Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Del Ponte

    Ovi "ratni" postovi stvarno sve vise lice na izvjestaje SRNE. Pa 5. jula je poceo najzesci napad na Gornji Vakuf koji je trajao od tog datuma do februara 1994. u kontinuitetu. U tom periodu Vakuf je pretrpio ubjedljivo najveca razaranja i civilne zrtve. Medjutim ovdje opet ona ista prica o "uzvracanju vatre" po selima?! To je isto kao i onaj post kada je bila godisnjica ubistva Fontane kojeg su ubili HVO vojnici, tacnije jedinica Garavi, a ubica je bio Klica iz Bugojna (pitajte Tonku), koji sad izdrzava kaznu u Lepoglavoj. Medjutim u postu, jos uvijek se okolnosti ubistva ne znaju. Jadno! A Dubravka Senda je tada plasirala pricu kako su "muslimani krivi". Ali neka Dubravka, svi cete vi doci na red za svjedoke, kao i Luka Sekerija, pa cete obrazloziti vase jadne lazjive izjave! Nije mi samo jasno kako cete na oci djeci, kada tako bez pardona lazete ili prikrivate istinu!

    avatar

    09.07.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    ko ce drugi nego del ponte.jel tako ispravljas i vase izvestaje po vasim stranicama.de poslusaj ti mene pa nadi mir

    avatar

    09.07.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  • Jure Francetic

    Sta ti Del Ponte sebi uzimas pravo nekog vrhovnog suca, i svima solis pamet, ocito ti imas problema sa samim sobom. Pogledaj se malo u zrcalo i razmisli o svojoj buducnosti. Sto gubis vrijeme tu kad sve znas, prijavi se u sigurnosne sluzbe i digni lovu.

    avatar

    10.07.2005. (17:38)    -   -   -   -  

  • bistrica

    Jure jure jurice pusi marlboro jebo politiku bogec

    avatar

    10.07.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Zagreb

    Del Pizdo sta ti spominjes Klicu.Jebo ti Klica mater.

    avatar

    11.07.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • Boris

    Nemoj Zagrebe tako psovati, tako postaješ kao on! Vidiš da valja gluposti, spominje i blati ljude bez veze. Čuj Klica je u "Lepoglavoj", pa di će bit, neće u "Ružnoglavoj"!

    avatar

    11.07.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  • Ljiljan

    ''sve češće koriste i teške strojnice'' - sramotno. da smo bogdo imali ko ustase nebi rat trajao ni mjesec dana hrvati bi bili proslost na ovim prostorima. imali smo ali ni oko 5% u odnosu na ustase.

    avatar

    16.07.2005. (19:42)    -   -   -   -  

  • j

    Možda ali sve ono što ste imali koristili ste protiv Hrvata, a ne Srba! Pa i onaj PAT kojeg ste dobili od bugojanskog HVO-a da idete na Trnovo, a iskoristili ste ga za napad na Hrvate u siječnju 1993. Bio vam je na rajcima!

    avatar

    16.07.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    e ljiljane zahvali se Bogu sto nas krscanski svjet nije dozvolio da Hrvati idu naprijed,inace biste sad bili doli negdi u turskoj ili negdi drugo u pustinji.Sve to mozete da se zahvalite onome Isusu sinu Bozijem,u kuranu Isa,jer niste dobro preveli pa ste ostavili na arapskom,mozda da nebi nasi Bosanci Muslimani namirisali pravi put te prostudirali malo vise o sinu Bozijem onome koji se trudi da konacno postane mir i raj i na zemlji.Mozda dase nebi duhovno preporodili.sve to ima svoje,a kad vi shvatite o cemu se radi i ko je ustvari Bog,i sto od nas ocekiva i zasto je poslao sina svog.Vas ce vecina ponovo biti nasi braca i sestre Hrvati Krscani.sjetite se da vi ne prilazite na drugu vjeru nego se vracate na svoju pravu vejru. Je turci sunas narod takoder i vase familije napali u osvajackom ratu te su ih ubijali i zlostavljali,neki su znaci samo da bi spasili zivu glavu i da nebi vise bili tako maltretirani i zlostavljani.Iboga pita koliko ih je se samo pravilo da su muslimani,u nadi da ce se turci brzo povuci i da ce se vratiti svojoj vjeri.nazalost ostadose 500tinjak godina i sav mir i red u bih pokvarise,pa zato i dan danas imamo taj problem koji nam je napravila turska sa svojom teskom agresijom nezapamcenom na balkanu

    avatar

    17.07.2005. (18:17)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    isparavljam fali nakon: i zlostavljali,da bi se zastitili prisli su na islam.

