Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Polako,smirite se...

    lijepo je vidjeti da ima mjesto gdje se čovjek osjeća ugodno,čak više gdje bi poželio i živjeti. samo što ono nije kod nas.a zašto. neznam.možda ga ne želimo.

    avatar

    05.07.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • -->Kosmati Politan

    Kad smo vec kod plina... Moji su u svom stanu u Capragu do prije nekih 10 godina imali prikljucen plin za koji su prije nego sam se ja rodio platili prikljucak. Tad je plinovod zatvoren radi dotrajalosti. Kad je plinovod obnovljen (prije nekih 5 godina), od nas se trazilo da ponovo platimo prikljucak plina koji je tada, ako se dobro sjecam, kostao oko 1000 eura. Uglavnom, moji i dan danas kupuju plin u boci jer smo izracunali da bi nam se prikljucak (ponovo placen!!!) isplatio tek nakon 20 godina. Da li je to slucaj i na Zelenjaku?

    avatar

    05.07.2005. (11:54)    -   -   -   -  

  • Boli njega za tvoj slučaj super sale. Bitno da je namirio svoj firtl, a ostali nek čekaju.

    avatar

    05.07.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • Bilješke jedne Sare

    Nemam pojma zašto bi nekome smetalo što je, konačno, došao red i na uređenje Zelenog brijega. Rođena sam Siščanka (gradonačelniče, Siščanin se piše velikim slovom) i veselim se uređenju bilo kojeg dijela moga grada. Predlažem i uređenje Ulice grada Vukovara koja je prava sramota za naš grad. uređivala ju je prošla vlast, nekoliko puta, ali samo na papiru. A kud su otišli "papiri" plaćeni za uređenje, znaju svi stanovnici te ulice. Sara

    avatar

    05.07.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • brijanje

    Davorko, ti si takva ljiga da to nema nigdje. Zar odista mislis da te ljudi dozivljavaju? Srami se, ja se sramim sto postojis i sto si bio u vladi neko vrijeme, u vladi koja vodi moju drzavu. Fuj.

    avatar

    07.07.2005. (11:09)    -   -   -   -  

  • Darko

    Lijepo je da gradonačelnik ima svoj blog, ali ne bi li gradonačelnik trebao voditi računa i o službenim stranicama grada Siska (www.sisak.hr)? Tamo je zadnja vijest od 17. 6., što je - priznat ćete - više nego zastarjelo za jednu stranicu na internetu. Nije valjda da nam se u gradu već više od dvadeset dana nije ništa dogodilo? Bilo bi lijepo da imamo barem jednu stranicu gdje ćemo moći čitati i o nepolitičkim događajima u gradu. Nekad se to moglo na stranicama Sisačkoga tjednika, ali i te se već više od godinu dana ne obnavljaju.

    avatar

    08.07.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • Sišèan

    Dok god aktualna ekipa iz CODE DESIGN-a, izuzev Hrca Lovrekovića kojemu svaka čast, uređuje stranice Siska ne može se ništa bolje ni očekivati. Zar očekujete od Zorana Klasnića i ostalih HDZ-ovaca da vole Sisak i da se vesele nekim projektima, bez obzira tko bio na vlasti?! Oni su indoktrinirani HDZ-ovskom pokvarenom politikom i tu nema spasa. Žao mi je jer su mladi ljudi. Svaka čast da je netko pokrenu temu web stranica grada.

    avatar

    08.07.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Pozdrav od ekipe iz HSS-a!!!!!

    avatar

    08.07.2005. (16:28)    -   -   -   -  

  • Poštovani gospodine Vidoviću, nas katolički odgojene ljude zanima koje je Vaše mišljenje po pitanju umjetne oplodnje???

    avatar

    08.07.2005. (16:35)    -   -   -   -  

  • Brzaj

    Gradonačelniče, rafinerija u zadnje vrijeme (i u ovom trenutku) jako smrdi. Da li se čini što po tom pitanju ili moramo to trpiti zauvjek? Volio bih da napišete nešto o rafineriji jer će nam to biti barem neka utjeha.

    avatar

    08.07.2005. (18:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...