Komentari

rockroll.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • *james.fragile_

    karte za briskulu!!!!!!!!!glavno je da su temelji dobri, lako kulu onda izgraditi.

    avatar

    09.07.2005. (18:39)    -   -   -   -  

  • h2o °

    dobre,dobre dobre misli.a ja ću ti poželjeti svu sreću u gradnji :) :)),briškula...Istra a?? :) pusa

    avatar

    09.07.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  • trill

    Vjerujem da su one karte koje su se srušile bile slabe karte, jer...ne bi se inače srušile da nisu. Zamjenjene s jačim i boljim kartama kula bolje stoji, barem neko vrijeme. Važno je da smo mi zadovoljni s kulom i da ima u njoj puno karata crvene boje..

    avatar

    09.07.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • jezdi

    prćkala sam ti sad malo po arhivi pa sam naletila na onaj post o punku i pubertetu. znam da je to staro, ali nemrem si pomoći, a da se ne osvrnem, jer i meni isto srce zatuče kad čujem neku staru pjesmu od KUD Idijota ili Hladnog piva, pa se neki puta i zapitam zašto onda ne slušam to na takav način i danas, pa onda shvatim da je upravo bit stvari da je to dio našeg puberteta i naše prošlosti i da tamo treba i biti. dapače, dozvolim si i povremene eskapade, pa sam npr. nažicala frenda prije šest mjeseci da mi skine i snimi kompletni opus Hladnog piva. uglavnom poslušam baš one prastare stvari iz doba kad sam imala 14-15 godina, i volim to što me podsjete na to kakav je osjećaj bio imati 15 godina. samo što to treba ostati tamo gdje je. i zato ne bih otišla više niti na jedan Fiju Briju, jer to je bilo onda, a sad bi mi se činilo kao da imitiram vlastito djetinjstvo... sorry na glupom komentaru na tvoj iznimno kreativni post i trud u slaganju životne kule, ali nisam mogla odoljeti :) btw, blago današnjim pubertetlijama što imaju Maajku, on je idealni revolucionar! mi smo revali 'avanti popolo alla riscossa', a oni 'jebo vladu, jebo...', pa sad ti vidi šta je više kul... :D

    avatar

    09.07.2005. (20:34)    -   -   -   -  

  • mali bumbo

    prekrasno Rock :)

    avatar

    09.07.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  • pegy

    Sviđa mi se post. Iako, ja to vidim malo drugačije. Prvo, NE možemo kupiti korištene karte, moramo doći do toga da se istroše, a to se postiže samo vremenom, iskustvom. Nadalje, iskustvo nam pomaže i da postanemo lukaviji i da se možemo nositi sa svim onim što nam smeta pri gradnji. I ono najvažnije, ja mislim da je bitan ODGOVOR. A mislim da je rušenje-pitanje, a gradnja-odgovor. Nikako obrnuto. Nikako gradnja-pitanje, rušenje odgovor. p.s. I ja volim igrati briškulu i trišete. :))

    avatar

    09.07.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Tako i ja nekako razmisljam, samo sam ja mislila da sam takva jer sam pravo trvdoglavo stvorenje i kad zapnem ne znam pustit na miru :)

    avatar

    09.07.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • armin

    lijepo napisano...metafora za traganjem i smislom...česta tema mojih osobnih opservacija...kule gradim i rušim unutar sebe a one druge kule neka gradi netko drugi...zato je i lijepo što smo različiti...

    avatar

    09.07.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Zanimljiva je ova usporedba sa životom. Svi mi imamo svoje životne kule od karata, a stvar je stava kako gledamo na vjetar, na poteškoće gradnje, na okolnosti koje nam otežavaju da dosegnemo cilj, da izgradimo svoju kulu. Možemo ih promatrati kao nepremostive poteškoće, ali možemo ih sagledati i kao izazove koje možemo savladati! To je kao ona razlika kako pesimist i optimist gledaju na stvari. Jednome je čaša napola prazna, a drugi će reći da je napola puna :) Idealnih uvjeta nema, slažem se. Ne bi bilo realno.

    avatar

    09.07.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ja bih voljela da znam gatati iz tih karata... Zamišljam koliko bih samo mudra bila da sam svaki put iz njihovih ruševina mogla iščitati budućnost... Mene obično sjebe uvijek ista karta: dečko herc. Ah da, fulala sam - ti u kupe, a ja u špade... :)))

    avatar

    09.07.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Možda da si i na drugu etažu, stavio kuhinjsku krpu, mogao si je diči za još jedan kat. Pomoć pri gradnji nije varanje. Ili je? ;))

    avatar

    09.07.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  • abell

    Baš zakon! Veliki pozdrav. Ps.Moramo na jedne tresete

    avatar

    09.07.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Možda da si probao sa mađaricama.;) A šta mi drugo preostaje nego gradnja iznova, ne predajem se...

    avatar

    10.07.2005. (00:40)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Trebao si mene zvati, ipak sam ja bauštelka sa iskustvom! :))) Btw, mađarice rules!

