Komentari

zagyrun.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • down is the new up.

    i ja dobila da vincijev kod od mamice za rodjendan al nikako e nikako ga procitat, vec proslo tri miseca al sramim se jer je ispljunila 180 kn za to na moj veliki nagovor i onda ja ovak..nikak uvatit vrimena, al budem ovo lito, MORAM..dobih i coldplay (novi) prekjucher..s njim se ne bu dogodilo isto ko i kodu.. :P

    avatar

    04.07.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • gal, e, bova

    tu sam knjigu pročitala u 1 danu. i to samo zato jer sam kurila 39.5 pa sam bila u stanju preležat cijeli dan. fenomenalana mi je. i da, nakon pročitanog stvarno sam imala neke dubioze što se tiče crkve. toliko da sam pisala maturalnu o opusu dei. i ujedno se uvjerila da knjiga i jest bestseler, only. =)

    avatar

    05.07.2005. (01:32)    -   -   -   -  

  • pčelica maja

    knjiga mi je dobra..al mi je još bolja ideja koju nosi. i argumenti koji su uglavnom utemeljeni. kopala sam baš po netu i fakat ....sve kaj je čovjek napisao...nije izmislio.

    avatar

    05.07.2005. (11:51)    -   -   -   -  

  • PaM

    hehe, to je bio i moj komentar nakon što sam pročitala knjigu..(u roku 2 dana.. hehe) Ma knjiga je genijalna, temelji se na nekim stvarnim materijalnim stvarima, ali oni vjernici koji zaista i vjeruju, shvatit će da je priča fikcija.. a oni koji nikad ni nisu vjerovali, a teško ti njih nagovorit da vjeruju u nešto suprotno, čim ima nešto malo dokaza.. znači, on dokazuje šta, da bog ne postoj.. ma jok.. tip je genijalan.. i zna kako napravit odličnu priču.. i to je to.. ako se netko previše upusti u to, krene stvarno vjerovat.. ja jbg, njegov problem.. isto ko da netko krene čitat Hitchcoca i fakat počne vjerovat da tako svijet treba funkcionirati.. ili Orwela i njegovog Big brothera.. Pa ljudi, to je samo priča, a pisac ju piše ne da bi vama rasvijetlio razum nego da zaradi pare..

    avatar

    07.07.2005. (07:45)    -   -   -   -  

  • EQUILIBRIUM

    uz jedan dodatak, vise mi se svidja da vincijeva tajna, nego krutost i dogmatizam Crkve zasto bi bilbija bila jedina neovisna i istinita knjiga?

    avatar

    07.07.2005. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...