Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Petra 23-10

    Lijepo je što su nalazi dobri.Ovo o esherihiji mislim da svaka druga žena ima u mokraći tako da nek te ne brine.Ostalo,pusti vrijeme da vas oboje izlijeći,a uz to sigurno imaš posla oko pripreme svadbe tako da ne moraš žuriti.Bit će nešto malo i mirišljavo,bit će....

    avatar

    10.07.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Pozdrav, prvi put sam ovdje:)

    avatar

    10.07.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    joj super što su ti nalazi dobri... a vjenačnje u Makarskoj... u onoj lijepoj crkvi sa puno stepenica? ah zavidim ti...

    avatar

    10.07.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    O to je klasika sa esherijom, to kad mi padne imunitet na minimum i kad me kao sad spopadnu sve asmatične alergije i bronhitisi i njezin nivo poraste u mokraći. Super da si se riješila organizacije vjenčanja, drugo je kad se sam sa tim zezaš, a drugo kad ti to netko treći napravi. A sa poslom mogu misliti da si u gužvi do grla. Pusa :))

    avatar

    10.07.2005. (13:43)    -   -   -   -  

  • KGB is watching!

    Drago mi je zbog nalaza i sretno sa organizacijom vjenčanja!

    avatar

    10.07.2005. (20:29)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jednog tate

    baš mi je drago da su ti nalazi dobri,što se tiče esherihije,uz antibiotke probaj pit čaj od brusnice ili uzimat kapsule od brusnice,meni je to puno pomoglo! nemoj se puno živcirat,opusti se malo i uživaj u organizaciji vjenčanja,to je ipak jednom u životu...ja sam se za svoje samo žderala i sad mi je žao jer sam u svoj toj nervozi propustila puno stvari...veeelika pusa od nas troje! (motherly)

    avatar

    10.07.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Da te utješim - papirologija za vjenčanje uopće nije tako strašna! I ja sam se bojala da ću na nju ostaviti pola života, a zapravo smo sve obavili u dva prijepodneva. Sretno s liječenjem! Pozdrav! :-)

    avatar

    10.07.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • SVASTA NESTA

    Cestitam ti na vjencanju i mislim da ce u Makarskoj biti puno romanticnije i dojmljivije nego u Zagrebu(mozda je to zato jer je meni more puno vise priraslo srcu nego rodni mi Zagreb). Sto se tice esherihije tice,ja sam je imala u obje trudnoce i bilo jekriticno,cak me samo tjedan dijelio od injekcija, ali sam cula za lijek iz naroda koji mi je za samo tjedan dana rijesio problem: uberes lisce koprive(na mjestu koje nije blizu ceste zbog ispusnih plinova),osusis ga na suncu i kuhas caj sa 5 listova iste i pijes u enormnim kolicinama po mogucnosti neseceren...Probaj,stvarno pomaze,a sto posto je prirodan i puno ukusniji od Uvin caja...

    avatar

    11.07.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  • cruel life

    hej draga.. stisla sinoć, al mi nije htjelo otvorit da ti ostavim komentar... nisam ti odgovorila na mail.. jedno vrijeme nisam imala komp sa sobom, a ostatak vremena mi se jednostavno nije dalo palit istog :) ali odgovorit ću :)

    avatar

    11.07.2005. (09:07)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Meni je bome papirologija za vjenčanje bila najstresniji dio posla . Valjda zato što ni jednoni drugo nismo ni rođenini kršteni u Zagrebu, a ni vjenčali se nismo u Zg nego Vž. Bome nam je trebalo vremena da prikupimo sve sa svih strana.

    avatar

    11.07.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Hvala svima. Po pitanju "domaće životinje" escherishie - oskrbila sam se čajem od brusnice, pijem hektolitre vode, a dobit ću i antibiotik. Inače, nije ni čudo što su je našli jer sam baš imala jednu od manjih upala mjehura. Ipak, korisno je svesti je na normalne razine. Po pitanju živciranja oko vjenčanja - ma prošlo je čim su utvrdili da su datumi slobodni i rekli mi točno što trebam nabaviti.

    avatar

    12.07.2005. (06:59)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @cranberrie - upravo toj, u gornjim Tučepima. :) S time da ćemo autima doći do pola stepenica (vjerojatno si vidjela da ih dijeli cesta... :) @rozitaaaaaa - pomaže li kupljeni čaj od kopriva? Nemam vremena obilaziti livade, a krećem se samo po prometnicama :) @mala iz zadra - ne sekiraj se, osobno još nisam ni otvorila mail :) @champselysees - tako je i kod mene; rođena sam u Celju (slo), krštena u Velenju (slo), krizmana u Zagrebu, a sad ću se očito vjenčat u Makarskoj... :))

    avatar

    12.07.2005. (07:04)    -   -   -   -  

  • lallallaaaaaa

    Ajd super da ima pozitivnog napretka u vjenčanju, Makarska je jako dobar izbor. Preživjet ćeš tu papirologiju, sigurna sam, kao i situaciju nja poslu;)

    avatar

    12.07.2005. (13:00)    -   -   -   -  

  • sretna žena

    Makarska,,,baš super i za nalaze mi je drago, ajde samo se ti lijepo odmori i naspavaj...pozdrav

    avatar

    12.07.2005. (14:51)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Ma esherihija coli ili kako se vać latinski zove je organizam koji normalno obitava u našem debelom crijevu, no kad se nađe u drugim otvorima koji su kod nas žena vrlo blizi anusa, onda napravi štalu. Moja frendica ju je dobila i imala je čitavo sranje s tim(sory na izrazu), a doktorica joj je rekla da tu bakteriju najčešće sa anusa prenesemo tako što nosimo tange i zabranila joj neko određeno vrijeme nositi tange dok se ne izliječi. One trljaju anus i vaginalni i urinarni otvor te se tako bakterija ima šansu naseliti gdje joj je zgodnije a pogotovo onda kad nam opadne imunitet. Ako nosiš tange onda sad znaš kako si je dobila......no to ne znači da sad tange ne trebaš nosit, samo moraš više pripazit. Puno pozdrava od Jasne.

    avatar

    12.07.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • SVASTA NESTA

    Ma naravno da moze i kupljeni caj od koprive,a imaju i encijanove tablete na prirodnoj bazi...Ja zivim na selu pa mislim da svi tako hehe...;)

    avatar

    12.07.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    e moja mama muku muci sa esherihijom coli i probali smo sve i injekcije i cajeve i antibiotike i to nikako da se povuce ... ako imas neku ideju sta bi moglo biti delotvorno javi? Zelim ti svu srecu u organizaciji vencanja!

    avatar

    14.07.2005. (03:07)    -   -   -   -  

  • sretna žena

    pa gdje si nestala???

    avatar

    15.07.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...