Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • jagode

    snovi govore o našim strahovima, nadanjima, problemima... sama najbolje znaš što si i zašto sanjala... pozdrav

    avatar

    04.07.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • non`se

    freud dijagnoza-idi jedi pa se sredi

    avatar

    04.07.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    ¨snovi su slike koje se prenose iz naseg stvarnog zivota...pozdrav!

    avatar

    04.07.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Mene muči ovaj dio da sanjaš o svom blogu?! ;)))) Okreni se mužu i ljubi ga malo i odmah će biti slađi snovi!Pusa!

    avatar

    04.07.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • Jaca

    @petra - ni meni to nije bilo jasno odkud to da sanjam blog! ali ni ostalo što sanjam nema baš puno smisla i totalno je nepovezano. Ovo je bio samo jedan primjer mojih ludih snova - ima ih kad znam da sanjam i pokušavam samu sebe da probudim, ali ne mogu!!! I da, fino je kad se okrenem, a dragi je tu kraj mene - odmah mi se smješak stvori na licu :))

    avatar

    04.07.2005. (22:48)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @malo ti je um hiperaktivan, puno toga ti se događa i mozak ti to probavlja i slaže slike i smješta ih na svoje mjesto...svojevrsna defragmentacija pamćenja :D Drago mi je da si nam nešto napisala :)

    avatar

    05.07.2005. (00:37)    -   -   -   -  

  • yazza

    Tvoj blog je tvoja veza sa starim zhivotom - znash i sama kako si pokrenula blog, ne moram ti ja objashnjavati. "4 slike, cropirane tako da se samo moja glava vidi i poredane jedna do druge" - samo ti, dragog ti nema na blogu - opisuje jedan dio tebe, koji je samo tvoj - nema ni prijatelja, ni rodjaka. Onda se pojavljuje tvoja sestra. Koju nisi vidjela vec 6 godina. Poslije gitara - neshto shto nikad nisi nauchila svirati. Gitara se obichno povezuje s drushtvom, veseljem, radoschu. Samo shto si opet sama na slici. I to je slika - opet neka uspomena. Sve dotle ti govori o nechemu shto je bilo - stavila si na blog neke uspomene, a onda ih se ne sjecash. Kad bi to bio stvarni zhivot bilo bi chudno da ih se ne sjecash, ali poshto je san - on ti na neki nachin napominje neshto. Onda sanjash dio zhivota, koji je bio nekad - shkola, tvoja sestra. Kao u neka stara vremena. TO ne znachi da su ta vremena bila bolja ili gora od sadashnjice - prosto su dio tvog zhivota koji ti na neki nachin nedostaje. Shto je sasvim normalno. Sasvim je normalno da u snu nadoknadjujesh neshto shto je u stvarnosti malo teshko da se desi, pogotovo u momentima kad ti se deshava velika sreca - udala si se za chovjeka kojeg obozhavash i koji tebe obozhava. Tvoj san je pokushaj da tu srecu podijelish sa nekim drugim ljudima - sa Azrom, koja je simbol necheg shto ti je nekad bilo toliko blisko. Prije je ona bila tvoja porodica a sad je Haris. Samo shto ne mozhesh otici sestri na kafu. E - onda se pojavljuje misija, koju ne ispunjavash... Odgovornost nije tvoja, ali se ipak osjecash krivom. Zato sanjash da te hapse - kazhnjavash samu sebe za neshto shto si bila sprijechena da uradish, ali je to neshto bilo vazhno za tebe. I na kraju - pokushavash da nazovesh dragog, ali ne mozhesh se sjetiti broja - veliki strah da ce se jednog dana desiti neshto i da tvoj dragi nece biti tu da ti pomogne. Strah da se neshto ne pokvari. Savrsheno normalno da se pojavi u snu - ne bi valjalo da se pojavljuje u realnosti, jer je ipak san odraz nekih iracionalnih strahova, koje svi mi imamo, ili bi bar trebalo da nam se javljaju u snu, a realni strahovi se (bolje ) odradjuju u realnom zhivotu. E, izvini, ali nisam se mogla suzdrzhati da ti ne protumachim ovaj tvoj san. Ako imash pitanja - znash da sam uvijek tu za tebe! :)))

    avatar

    05.07.2005. (07:31)    -   -   -   -  

  • makedo

    @yazza...savrsena analiza, sadcu obvezno trazit od tebe tumacenja svojih bolesnih snova...ovaj jacin je nista naspram mojih...super si ga pojasnila!!!

    avatar

    05.07.2005. (07:47)    -   -   -   -  

  • yazza

    e, draga ivana, to je samo pochetak - neko osnovno tumachenje... ako znaesh koliko toga josh mozhe da se uradi, ali treba izjasniti neke detalje u razgovoru... no...

    avatar

    05.07.2005. (08:56)    -   -   -   -  

  • Jaca

    Draga moja i vrla, ostavila si me bez rijeci. Evo ne znam sad ni sta vise da ti napisem. Javim ti se mejlom :))

    avatar

    05.07.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • ddadd

    jazza je zakon! :)

    avatar

    08.07.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...