    avatar

    10.07.2005. (02:27)    -   -   -   -  

  • buba mara

    dugo nisam čitala ovako dobar post! ideja o gradnji kule i razradi metafore iste mi se jako sviđa! :)

    avatar

    10.07.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Baš dobar post! Meni su te kule uvijek dobro išle, čak sam pravio i neke full egzibicijske oblike, kule koje su dolje uske a gore široke. Ono što nikad nisam znao su kule od pijeska. Zacrtao sam si jednog dana naučiti kako se rade najljepše kule...imam dojam da mi samo kantica i lopatica neće biti dovoljni ;)

    avatar

    10.07.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • espadrila

    Odlican post, slazem se sa svime - od rijeci do rijeci. Onog dana kada odustanem od pokusavanja da ponovno gradim, znat cu da sam zapravo mrtva. A to ne dolazi u obzir. Kako bi to rekao Gibonni: 'šta su jidra dok se tuku s vitrima ka fete sira kad ih lomiš prstima ali ja sam bolji i samo sada postojim dok se borim i kupim vitar prsima to bi tribala vidit...' i da, odlican izbor karata...vidim da se igra briskulica:)

    avatar

    10.07.2005. (18:05)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    je se smije nakon što ti se kula sruši malo stati i tugovati? i ja gradim, ali s pauzama.

    avatar

    10.07.2005. (19:11)    -   -   -   -  

  • maja

    ovo je prekrasan post, Rock! želim ti da nadasve ostaneš strastven, to je najteže od svega!

    avatar

    10.07.2005. (20:09)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @James & Chakra - za briškulu, nego ča?! @Trill - vjerojatno imaš pravo. @Jezdimir - ta je pjesma bila himna mog društva. A daleko sam od srednjoškolskih dana. Ipak, još imam nešto prkosa u sebi. I zato: "Jebo vladu!" @Mali Bumbo - hvala ti. Nego, može pitanje, tko si ti? Pretpostavljam da me privatno znaš pa zato.

    avatar

    11.07.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • SVASTA NESTA

    Jako lijep post i slazem se sa svim,a pogotovo s tim da treba konstantno raditi na sebi i na odnosima do kojih nam je stalo ter da pri tom ucimo na vlastitim greskama i pokusavamo biti bolji. Imam potrebu naglasiti samo dvije stvari,a to je da su temelji najvazniji,a njih nam usadjuje obitelj i sto su oni cvrsci lakse nam je graditi dalje i da se sve gradi na temelju iskustava(hrapave karte) sto vise iskustva imamo lakse nam je graditi dalje i,skoro sam zaboravila,trece;kad gradimo za sebe puno vise paznje tome pridajemo...Jako lijep post.Imas kiss...

    avatar

    11.07.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @Pegy - Iskustvo nam defitivno pomaže u gradnji. Ali bojim se da ubija draž građenja. Ne znam što si htjela reći s onim pitanje-odgovor. Možeš objasniti? @happy - mislim da je tvrdoglavost ponekad dobra osobina. Zapravo često je to tako. @Armin - slažem se. @Big Blue - istina. Samo, ono što čovjeka deprimira nisu poteškoće u gradnji i i izazovi. To je ok. Ali kako se nositi s time da se ipak na kraju sruši?

    avatar

    11.07.2005. (00:19)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @Bestijica - i ja bih volio da znam gatati. Puno bi ih bilo lakše slagati tada. Ipak, vjerojatno je bolje ovako. I to bi bilo varanje. @Bugenvilija - nažalost, ovog puta ni krpa nije više mogla pomoći. Isprobao sam sve trikove koje sam znao. Valjda je to za neke mudrije, iskusnije ili mirnije ruke. @Blokche & Jazzie - ma kakve Mađarice?! Kakav bih ja to onda bio lokalpatriot? @Buba Mara - hvala ti.

    avatar

    11.07.2005. (00:30)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @ddad - balg tebi. Meni se na kraju uvije sruše. O piješčanima da i ne govorimo. Imaš koju fotku? @Espadrila - pokušavam, dakle živim :-)) @ŽM- itekako da se smije draga Medo. Dapače, potrebno je malo tugovati. Ali treba i znati kada je vrijeme za prestati s tim. @Abell - mormo mi na cugu i duge razgovore prijatelju. Javi se kad budeš slobodan. Ja uglavnom jesam.

    avatar

    11.07.2005. (00:36)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @Maja - upravo tako. Toga se najviše pribojavam - izgubiti strast. Jer i najstrastveniji fotograf, s savršenim smisom za boje i svjetlost, izgubi strast nakon previše izrađenih fotki za dokumente. I dalje su fotke dobre, ali on je rutiner, a ne entuzijast. To želim izbjeći! @Rozita - slažem se da su temelji najbitniji - zato sam i otišao po krpu. Problem je da iskustvo stvara rutinu. Uostalom, pogledaj odgovor Maji.

    avatar

    11.07.2005. (00:42)    -   -   -   -  

učitavam...