Komentari

desiderata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • antibiotic

    Draga moja, sjebi je tako da jako loše napraviš posao, i onda joj ga nevino uvali, ona će biti sretna jer će mislit da te zeznula, a ti ćeš bit sretna jer je letila s posla. Ako ne može tako, onda ju dobrim starim načinom stisni uz zid i prosikći joj u facu da te se čuva ako još jednom to napravi..! Ako sam ti pomogla, javi;)

    avatar

    30.06.2005. (12:28)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Srećom mi je prvi , jedini i glavni suradnik muško. Al' naradila sam se i ja ženama, pa mi je potpuno jasno o čemu pričaš. Uf.

    avatar

    30.06.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Da sam ja ti, dogovorila bih sastanak s njom i šefom i diplomatski pokrenula akciju rješavanja njenog problema koji evidentno smeta u poslu. Odigraj to maestralno i da vidiš kako će te se klonit kad je na finjaka sjebeš pred šefom. :)

    avatar

    30.06.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • trill

    beštijica je u pravu, jedino koliko toliko ispravno rješenje...

    avatar

    30.06.2005. (13:47)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    jednom davno sam pisala post o tome, jer i meni se događa da sam muškarcima u poslu odlično funkcioniram, ali sa ženama nikako. Stalno imam osjećaj da je sve to stvar nadmetanja, dok kod muškaraca sigurno nije tako. Možda je to jer nas je previše na ovoj napučenoj zemlji pa se podsvijesno koljemo ili je sve više pedera, tko bi ga znao, a možda smo mi obrnuti od životinja pa se borimo za svoj teritorij. U svakom slučaju ni ja ne želim raditi sa ženama jer onda stalno moram biti na oprezu hoće li mi zabiti nož u leđa. jednako kao što su žene netolerantne na poslu tako su i kao vozačice, nikakda nikoga ne propuštaju iz sporedne uličice. Većina žena ima mali mozak pa ne vidi dalje nosa. Nekad me je sram što sam žena zbog glupača koje potvrđuju pravila.

    avatar

    30.06.2005. (14:39)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Žene su sklonije da sliku svijeta gledaju kroz svoje stanje - znači, ja sam loše - svijet je loš! Muškarci su ipak u pradavna vremena morali uhvatiti nešto za jesti i kad im je bilo loše pa su genetski racionalniji po tom pitanju...ne? Moje iskustvo pokazuje da tiha voda jako jako brijege dere, doduše, nisam baš reprezentativan primjer jer nikad nisam radio u kolektivu, ja samo radim isključivo ono što želim, pregovaram, sklapam poslove i sl., diplomacija mi je jaka strana i kad je bilo nekoliko pokušaja da me se diskreditira to se diskreditatorima razbilo o glavu jer sam došao i izvadio adut iz rukava - uvijek čuvam ono najbolje i najljepše za sam kraj - do zadnjeg momenta moje su umotvorine prikrivene, rade samo ono što moraju a u finišu klijent dobije osjetno više no što je tražio...znači, bilo je situacija kad sam to 'više' morao pokazati ranije no što sam namjeravao...hoću reći, kad napraviš posao, jednu sitnicu nemoj pokazati ostalima i ako se okite tvojim perjem ti izbaci i to...možda glupo zborim jer nemam pojma gdje i što radiš, ali vidiš, barem se trudim da i ja tebi ostavim pokoji dulji komentar :-) :*

    avatar

    30.06.2005. (14:39)    -   -   -   -  

  • Desiderata

    @antibiotic: Mislim da će ova druga predložena varijanta zaigrati prije od prve, jer mala je mogućnost da itko ovdje leti s posla; čak štoviše, druga mi je puno filmskija, a ja sam malo sklona dramatiziranju, he, he! Hvala na savjetu. I što si me stavila među fejvrite na svom blogu. @Champs, lijepo što me razumiješ. Svaka žena koja nije bitch trebala bi razumjeti. @Beštijica: Istina je, rado bih ja to maestralno izvela, no šef je malčice papak. Već smo se jednom konfrontirale na taj način, no on nije dovoljno pokazao 'tko tu nosi hlače', pa se ova tuka i dalje osjećala neprozvanom... A meni kad dozlogrdi diplomacija, dogodit će se ono iz antibiotičinog prijedloga - Scenarij B @Trill: Ma da, Beštijica je uvijek u pravu, jest joj se uvlačimo, he, he... @demjan: Ha, ha, sviđa mi se ova teza o višku pedera na koogli¸zemaljskoj, kao i ova o malim mozgovima! I drago mi je da kažeš da bolje funkcioniraš s muškarcima - i kod mene je apasalutno tako! P.S. Ja uvijek propuštam ljude iz sporedne uličice. I stajem na pješačkom kad je samo jedan pješak na njemu. Znači li to da je i moj mozak malecki, he, he? @ddadd: Bolje da ne znaš gdje radim, premda se ljudi redovito oduševe kad im kažem. A što se tiče tvog truda oko dugačkog commenta - ako ti je to zaista trud (a za svaki se trud treba pomučiti, ne?), voljela bih da si ga možda prištediš. Meni je uvijek zadovoljstvo (a ne trud) pisati commentse ljudima (i tebi), pa mi stoga to čak nije ni spomena vrijedno. Ujedno jako brzo tipkam, tako da meni jedan cijeli post oduzme vremena kao nekomu komentar od par riječi. Ipak, hvala na trudu.

    avatar

    30.06.2005. (16:17)    -   -   -   -  

  • heroina

    istinu zboriš... iako mislim da su podmetanja među muškarcima jednako prisutna, ali ih oni drugačije doživljavaju, podnose i rješavaju... nisam to vidjela u ozbiljnoj radnoj sredini (naime, kao što si i sama imala prilike čitati, ja sam friška ;)) ali na studentskim poslićima sam to itekako doživjela, a o faksu i vježbama po kojekakvim laboratorijima da i ne pričam. zapravo je čudno da imate isti cilj (ajde da sad bacim i jednu frazu) dobrobit firme u kojoj bi trebale i ti i ona funkcionirati još neko vrijeme, a ovako si stvoriti probleme, zaista joj nije trebalo... degutantno... a znam da i mene to čeka...

    avatar

    30.06.2005. (23:14)    -   -   -   -  

  • lallallaaaaaa

    Žene su ljubomorne jedna na drugu više nego muškarci, ne znam zašto, i onda sve to povlači ostalo, između ostalog i tu netrpeljivost na poslu o kojoj govoriš. Ne obaziri se na tu žensku, radi svoj posao i samo je stavi na ignore.

    avatar

    01.07.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...