrste pića: vino (rekord: litra i pol), pivo (rekord: 2 litre) i rum (rekord:4 deca). I, u principu sam uvijek pri svijesti... :P

    avatar

    12.07.2005. (00:20)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ne pijem alkohol tak da nemam prava glasa, ali iz observacije mogu reći da u prosjeku ipak dečki mogu više, iako ima cura koje stvarno mogu!

    avatar

    12.07.2005. (00:37)    -   -   -   -  

  • CHAD(of kors)

    je runaway,iz tih tvojih rekorda i nije teško zaključit zakaj si uvijek pri svjesti-možeš popit otprilike ko fetus!

    avatar

    12.07.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • magmel

    jes,jes.tfa.otkud ti njih znaš?nemoj mi samo reć da su iz sesveta?

    avatar

    12.07.2005. (21:03)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    samo da ti javim da sam živa. polako mi već fališ. jel sretna dvorana D1?? jesi prošao sve ispite tamo koje si pisao?? jesi li ??! jesi li ?!?!

    avatar

    12.07.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...