Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • riprendere

    ma pusti priču, kod nas ti ekipa ima džon obraz, nikog nije bitno za ljagu... mene zanima sa čime ta baba drži cijelu crkvu u šaci, da joj ne mogu ništa... to mene zanima...

    avatar

    03.07.2005. (18:39)    -   -   -   -  

  • Ire

    > ma govorim ja već neko vrijeme da će to u zastaru .. uopće se nisam iznenadila kad sam to pročitala u novinama. bilo je za predvidjet. uz bojazan da ću zazvučati kao netko tko se bavi teorijama zavjere - tvrdim da nije slučajno da se za cijeli slučaj saznalo baš nakon službenog roka zastare. ma sve je to jedno veliko sranje. i slažem se, samo čekaju da ljudi zaborave, pa će zaboravit i oni. a svo to vrijeme tu djecu i dalje niko niš ne pita. vjerojatno su još uvijek na i u ormarima ..

    avatar

    03.07.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    E, ali da ti zavrsis na sudu - zastare ne bi bilo ....

    avatar

    03.07.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    fiat punto - ima tu nešto, kad promislim vidim da se tu ne radi o tome čime ih ona drži -U šaci, već je poanta što se oni svi drže -ZA. e u tome je bit, što je to ljudski lanac koji se međusobno drži za ručice, vezani u ´dobru i u zlu´, u slavi i grijehu, čuvaju si leđa... fuj! @tv-kritičar - imaš pravo, majku in ;)

    avatar

    03.07.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • ulix

    Zlostavljana djeca su još uvijek u drugom planu, a tamo treba ići. Rad na njihovoj rehabilitaciji dati stručnim osobama, ne nekoj izoliranoj sredini iza debelih zidova. Kad zločinca ipak stigne kazna, navika je reći: Ima Boga! Loše, treba djelovati prije! I poslije. Vrijeme ide, gađenje iz želuca prolazi, steže grudi zdrava čovjeka.

    avatar

    04.07.2005. (04:05)    -   -   -   -  

  • navrnuta uška

    vesna bi i jednocijevni tunel imala muda nazvati dvocijevnim; no zato i jest to što jest

    avatar

    04.07.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • phidea

    a jesi vidjela da se teta Brajša ima skloniti u krasnu kućicu... otkud joj samo to? možda joj djeca poklonila... onak u kasicu prasicu o Božić, Uskrs, rođendan, i slične blagdane...

    avatar

    04.07.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Da, priznajem, razočaralo me sve to beskrajno. Ali ljaga ili nečista savjet ponekad je učinkovitija od bilo koje kazne.

    avatar

    05.07.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...