    avatar

    17.07.2005. (18:22)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT58

    MRAK IZBORI 19. SVIBNJA 2013. GODINE

    Ima li to kakvoga smisla i značenja, kada su na (ovim lokalnim izborima) kandidirali se: totalni diletanti*, kriminalci, lopovi, ništarije,.., pa čak i socijalni problemi... Za koga pravi ljudi uopće mogu glasati. Vodeći političari svoju nemoć i nesposobnost skrivaju iza bolesnih obećanja, te samo su im puna usta: "Europske unije". Kao mi narod idemo na "svetu goru Sinaj", oni nas vode na tu planinu čuda; gdje dragi Bog pribiva i teče med i mlijeko... Sve su to ogromne laži! Oni koji se pozivaju na Europsku uniju su najveći krivokletnici i veleizdajnici.

    Ti liječnici bolesne duše ne mogu izliječiti sebe, a kamoli sve druge. Neka mi se slobodno javi - onaj tko zna i neka mi kaže: Što znači dvanaest !žutih zvjezdica" na zastavi "Europske unije"?! Ima li to kakve veze sa našim zavičajem i domovinom, u kojoj vlada velika glad, nezaposlenost, neimaština i bijeda i siromaštvo... Ja svjedočim svakome tko želi slušati riječi moje: Budućnosti vam nema, ako idete za tim smutiteljima i opsjednutim nitkovima, tj. nakazama svemira. Uvlače nas u Europsku uniju u prokleti projekt, u taj tor gubavaca i kraljevstvo nemani... Svi koji na to pristaju u njima nema istine i ljubavi prema svojoj otađbini Hrvatskoj.

    Europskoj uniji daje se preveliko značenje. Naglašavam svoje već poznato stajalište i mišljenje o tome da samo Hrvati i Hrvatice mogu krojiti svoju politiku, odnosno budućnost i cilj... Uostalom, Europska unija pogrešno se tumači i proglašava velikom slobodom - u biti to je urota i klopka. U kojoj se zapravo uvijek nešto muti. Iz Europske unije prave zemlje hoće pobjeći van, a mi se u to uvlačimo.

    Pogledajmo drskost lokalnih izbora u Bjelovaru. Kandidat za gradonačelnika Zlatko Ivičić, citira J. F. Kennedyja u svojim promidžbenim letcima. A Marijan Coner (HDZ) i na svojim plakatima ima slogan "da je pravi čovjek i da će se smanjiti prirez." Bolje bi bilo da piše - da će smanjiti poštenje. Pokrao je županijski proračun BBŽ-a i nikom ništa. Dok, Miroslav Čačija (HSS) i Zlatko Salaj (HSS) tupe o "tradiciji, znanju i potencijalu". Ovaj prvi je pokrao novac iz proračuna bolnice i proračuna BBŽ-a, a ovaj drugi je u Narti pijan s autom pogazio jednu ženu. I kaže u svom izbornom sloganu za sebe - da je čovjek koji želi vratiti osmjeh građanima. Kandidat za gradsko vijeće Željko Nesek "Zebra" na listi broj 2., u jednoj birtiji pijan iz pištolja je teško ranio dvoje ljudi... Damir Bajs, bivši tajnik BBŽ-a je tajio Conerove kriminale, te za to još biva nagrađen poslije mjestom Župana.

    Kako će nam ostvariti bolji život i standard s takvom politikom i takvim ljudima?! Uostalom tko takve stalno gura naprijed? Zašto mi to sve dozvoljavamo?! Pogledajte listu kandidata SAVEZ ZA PROMJENE - SP. Nositelj liste: ANTONIO ROGIĆ, ŽELJKO ZEC, ZDRAVKO BABIĆ, DAVOR NALEVKA, IVAN FEJER, VLADO MAKOVICA, MARIO KOVAČIĆ, Itd. Sve sami "bistrički" bogci, i oni bi mijenjali situaciju u našem društvu. Neke osobe s te liste prose po Bjelovaru, opijaju se i klošare... Na što su se sveli izbori za predstavnička tijela općina, gradova i županije.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 14.05.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ———————————————-

    avatar

    16.05.2013. (17:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...