Komentari

pianissimo.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • mia_forever

  Ne pitaj previse, sve je to samo ZIVOT... uzivaj u njemu!!! pussa

  avatar

  03.07.2005. (11:34)    -   -   -   -  

 • Putevima daleke začarane Zemlje..

  Ne bismo činili cjelinu kada ne bismo imali potrebe.. Što bi Cjelina bila bez 'nas'..

  avatar

  03.07.2005. (16:40)    -   -   -   -  

 • mistika

  divan blog ;-)

  avatar

  03.07.2005. (19:53)    -   -   -   -  

 • mia_forever

  U vezi tvog pitanja. Ukratko cu makar bi mogla o tome napisat cijelu knjigu. Znas kakva ti je ona? Bar u mojoj glavi, najnjeznija a opet najjaca dusa... Neznam ni sama kako da opisem. Trbalo bi mi vremena za razmisljanje o tome. Nekad sam sama sebi luda kad ju tako postavljam. I vidis, opet, "ju"... ahhh...

  avatar

  04.07.2005. (01:10)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Pa neka Ona bude živa dok ti treba ili vječno. Što je to što nije? Kad bi svaku osobu poduže promatrali našli bi da je svaka osoba pomalo loca, ali ta ludost čini njenu osobnost. Možda je to tvoja potražnja za tom osobenošću, razlikovanjem od drugih, možda je to Igra koju igraš sama sa sobom da ti ne bude dosadno, možda je to tvoj životni Izazov, ali jedno znam, tako će biti sve dok ti budeš željela, na svjesnoj ili nesvjesnoj razini. Meni osobno si baš predivna.

  avatar

  04.07.2005. (07:14)    -   -   -   -  

 • mia_forever

  Hmmm... Ovaj komentar cu si sebicno i naivno isprintat i uokvirit! Nije da mi nikad u zivotu nesto ovakvo nitko nije rekao, ali rijetki su oni koji ne misle da zivim u nekom svom izmisljenom svijetu, a da da iskreno govore. Za ovo cu vjerovat da je iskreno, pa makar mozda nije. Jest da ponekad sama sebe smatram ludom, ali nisam u svom svijetu, znam odvojit stvarnost od mojih izmisljenih sitnica, i nikad ih necu pokusavat maknut od sebe jer mi uljepsavaju stvarnost. Znam, sebicno... Neznam ni sama sto da ti kazem osim, veliko Hvala!

  avatar

  04.07.2005. (13:10)    -   -   -   -  

 • Poesis daemonica

  odličan post. blog ti je dubokouman, što mi se jaako sviđa. totalno originalan stil.

  avatar

  04.07.2005. (14:12)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Sve što od mene čuješ, samo su refleksija onoga što ti već odavno u sebi znaš, kao i ono što ja u tebi čujem. Zar ti se ne čini da ti nekada netko govori nešto tebi tako jako poznato? Ja sam u svom životu uzeo iskustvo dijeljenja na ličnosti, ti si uzela bulimiju, svatko si uzme nešto, pa to rješava svjesno ili nesvjesno.

  avatar

  04.07.2005. (14:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...