Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • misli opasnog uma

    jesti ili ne jesti pitanje je sad,najbitnije je što ti osjećaš prema hrani i tvom tijelu(nijedna žena nije nikad zadovoljna naravno),pokloni kompenzacije samoj sebi su normalni,dok se iz maminih kanđi više nećeš moći izvući (nemoj molim te radikalno to rješavati),a post je vrlo pitak za čitat,kao za plažu i žuti tisak,pohvale jutarnje

    avatar

    03.07.2005. (04:41)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @m.o.u.- volim ja i finu klopicu i svoje tijelo (doduše, ima trenutaka kada se volim manje no oni su u debeloj manjini), što se tipičnog žesnkog nezadovoljstva tiče apsolutno si u pravu (kaže se da žena nije nikada previše mršava, previše stara ni previše bogata - a nikada nema ni previše cipela i krpica). Poklone volim i primati i davati,kao i feštati generalno. A da me majka voza već odavno...to znaju svi koji me poznaju. Srećom, jedina je osoba kojoj to i dopuštam - jednostavno sam slaba na nju. A koliko se nahvalio moje pisanje - već se vidim kao Carrie i već oštrim nokte da se izgrebem za kakvu kolumnicu, makar i u "Novom Listu",kad može Šajeta, što ne bih i ja... :))))))

    avatar

    03.07.2005. (05:32)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Klinik ooobožavam! :)) Imala sam ih (i imam i još uvijek neke) skoro sve.. najbolji su mi!

    avatar

    03.07.2005. (08:15)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    definitivno se dijeta ne počinje u subotu

    avatar

    03.07.2005. (08:31)    -   -   -   -  

  • just...tiny

    ja se isto slažem da dijeta nikako ne može početi u subotu...a što se tiče odnosa s mamom- i moj je tu negdje...

    avatar

    03.07.2005. (09:58)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Meni je mužić na povratku sa puta, prvi, a nadam se ne i zadnji put, pogodio parfem. Pa sam tako dobila Comme des Garcons, sa blagom naznakom pačulija, mog inače Nr.1, mirisa ;))

    avatar

    03.07.2005. (10:14)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    hehhehe... girls night - I love it. a na djetu ćeš - od sutra

    avatar

    03.07.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • amy damon

    bez grama srama priznajem da nemam pojma o kojim parfemima si pricala. ja ih ne nosim. nikada. sve koje dobijem, dam sestri ili nekome, koliko god ruzno bilo poklanjati poklone. volim one sportske body sprayeve. i nis drugo. ... a kaj se dijete tice (ili samo pazenja kaj jedes): ako kasno jedes, 'mali sendvič od integralne ciabatte sa sjemenkama suncokreta u koji sam stavila par fetica purećih prsa' je isto ko lajnica speka. samo ima puno losiji okus.

    avatar

    03.07.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • Helix

    Evo, «čitam te» malo pažljivije i kad zrelo razmislim – možda ti i ne treba ono pravo. Osim ako moja draga prijateljica Kay Scarpetta nisi baš ti, konačno sam te našla. Što se tiče parfema, čovjek si ih apsolutno mora sam poklanjati. Ja sam svojedobno zabranila da mi ih poklanjaju, ali sam povukla zabranu. Čini mi se da znaš razlog, to mi super dođe kad iznenada moram nešto pokloniti (osobama koje nisu zabranile poklon-parfem). A dijete – ma ništa lakše, to se započinje svaki dan, znam pouzdano, iz prve ruke. Skoro sam zaboravila: ma kako je ta užasna riječ klimakterij eufemizam? Ili je skupljanje zalihica eufemizam. U svakom slučaju, molim te da ne upotrebljavaš više tako uznemirujuće termine

    avatar

    03.07.2005. (11:21)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    I ja se vec neko vrijeme planiram pocastiti mp3 playerom iz robne kuce. Mislim da ce to biti sutra nakon posla .... P.S. Zivjeli bubrezi ;)

