Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • † SATANIZED †

    JA NEĆU,zbog ovog "Nudimo Vam vječnu slavu i nevjerojatno bolnu smrt...možda i pokoju boleštinu." YOU CAN`T MAKE ME!

    avatar

    09.07.2005. (18:43)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    evo kapetane ukrao sam konje sa hipodroma - 20.000 konja je spremno. trenutno ih drzim u garazi. mislim da je veci dio mase vojske spreman sada vi osigurajte konje da ih jasu. @my dear lady dal si reproduktivno sposobna? trebat ce nam obnova rezerva jer kolko god mi gusari bili besmrtni neki polugusari mogu biti ubijeni. ko herkules recimo... uglavnom ako si sposobna onda ti se nudi vjecna slava nevjerojatno bolni zivot i vjerojatno svaka spolna bolestina. al bolje to nego umrjet u civilizaciji kao ovca i broj i instrument sustava koj oplemenjuje isti robovanju. yarr!! prvo mongolija a kada osvojimo rezervoar ljudi i najkrvolocnijih gusara - Kinu onda je vrijeme za rekonstrukciju regrupaciju i reorgnizaciju svijetskog poretka.

    avatar

    09.07.2005. (18:55)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    umjesto rijeci 'robovanju' kontekstualno je logicniji izraz 'robovanjem'.. zapravo bi se izrazio 'koji biva oplemenjen robovanjem istom'. (op. ad.)

    avatar

    09.07.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    bez brige Lady, ti jašeš na čelu s nama. Kada neprijatelj napadne oko nas se formira krug od nekoliko stotina konjanika. Sve će biti ok...barem što se tiče smrti od ljudske ruke. A za bakterije, viruse i kojekakve nametnike... ne brini, ionako ih ne možeš vidjeti. Ja se često pitam da li ta mala sranja uopće i postoje ili farmaceutska industrija želi da mi to mislimo. Trebamo te Lady!!!

    avatar

    09.07.2005. (21:31)    -   -   -   -  

  • † SATANIZED †

    aje aje,count on me

    avatar

    09.07.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    ah, Lady A, that's the spirit! Učinit ću te Kraljicom Azije!

    avatar

    10.07.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • Bloody Rose

    Yarr..Po preporuci bliske prijateljice Sonje a u nedostatku uzbuđenja koje mi je donosio lov na prave muškarce, plašenje tobožjih djevica te haranje morima, tražim dopuštenje da se pridružim vašoj (nadam se gadnoj) vojci. Oni koji su mi u milosti znaju me kao Yardarm Elizu a druga ološ kao Bloody Rose.Kvalitete i sposobnosti provjerite sami.

    avatar

    10.07.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @Bloody Rose.Vojska je as gadna as it gets! Primljena si, trebamo takve kao što si ti. Garrr. Uz tako kvalitetan kadar, Mongolija je naša!

    avatar

    10.07.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...