Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • heroine

    baš je bilo smiješno! brandy je konj!!! :)))

    avatar

    05.07.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • heroine

    valjda konjak, c c c

    avatar

    05.07.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • personal...

    zanimljivo... hehe;)

    avatar

    05.07.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Vidi vidi tko se je pojavio!!! Dobrodošao nazad! Nadam se da ostaješ neko vrijeme. Nego, ta umjetna inteligencija je daleko od korisne razine. Lani smo se u društvu sprdali s softverom koji glasovno popraćuje određene radnje na kompu. A ono što će on reći, ti moraš upisati. Izvrsno je to izgledalo kad smo upisivali hrvatske riječi.

    avatar

    06.07.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    @ Rock Roll: pokušajte sa psovkama, ako već niste :) @Ovaj Onaj: nasmijah se do suza ovome, što znači da ipak ima i neke koristi... :D...i daj, nađi malo više vremena za bloganje :)

    avatar

    06.07.2005. (00:30)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    "Mislead Nemesis? Baą, yes we do plus this lift up the eyes... Is not you proąlo this with the new submachine gun..then nor from an diesel-train driver...then nor invitation at an yacht me is not oduąevio...do in vain you money baggage area...plus preskupe spectacles...plus silna čaąćenja ovim plus onim...does not falling at an hunter stories...ah, lift up the eyes, then nor at an they „ I am a you miserable woman umjetnička duąa, solitary plus neshvaćena“...on no account yes we do understand. Nisam you I for these material pizdarije...neąto secondly me rajca...neąto čega you does not have." Ili:"Zavesti Nemezis? Baš, da i to vidim... Nije ti prošlo to s novim autom..pa ni sa motorom...pa ni poziv na jahtu me nije oduševio...uzalud ti nova garderoba...i preskupe naočale...i silna čašćenja ovim i onim...ne padam na lovačke priče...ah, vidi, pa ni na one „ja sam ti jadna umjetnička duša, usamljena i neshvaćena“...nikako da shvatiš. Nisam ti ja za te materijalne pizdarije...nešto drugo me rajca...nešto čega ti nemaš." LOOOL!!!

    avatar

    06.07.2005. (00:36)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    He, he, he... Ljubljana = darling, Rijeka = to solve, Skopje = dig, Karlovac = Charles... :)))

    avatar

    06.07.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • trill

    Vidjela sam nešto slično tome na blogu od moje huluvuice, ima neki programčić koji joj je cijeli blog preveo na pikaču jezik...sve izgleda isto i čak kad klikneš na link nekog bloga, mog npr., i taj blog bude na pikaču jeziku...zgodno, samo ne znam jel i tamo gramatički ispravno, nisam baš nešto dobra u pikaču jeziku ;)))

    avatar

    06.07.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • gogs

    fora ti je post :))

    avatar

    06.07.2005. (23:58)    -   -   -   -  

  • u.

    aaaaaaaaa! znala sam oma da je intertran! :))) ja sam prije koju godinu (točnije, njih 5. kad prije? :s) išla kao prevest neki tekst sa španjolskog na hr (trebo mi za neki seminar), napravila kopi/pejst, a ovaj meni ponudio nešto što mi bilo nerazumljviije od tog što sam htjela prevest. a ko fole ide na hrvatski. bilo je u najmanju ruku zanimljivo. odustala sam od teksta nakon nekog vremena. nije imalo smisla nastavit se zaj*ebavat s tim. :/

    avatar

    08.07.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...