Komentari

ilpostino.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • o--o le-zbiljski okovi o--o

    netko tko shvaća snagu i moć ljubavi. :*

    avatar

    09.07.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..touche!*

    avatar

    10.07.2005. (16:38)    -   -   -   -  

  • M.

    Hm, tema škakljiva, ali nimalo duhovita. Teško je negativno govoriti o pedofilima, ako si svjestan činjenice da je njihova manija-bolest neizliječive prirode. Uh, il postino tema je za live razgovor. Osjećam ako počnem pisati komentar, da mu neće biti kraja. Btw. drago mi je da ti je jebeno dobro.

    avatar

    10.07.2005. (20:43)    -   -   -   -  

  • monina soba

    inducirana ljutnja. boli me ta tema i ne mogu o tome. ali ovaj prijašnji post je toliko snažan da nosim te slike sa sobom.

    avatar

    10.07.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Držala malo kvačicu, ali nejde to kod mene dugo..nakon touche-a, malo tuširanja..:))//"S kojim ciljem?"..promocija medija i povećanje tiraže i promocija sebe kao uspješnog novinara:)//" Jesu li svjesni posljedica"..neki jesu, neki nisu..:))//"Zašto ne prozivaju državne...itd"..pa prozivaju i institucije i pojedince, ali ne u obranu djece, nego zbog gore navedenog cilja:))//"Zašto tako malo stručnjaka istupa u javnost"..pa zbog straha da sami ne budu proglašeni pedofilima ili nestručnjacima, jer je to ovog trenutka medijima i jedini cilj..a mnoge stručnjake nitko ništa i ne pita...gdje da istupaju ako ih nitko ne zove?..na kraju će biti - tresla se brda, rodio se miš..ooooo..ima puno takvih ozbiljnih stvari koje su završile senzacionalizmom..bum..i gotovo..sjeti se samo prodaje jajnih stanica, pa smrti novorođenčadi po nekim bolnicama..pa ono s dijalizom..pa sa silovanjem u vojsci..ma ne pada mi sad sve na pamet..:))..yesss, točno si rekao, Postino..NOVAC je pokretač, a samo vrlo rijetko stvarna briga i volja da se neki problem stvarno i riješi..:))..sorry na ovom kuckanju, dođe mi tako ponekad, ma znaš to..pusa**

    avatar

    11.07.2005. (00:03)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Cff samo piši, nije važno gdje napišeš, važno je to reći pa makar i u svojoj bilježnici. Svemir će to čuti.

    avatar

    11.07.2005. (20:22)    -   -   -   -  

  • laksmi

    joj kad sam citala ono u novinama nisam mogla vjerovat da se to stvarno dogada..

    avatar

    11.07.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • Tempora

    narod je često smiješan jer ili uopće ne reagira ili pretjeruje u reakcijama.. a htv je legalno mafijaško leglo gdje je samo profit važan, nebitno kako ga steći i što će prikazati ili ispričati ili izvrnuti... neke stvari se nikad neće promijeniti.. evo npr.jutros moj zakoniti, digo mu se "k...c" izvrijeđao je i mene i malog princa, ali prema društvu on je uzoran otac, nikako nasilni agresivni manijak koji se ne može kontrolirati. Ovo društvo je za "k...c" i sva ta glumatanja kako smo neponovljivi, nezamjenjivi i koje nam dopušta da igramo dvostruke, trostruke ili neznamkakve uloge. Ma oprosti lijepi, udaljila sam se od teme.. tužno je samo što su često osuđeni upravo oni koji nisu zaslužili..a oni koji su već trebali biti iza rešetaka još su javno uzdizani, cijenjeni i poštovani, jer se iznošenjem takvih priča, neće steći ni profit a ni priča doć na naslovnicu.. pa je nebitna.

    avatar

    12.07.2005. (06:35)    -   -   -   -  

  • Tempora

    Jesam li pretjerala...iskupit ću se kavom... dodješ?

    avatar

    12.07.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Da kavom, najmanje dve litre :)*

    avatar

    12.07.2005. (14:12)    -   -   -   -  

  • Tempora

    hm.. al onda ostaješ bar 3 dana :)

    avatar

    12.07.2005. (14:38)    -   -   -   -  

  • ...Ja ne mogu drugo nego da ga volim...

    pedofili ma to su samo bolesni ljudi koji idu kod djece koji ne mogu nis protiv njih jer su slabi

    avatar

    14.07.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...