Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • u.

    ono što je prouzročilo i kraj dinosaura?

    avatar

    06.07.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  • mia_forever

    Hmmm...

    avatar

    07.07.2005. (13:27)    -   -   -   -  

  • Dakota

    pa ako ne gledam sebe kao Vječno Biće kojem je nevažan prostor u kojem je, već kao "običnog" čovjeka, tada mi je jasno da će smak svijeta uvjetovati raznorazni čimbenici od potresa, globalnog zatopljavanja, poplava, možda koji komet...ali sve to ja doživljavam kao nakupina negativne energije koja traži svoj izlaz. što se mene tiče može se to dogoditi i sutra. jedna stvar će sigurno biti: biti će zabavno, bolje od onog tvog partija!!!

    avatar

    07.07.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Covjek...uglavnom. btw,kako moze biti zabavno,pianist?!:-x

    avatar

    07.07.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  • Dakota

    @Katya: pa kad znaš da si beskonačan i da pri smaku svijeta samo gubiš oblik, ne doživljavaš to kao svoj kraj iliti ako strahuješ od boli i patnje a ne nalaziš u njoj Istinu, onda ti je svaka nova bol i patnja ogromna teškoća i koplje u srcu. neć ja to!

    avatar

    08.07.2005. (00:38)    -   -   -   -  

  • Just another brick in the wall!

    nema kraja!:) završeni ciklus može možda donijeti kraj ovom obliku postojanja al svijest se širi u beskonačnost...nema joj niti početka niti kraja...što je uopće vrijeme?!:)

    avatar

    08.07.2005. (10:08)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Evo, ja se sa zakašnjenjem uključujem, dva dana za redom nisam uspjevao otvoriti stranicu sa komentarima, ne znam što je uzrok tome :) Vidim da pitaš što bi mogao biti kraj čovječanstva...ono čega se ja bojim ne dolazi iz svemira već iznutra. Supervirus. Vjerojatno je već bilo supervirusa koji su bili supermoćni ali su zbog toga stradali, prebrzo bi poumirala neka grupa ljudi i sa njima umro bi i virus. Sada...sad imamo i globalizaciju, nema kutka zemljine kugle gdje neki strenđer jednom mjesečno ne navrati...zamisli virus sa inkubacijom od dvije godine - poput uzročnika kraljveg ludila (prion, dvije god mislim) bjesnoće (inkubacija do 7 god mislim!) ili side (dvije god) neizlječivih i dan danas, i koji se širi slinom, zrakom i dodirom. Svi smo zaraženi, mi to ni ne znamo, on za a dvije godine krene i svi riknemo za tri mjeseca! ;)

    avatar

    09.07.2005. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...