Komentari

odlagaliste.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • odlagaliste

    druzila sam se sad malo s zmajem. on je jucer popio pola boce viskija pa mu je malo tesko danas. juser su se decki druzili pa me je r. nazvao da jel bi on mogao doc jest kod mene gol. onda sam ja rekla da ne pa je pitao da jel bi ja dosla jest gola kod njega. nista, ipak. jel se saznalo gdje je tanfara spavala? zavidim vam. ovdje pada kisa.

    avatar

    09.07.2005. (17:12)    -   -   -   -  

  • pa ne moyes nam yavidit jer i ovde kisa fino pada, pa onda cucis u satoru i usmrdis se cuceci. ovi srbi nemaju ni c s ynakicem iynad. jutros kad sam isla spavat bila je mala maca pred satorom. i onda se ocesavala o stijenke satora ja sam je osijecala. reci y da nije lijepo piti viski iako je pola boce u granicama tolerancije.uopce se necu trudit da kazem kako je na koncertima jer je to tebi ionako sajns fiksn da skuzis ko je ko.sutra cu ti doci na kafu navecer. to ti je srica prije skola ako je to u utorak da ti prija dodje s puta dan prije. bas sam skuzila da sam pocela jako bryo pisat pa mi se mozda smijesi karijera daktilografkinje. bokic. danas ne dam ljubici da ista napise jer smrdi.

    avatar

    10.07.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • e ma svi nesredjeno spavaju i minglaju pa sam ono za tanfaru rekla da ti bude zanimljivo

    avatar

    10.07.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • odlagaliste

    ja sm kod z. on kaze da nam mnogo nedostajes pa se ja slazem. lj., operi se. mi cemo sad na kafu. nije mi ispit u utorak nego u petak, al ja sam cula da je sreca kad ti prija dodje 4 dana prije ispita s puta pa onda polozis bez problema. jeste li ugazili macu? nemoj mi dezinformacije sirit o tanfari jer sam ja vec svima rekla da je spavala drugdje pa ce svi mislit ovo, ono...pozdraf.

    avatar

    10.07.2005. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...