Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • domijeve nacije

    jebote. fakat je dugačak....

    avatar

    07.07.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • brinc

    e to ja zovem zanimljivim postom. svaka cast. treba pokazat amerima kak to hrvati rade. tvrdo i u kost.

    avatar

    07.07.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Joj kak buš imala fine parkete... Ludi su ti tvoj ameri vidim... jel se čuješ kaj s njima još? I da, dala danas drugi ispitić na ovim rokovima! :)

    avatar

    07.07.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Zakon sad sam se i ja sjetio svega. Samo kak ti je palo na pamet pisat o njima. Nisi napomenuo da sam ih ja pitao dali njihovi policajci zaista jedu donute to jest krafne, i da sam iz kuhinje dok sam peko kokice vikao na crnačkom američkom naglasku: " Are you motherfucking crazy?". Like nigger!

    avatar

    07.07.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    to je post! mislim da mi je jednom jedan momak (pazi riječ!) rekao da se nitko ne voli vraćati u prošlost. Ali ja to ne mislim, samo te podsjećam da nisi bio u pravu. a ja jako volim bit u pravu.... i mislim da sam ti to već rekla. no dobro, i meni su zanimljivi ameri. imala sam priliku družit se s dvojicom iz ohia prije ohoho godina. no oni su svako ljeto dolje na moru, pa im nsimo bili previše zanimljivi. doživljavali su nas kao još jedno u nizu, društvo koje je htjelo bit cool jer se druži s amerima. nije bilo baš tak, ali dobro. e a još nešto... jel bi ti mene to ženio??!?!! kak si ti dobar doomiii.....

    avatar

    07.07.2005. (21:30)    -   -   -   -  

  • macketina

    ehh eto i tebi malo amerike, sad si sigurno hepi, tvoja teznja ka pokvarenom kapitalizmu konacno se pocinje ostvarivat, il tako nes, al ga serem.. nego, pa ja uvijek u restoranima napojnicu dam- il je to bio fast food?

    avatar

    08.07.2005. (01:41)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    a kad se samo ja sjetim tuluma kod đimutina kad sam se vrnul s mora i gocovo fanfakintastično drobljenje i podjebavanja: e, goc, jel peče kad izlazi isto kao i kad ulazi?! Mislim da je to najbliže što sam mogel vidit gorespomenutom pijanstvu sirotih američana. A onda se desilo Zagorje di sam zdušno glumio projektile zemlja-zrak... evo ti drdesmra da mi se opet ne jadaš što imaš samo četristopedestri komača a ne četristopedesčetri.

    avatar

    08.07.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • CHAD(of kors)

    kaj je-je,amere smo dobro obradili!ma najbolje je bilo ono kad je frula išla u krug,i ne sječam se više ko je predavo malom pljugu uz riječi: izvoli pljugu cigane,mamu ti jebem cigansku,a na licima svih nas anđeoski smješak uz izraz lica ko da smo taj čas izašli svi iz raja!a hispano-amer,pošto kurca nije kužio, po našim izrazima lica mislio da mu prenosimo riječi izravno od boga i uzo pljugu uz oooogromnu zahvalu!a mi već kakva jesmo stoka nedojebana,uz isti anđeoski izraz lica sam smo odgovorili:ma nije bed cigane glupi i pras u smijeh svi od reda! mučačo se naravno trgo skup s nama i nije ispo ni malo upglu,a tim salvama smijeha se svesrdno pridružio i veliki nejt!idem sad u đurđ bit amiš par dana,pa se vidimo.bok

    avatar

    08.07.2005. (15:10)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...meni su dobri kad pokušavaju reć nekaj na hrvatskom, a naglasak nikak ne štima, pa ih niš ne kužiš...kažu D BEC, ko: the Bec, za Dubec...treba desetak minuta da se skuži o čemu oni to....:))

    avatar

    09.07.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...