Komentari

podvodniribolov.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kiwi

    da je htio da napadne ,to bi i ucinio.buduci da nije,otici ce sam.najvjerovatnije je znatizeljan.

    avatar

    01.07.2005. (11:58)    -   -   -   -  

  • Bijela psina je ljudožder i on će napast kad tad.Tad možda nije bio gladan ali će napast a ako budete imali sreću to nećete biti vi!

    avatar

    02.07.2005. (10:53)    -   -   -   -  

  • Ĺ umi

    Ja sam vidio čudovište iz Loch Neretve. Zajebajem. Ovo zataškavanje je opasnije od velikog bijelog. Ccc. S obzirom na globalno zatopljenje, za očekivati je da se i veliki bijeli malo popenje u Jadran. A ove Muldere što zataškavaju ja bi malo odveo do mjesta di je veliki viđen pa ih malo potoća pa da vidiš kako će se zataškavat. Prije 9 godina na ušću Neretve je viđen morski pas koji je navodno kružio oko jednog pecaroša u kaiću koji je sa slomom živaca došao u policijsku stanicu. Ja imam informacije iz 2. ruke a navodno se radilo o mrcini većoj od 7 m. Pa ko oće neka viruje. Ja sam taj dan jedini plivao pješčanim sprudom, a navečer me dočekala ekipa, ka jesam li ja lud! Sve što sam ja bio vidio je UNPROFOR-ova gazella koja je nemilo trošila gorivo nad tim područjem. Pa pozdrav.

    avatar

    04.07.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • Dobro to ali pretpostavka da je psina otplivala iz Jadrana. Pa ljudi moji. Jeli to netko prodaje znanstveni kredibilitet?

    avatar

    05.07.2005. (14:27)    -   -   -   -  

  • x

    Ja sam iz Bosne. Mi smo porodicno bili na odmoru u Trpnju, Peljesac. Na potezu izmedju kampa Divna i Dube Peljeske vidjeli smo 13.09.2005. peraje. Prvo se pojavljivalo i nestajalo, sporo se kretalo jedno 20m, tako da nismo bili sigurni sta je, a onda se pojavilo i kretalo znatnom brzinom. Delfin sigurno nije bio, njih sam imao prilike vidjeti. Ovo se nije izbaciva da uzme zrak. Po mojoj procjeni peraje je bilo velicine uspravljenog muskog dlana, a udaljenost oko 100-120 m od obale. Prije toga smo lupali po vodi kao ludi, a onda sa obale bacali kamenje u vodu te predpostavljam da ga je to moglo privuci. Ne znam koja velicina odgovara takvoj visini peraja, cinilo se dosta siroko pri osnovi. Takodje ne znam da li psi izrone cijelo peraje ili dio njega ostane pod vodom sto bi znacilo da je pas veci? Predpostavljam da bi mogao biti 1.5 do 2m velik.

    avatar

    26.09.2005. (11:58)    -   -   -   -  

  • DDD

    Veliki bijeli se najviše zadržavaju oko malte i nekih talijanskih otoka prema sjeveru Afrike.U Jadranu žive ali se zadržavaju na mjestima kao što je Jabuka i ostali pučinski otoci.Rijetko se dogodi da dođu do obale al svašta se zbiva.Ako je ovo istina onda je vjerojatno morski pas bio privučen ribom koju je čovjek imao oko pojasa.Lako je moguče da nam zbog globalnog zatopljavanja dođu i morski psi tigrovi.

    avatar

    17.07.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...