Komentari

mathbaby.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • s-ri blog

    I ja isto ne volim linuks

    avatar

    05.07.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • bilokaj

    hehe, ipak si normalna, after all ;-) lijepo da si to maknula, zbilja je nelijepo izgledalo

    avatar

    07.07.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • bilokaj

    e, da, konacno nadjoh i dokaz za jednu od mojih tvrdnji: Glavni zagađivač na svijetu je SAD koji trenutačno stvara četvrtinu svih štetnih emisija ugljičnog dioksida - tak da mi nikak nije jasno kak mozes biti za G. W. Bush-a, buduci da je on taj koji promice zagadenje radi 'boljeg razvoja SAD-a'... a kaj se tice ovog chat-a, it's ok, but... otvara se popup

    avatar

    07.07.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Pitas se kako to da sam za Georgea Busha? Pa jednostavno, pogledaj ovo sto je bilo danas u Londonu, i sve ce ti se samo reci i razjasniti. Nazalost, na www.forum.hr postoje ljudi koji ovakve teroristicke stvari odobravaju (ili barem gledaju na njih s puno vise blagonaklonosti nego sto bi to bilo razumno). Medjutim, ne treba biti puno pametan pa da se zakljuci koje nacionalnosti su ti ljudi, i kakve politicke stavove promicu (linux, terorizam itd...) Ako se netko cudi zasto sam linux navela pod "politicke stavove", odgovaram: linux je, prije svega politicko pitanje, a tek onda tehnicko: pod krinkom linuxa kriju se antiglobalisti koji zele rusiti svjetski poredak i kapitalisticki sustav! Jeste li se ikada zapitali kako to da niti oko jednog drugog operativnog sustava nema toliko trule politike, idealizma, trazenja svega da im se da besplatno itd, kao oko linuxa? Naravno da nema, jer oko ostalih operativnih sustava ne postoji politicka platforma i agenda kao sto je to slucaj sa zlocudnim linuxom i open-source ideologijom, koja nagriza sve oko sebe i svojom kradjom ideja i imlementacija i reverse-engineeringom unistava svaku invenciju u softverskoj industriji!

    avatar

    07.07.2005. (16:00)    -   -   -   -  

  • bilokaj

    e, to ti ne bi znao, u politiku se nerado mijesam i uopce ju ne pratim. bio sam u politici (zaposlen u stranci) i vidio sam te ljude i njihove glavne razloge: moc i novac. i cim sam nasao prvu priliku, otisao sam od toga, nije to za mene. a ako se 2 covjeka bore oko novca, bas me briga, nek oba poginu. ako izuzmes politiku iz toga (uh, moram paziti kaj pisem da mi opet ne obrises komentar ;-) ) dojam o linuxu je ipak jako drugaciji. (uh, kak su komentari neprakticni za duzi post). necu sad u raspravu da li je bolji ms os ili linux os, nit to ima smisla, nit sam ja strucnjak po tim pitanjima. to je isto ko da usporedjujes sladoled od vanilije i cokolade. pitanje: da li je ms sposoban napraviti dobar, stabilan, trajan os? podpitanje: ako jest, zasto ga onda do sada nije napravio? moj odgovor: zbog love, jer tko bi onda kupio win 2005 ak win 2003 radi odlicno. isto kao i gomila drugih proizvoda koji su namjerno radjeni da ne traju dugo (primjer: buba, ako su prije 30 godina znali napraviti auto koji vozi 30 godina, zasto to danas vise neznaju?) to je jedan od bitnijih razloga zasto ne zelim dati novce ms-u, jer, imaju ga dovoljno, zar ne?

    avatar

    08.07.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • wlan

    Sto si ti tu natrljao... Kako si lijepo napisao "niti sam ja strucnjak po tim pitanjima..." Svaki prozivod mozes unaprijediti. Kad bi prozivodio savrsene proizvode, nebi nikad bio nista izbacio na trziste (jer nebi nikad bio gotov).

    avatar

    16.07.2005. (03:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...