Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • sweety

    E ja nebi nista kometirala, osima sto sam vidjela da su sve price iz Livna.Imam prijatelja s faxa koji je iz livna...pa pozdrav Hrvoju iz Zagreba:)

    avatar

    03.07.2005. (13:51)    -   -   -   -  

  • DTL

    e vidi ti sta se izrodi od onako lipe male tuce. E bas bilo zanimljivo kad je sve pocelo u Valentinu, odjednom izletise neki pa neka cura uze par casa i baca u masu onako kao doprinos tuci pa kad vidite zensku onako energicnu kako baca pune case pica sa stola unutar kafica e to je za ispizdit od smija. no security Ćemo je uspio zajedno s gazdom malo to smiriti, ali ta ista djevojka je iskoristila primirje i mobilnim telefonom makre NOKIA dozvala u pomoć ekipu iz gornjeg grada koji su se odazvali na poziv i nih 6 onako ozbiljnih (nikako raspoloženih za narušavanje javnog reda i mira) dolaze na epicentar događanja i nisu momci ništa poduzimali već su pozvali ostale koji su prije bili tu da napuste kafić (Valentino). I čovijek se prao začudi koliko ih je bilo kad se cijela kolona uhvatila i napustila kafić u pravcu TIME-a i tamo su nastavili. No tada kako je postalo monotono, nema tuče ni prepirke, napustio sam obližnji caffe u kojem sam u miru pio ničim urožen svoj ledeni čaj marke Voćko prizvođač LURA d.o.o. Ali da se sav taj belaj (čitaj:glupost) dogodio kašnje, e đavli bi se kreveljili. Znači malo marisane na nacionalnoj osnovi. Pa nije odavno. No sada kada dođu švabe onda će mo se biti protiv njih itd. Ma nek nije dosadno samo nek se bije. hehehe.

    avatar

    03.07.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  • Brzi

    Meni je to izledalo kao Belfast!! Zapomaganje, vrisak, urlici, plač, krv, znoj, metalne šipke, zakrvavljene oči... Stravično.... Ja mislim da bi najbolje bilo ekipu poslati u Mostar na jedno 15 dana da po cijeli dan stoje a da mogu sjesti samo kad jedu pa bi vidjeli da im je puno bolje biti normalni i zabavljati se kao i sav ostali svijet.

    avatar

    03.07.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • samo udrite balije majku im jebem!nisu u istanbulu!

    avatar

    03.07.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • Nemoj dirat SVABE

    avatar

    03.07.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • Ma sve su to samo caprljanja, dobro dok nam je policija sposobna a Vrzeocanima nitko ne smi stat na put:-)

    avatar

    03.07.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • Hertz

    Valjda se ovakve gluposti neće više ponavljati.Novi sukobi nam zaista nisu potrebni.Oni na svoju stranu a mi na svoju i mirna Bosna tj. Herceg-Bosna .Opet će mediji za ovo okriviti nas Hrvate.Ovakav sukob stranci jedva čekaju da mogu reći : "Pogledajte ove fašistoidne Hrvate ! "Sukobe ove vrste treba u korijenu spriječiti,ali ne taktikom "Ljuta trava na ljutu ranu" nego POLICIJOM.

    avatar

    04.07.2005. (04:21)    -   -   -   -  

  • pero- sturba

    Zaboravilo se reci da policija namjerno nije htjela privesti svoje, tj. papke. I OVO NIJE bio medjunacionalni sukob nego je dosta gradskih Hrvata ucestvovalo, valjda vam je svima jasno sta je. Vracaju se neka stara bolja vremena. Policajac je prvi opsovao majku balijsku momku, prebili su jednog u policiji, nakon cega je policajac otisao da zamota ruku u zavoj, ali su ga skontali.

    avatar

    04.07.2005. (11:02)    -   -   -   -  

  • Juro

    Provokantnim nasrtnicima koji su doletili iz gornjeg grada u kafic samo radi toga da bi krenuli u tucu triba suditi i nadodati zatvorsku kaznu radi vise tocaka: Izazivanje i krsenja javnog reda i mira, organiziranje teroristicke skupine u svrhu napadanja, fizicki obracun i povrede imovine kafica i gradskog trga, remecenje kucnog reda kafica, siledzijsko opranje policiji, podpirivanje medjunacionalne netrpeljivosti. Za ostale ucesike ove tocke nisu relevantne jer su napadnuti.

    avatar

    06.07.2005. (02:02)    -   -   -   -  

  • policija

    juro tebi treba zatvorska kazna samo zato sto si glup

    avatar

    06.07.2005. (02:49)    -   -   -   -  

  • Smiljko Sagolj

    Pa samo pogledaj ko je priveden i sve ti je jasno a to sto bi ti pravdu da djelis pa nece moci jer ima za sve zakon a za ovu dvojicu papopolicajaca sam siguran da su ispusili benificijski staz koji su dosad uzivali a bogami i placu i da kazem ovome sto bi sudio za terorizam da ti nisi mozda i bin ladina vidio tu noc pa bi da te momke i u teroriste uguras znate vi dobro ko vrsi teror po livnu samo ste i sami bjedni toliko da ne smijete ni da prneta na to jer cete i sami po picki dobiti. Ajd sad bog.

    avatar

    06.07.2005. (05:11)    -   -   -   -  

  • iko

    Juro svaka čast! I zajebi ove komunjare iz internet caffea, vjerojatno ih plaća Paddy da šire antihrvatsku propagandu.

    avatar

    06.07.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • el prezedente

    nisam u toku al koliko sam sazno od neki ljudi ovo je bila obicna tuca zbog neke nadrkane muslimanke koja je pozvala svoju raju na linch .pa livanjski hrvati izjebite sve te muslimanke da ne bi bile toliko nadrkane i da se ne bi ponovilo ovo sranje koje neki odmah koriste u neke nama nepotrebne propangande.jebimo ih zajedno. bog i hrvati

    avatar

    07.07.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...