Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Blokče F. Kobajaši

    Gliserom ili skuterom. Rekli su na tv-u da je to definitivno neka bezopasna vrsta za čovjeka. A naši novinari u sezoni kiselih krastavaca vole od svega napraviti vijest.

    avatar

    07.07.2005. (01:52)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    čitavo vrime čitajući post mislila sam komentirati da su plivači u većoj opasnosti od glisera i i raznih ljudskih stvorevina nego od morskog pasa. da bi na kraju i ti to spomenula :-) nema veze. jedino se bojim da ga nebi kao slučajno ubili ako ga nađu. a strašno me ljute novinari. prije neki dan padobranom koji se vukao po moru je ubijen mladi turista. jesu li se raspisali o tome?

    avatar

    07.07.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    slažem se sa svime, najgore su te predrasude u čovjeka, i te hajke na životinje, grozno

    avatar

    07.07.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  • zaražen životom

    Najgora i najopasnija životinja na planeti je čovjek! A, da se zaletimo za njim? Jadni morski psi više nemaju svoj mirni kutak na ovoj planeti od nas, pojeli smo im svu hranu i zatrovali mora! A, oni nama onda predstavljaju prijetnju!!!? Pusa od krampusa!

    avatar

    08.07.2005. (00:08)    -   -   -   -  

  • gdy

    Nemogu vjerovati, ali ovo je jedan od stvaaaarno rijetkih trenutaka da se slažem s ovim bolesnikom! Morske psine su životinje koje su zaslužile da im se divimo, i da im pomognemo na svaki mogući način da opstanu na ovoj planeti! Kako bi i oni koji dolaze poslije nas mogli uživati u savršenstvu njihova tijela, gledati ih sa strahopoštovanjem! Pusa od... EEeeeEEEJJ!! Bolesnik! Kupiš mi fore!! LOL Ma, nema veze! Pusa od krampusa!

    avatar

    08.07.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • espadrila

    meni je najbolji onaj mladic sto se bavi podvodnim ribolovom, koji ga je navodno prvi vidio. za novine REVOLTIRANO izjavljuje kako vise nikada nece roniti:) pretpostavljam da se drzava trebala pobrinuti za to da u moru, barem kada on roni,ne postoji nista opasno!

    avatar

    08.07.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @slažem se blokche, a koliko još te krastavce "podgrijavaju" dokazuje i činjenica da sam i danas na TV-u opet gledala nešto u vezi s tim morskim psom!@Reina, to sam i sama pomislila... da ga ne bi "slučajno"... @bolestan & gdy, eto kako jedan morski pas može pomiriti i "nepomirljive":) @espadrilo, žao mi je što nisam i ja vidjela i čula toga tipa, zvuči zbilja...revoltirano...čula sam samo o toj njegovoj junačkoj ronidbi!!!

    avatar

    08.07.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  • pegy

    Meni se čini da to može biti izmišljeno, ali i istina. Pa nije smak svijeta da morski pas dođe u Jadransko more. Oni su uglavnom bezopasni. Čak i ako su veliki. No, postoje i oni koje baš ne bi bilo dobro sresti u moru. :)) Ja sam ti prilično strašljiv tip i dosta mi je da vidim neku malo veću ribicu pa da hvatam maglu. :))) No, ozbiljno govoreći, prije dosta godina na riječkom području JE bio morski pas koji je nekome odgrizao nogu ili još i gore (mislim negdje na Kantridi), tako da se ne treba baš pretjerano opuštati. Ja sigurno neću. :)) a da naše novine uvijek traže nešto o čemu će pisati, i to je istina. Samo, opet, što bi bilo da se uistinu bijela psina pojavila, a da nam nitko nije rekao dok se nešto ne desi?

    avatar

    08.07.2005. (22:23)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Nema peraje uvijek??? Vau... Nisam znala... Nego, ja ne pratim hrvatske vijesti (aka tv) tako da nisam niti znala da se tolika prašina digla oko toga...

    avatar

    09.07.2005. (02:33)    -   -   -   -  

  • zaražen životom

    Ja i Gdy!!? Da se pomirimo!!? Ama, nismo se mi nikad ni posvađali; samo što je on zaglavio u đakovu, a ja uteko u velegrad! Sad ću ti reći zašto ga ne podnosim u zadnjih 24 godine (koliko ga poznajem!); Drži vas, žene, na dlanu ko' kap rose, a sve do zadnje ste mu srce izlomile na najsitnije komadiće! A, svaki puta sam ga upozorio da ste sve iste! SVAKI PUT!!! Postoje šanse da je napokon došao pameti, ali su zanemarive! P.S. Gdy, znam da češ ovo čitati; stari, zajebi radnju! Odjebi i žene, i Đakovo, dođi kod mene; čeka te posao!!!

    avatar

    09.07.2005. (03:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...