    avatar

    03.07.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Aha!!! Umalo... Ah, propustila si fantastičan doživljaj u autu. Više sreće drugi put...:)))))))))))))))))

    avatar

    03.07.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @ Amy - bi ja krknula i špeka, no nije ga bilo u kući :))) @ Helix - ja već zadnjih desetak godina kukam da mi se bliži klimakterij - to je moja mantra da otjeram godine, pa me nitko više ne uzima za ozbiljno. Eufemizam je bilo skupljanje zalihica. @ TV- kritičar - vidjela sam novi krasni iPod... @ Beštijica - e, jeb'ga, nije mi uspjelo :)))))

    avatar

    03.07.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    Da, i ja ;)

    avatar

    03.07.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • *james.fragile_

    ja volim jesti.i jedem, al pazim.a kad se zazelim cevapa, moram ih pojest.sto se parfema tice, ja i mama smo si nedavno poklonile dior addict i jil sunder(al ona je placala).kod mene je dior, al kako brzo idem doma, mislim da cu ovog ljeta mirisati i na jil sander.obozavam parfeme.imam ih negdje 5.a dijeta, naravno pocinje od ponedjeljka(kao i ucenje u mom slucaju)

    avatar

    03.07.2005. (17:16)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ja sam u Sephori na sebe stavila nekih desetak, te na kraju nisam kupila niti jedan... da, vise od 3-4 se ne mogu probati zajedno... a definitivno se s tobom slazem oko subotnje dijete, tko je to vidio!!!! daj najedi se one gorgonzole i uzivaj

    avatar

    03.07.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • leo news

    slušaj koke, mislio sam kako te treba "opičiti" poslije svakoga zapisa."preseravanje..." al* ipak u konačnici mislim kako se ti s guštom zahebavaš. tako i treba, neka papci umru u smradu loših parfema...baš si mi dala ideju da ženu obradujem s kakvim interesantnim mirisom. eh , di su oni "službeni" letovi,tax free shopovi...

    avatar

    03.07.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Kad su se svi izjasnili, moram i ja. Lolita Lempicka mi je dugo broj 1. Jak parfem, šarena, vesela bočica. Ali volim tu i tamo ubaciti i neki novi, pogotovo preko ljeta jer je ovaj malo prejak. Ne znam za dijete, nisam nikad bila, ali ja sve počinjem ponedjeljkom.:)

    avatar

    04.07.2005. (01:00)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Rekla bi moja nekadašnja kolegica - uvijek daj tijelu što te tijelo pita! Ne gladuj, ali malo više plivaj....

    avatar

    04.07.2005. (10:53)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Volim Lauru, već jako,jako dugo i uvijek ju sama sebi poklanjam.A ovo o jelu kasno u noć....pa zar nismo slađe s kojom kilicom viška?....pusa draga!

    avatar

    04.07.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Pa nemoj mi reći da si se i ti skoro upiškila!!!! Hahaha.... Nego i ja se danas nagradih malo peglajući karticu!

    avatar

    05.07.2005. (00:46)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Jedini parfem koji mi netko može pokloniti a da me prethodno ne pita je Escada, tako sam ja nekidan dobila od sestre upravo Escadin Rockin’Rio, nikad slađa Eskada nije bila, lijepi je tek kad malo ishlapi i duuuugo ostaje na koži, a što se hrane tiče, da, i ja imam kasnovečernje ispade i ne mogu si pomoći:)

    avatar

    05.07.2005. (00:51)    -   -   -   -  

  • snjeguljica

    fala Bogu da ja imam dobru liniju....i koliko god pojedem ništa mi se ne primi.....hehhe...

    avatar

    05.07.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    bliži se i meni vrijeme za dijetu... uhhh... I imaš pravo ne počinje se djeta subotom.. a ni nedjeljom... na jaa - možda ponedjeljkom - ali ponedjeljak je tako depresivan dan :)

    avatar

    05.07.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...