Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • U jebemti koji blog

    Malo si mi zbediranejšn al bude sve ok! A kaj se tiče ludog ljeta, bude i toga valjda. Meni je super počelo. Mrežnica, Dugme, Stripesi, rezerviro more i tak. Al isto me jebu neke stvari... Pošto sam dao samo jedan ispit, a ne učim za ova zadnja dva iz razloga koje sam ti reko, malo mi starci vise za vratom. Oće da nađem neki posao a meni se tak neda radit. Tako da se nemrem baš opustit kak treba i uživat u ljetu. Nadam se da bumo otišli na tu famoznu Lipu uskoro i da će tam bit dobro ko na Mrežnici. Ajd čujemo se pajdašu stari.

    avatar

    01.07.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...vjerujem da sve što se događa ima neku svrhu, i u svemu ima nečeg dobrog i nečeg lošeg, gdje god ima sjene mora bit i sunca...e, sad, neki događaji bole manje, neki više..al sve prolazi s vremenom, samo se ne treba predugo osvrtati za prošlošću, jer možeš propustiti neki sadašnji trenutak, neku drugu priliku...mislim da ja to sve govorim i tebi i sebi..malo glupo..al moraš bit dobro i bit ćeš dobro...keep smile always...uglavnom..budem i ja uskoro opet nekaj naškrabala, proradio mi monitor, al mislim da na kratko, pa..sretno....i hoću u disneyland!!! :))

    avatar

    01.07.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • SpeeDmaster

    ma sve će jednoga dana biti bolje, možda ne već sutra, ili prekosutra ali jednoga dana možda.... na nekom drugom mjestu..... u neko drugo vrijeme.. možda........ samo treba imati vjere i snage i možda će to "možda" postati nešto......

    avatar

    01.07.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • Luna

    sto je pjesnik (aka speedmaster) htio reci? hmmmm.... a nis domi, glavu gore! sve bu oke, vec nekak samo od sebe... kak to obicno u zivotu i ide.. neke stvari dodju i odu same od sebe.. *NA LJUDIMA JE SAMO DA SHVATIMO STO VRIJEDI ZADRZATI, A STO NE* eto, to je pjesnik (tj, vise njih) htio reci. drz' se!!

    avatar

    02.07.2005. (02:36)    -   -   -   -  

  • CHAD(of kors)

    a daj dominejšnsi,pa nemoj bit tužni ti meni-evo večeras bumo se zapili ko dva sivonje,onda buš prosho ispit,a tek poslije toga padaj u depresiju(hahaha)!ma ne,pa šalim ti se ja malo,al kog citirat u ovom trenutku nego kralja mudrih stihova:"dobre smo krčme znali,dobre smo konje krali,dobra nas neka zvezda pratila svud..."!a čuj me,nebum ti lago,tak bu i dalje-jebiga,ne preostaje nam niš drugo osim lagodnog života prepunog zajebancije!koj bed,a(hahaha)!?idemo sad cugat

    avatar

    02.07.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    nemogu vjerovat da od tebe čujem kako ti nešto ne ide. al mogu ti samo reći: bit će bolje... a što drugo... kad bude. evo meni se sad puno toga posložilo a kako ja nemam baš sreće s nekim stvarima, kad sam se baš najmanje nadala, ispalo je superiška! neznam o čem se radi pa ti neću tu sad neke savjete dijelit :)). bolje neidi na moj blog niš nisam pametno nisam napisala. ajde slikaj mi oakleyice pa mi pošalji na morana182@yahoo.com. :)) da vidim koje su mi ljepše. a ti češ od mene dobit mail uskoro... ajde domi razvedri se malo jer je ljeto!!! a ljeto je najljepše!!!!!!!!!!!!! i ovo nije moj jedini komentar bez brige :)))

    avatar

    02.07.2005. (21:00)    -   -   -   -  

  • nastao jednom u noci

    ja imam osjecaj da je ljeto i bojim se da ce zavrsit,danas je vec 2.7.,ajd proslo je 12 pa je 3.7.,a neeeeeeeee

    avatar

    03.07.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • K.... od ovce

    ma nisi valjda i ti upao u vrtlog bolesti zvane ljubav? Il su problemi neke lijeve vrste :) Ajd, drž se, sretno na ispitu, uživaj!!!

    avatar

    03.07.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Đezistica s bauštele će tući domingueza!!!!!!!!!!!!! :)))) Imam ovaj tjedan dva komada! Živjeli kretenski ispiti! :) Luda sam malo da...

    avatar

    03.07.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Ček' samo da završe ispitni rokovi, pa'š vidit' ljetnog raspoloženja!

    avatar

    03.07.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • domi jebi se...maknuo si me s lijeve strane...:(((

    avatar

    03.07.2005. (21:48)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...nisam se rasplakala..al ćeš ti još jednom kad pročitaš ovo...ma, šalim se....nego, bilo je i meni drago, al prvi tren nisam znala kaj bi ti rekla...šta ćeš..i zakaj bi to bilo bezobrazno..ko kak sam ja mislila da sam ispala bezobrazna....ajd, sretno na ispitu sutra...:))

    avatar

    04.07.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • ¸¸

    samo da te pozdravim! i hvala na komentaru.... umorna sam i sve pa ti nemam kaj pametnog za napisat. previše informacija mi je trenutno u glavi . a to ti oće tak kad se sjetim prekasno učit pa moram u jednom danu proći četverogodišnje gradivo svih predmeta u školi. danas sam čiala zemljopis. jučer likovni. dva dana prije toga hrvatski. sutra je na redu glazbeni i sport. a onda imam ispit. onda ću još povijest, filozofiju i film, i onda opet imam test, onda ću gramatiku. i onda zadnji test. uhhh. sad. koliko je toga ostalo u glavi, vidjet ćemo. znam da te to ne zanima al lakše mi je napisat. sutra se rano moram dić pa idem spavat.... to ti je tak kad imam sat vremena putovanja do metropole....... laku noć... šaljem dvije puse.... za tebe....* i jastuk.....* :)))

    avatar

    04.07.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Btw, prihvaćam novi nick za stalno!!!

    avatar

    05.07.2005. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...