Komentari

hm05.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • gayDream...moNOlog s njim.........ae

    bit svake veze je prilagodjavanje.naravno pocinje isprva svidjanjem.(tzv.kemija)azti pocinje prilagodjavanje-dali ugnjetavati ili biti ugnjeten.svi pomalo uzivamo u ulozi zrtve.ako i nije tako volimo dramatizirati.u bilo kojoj vezi bez obzira gay ili hetero bitno je uskladiti temperament i podudarnost interesa.samo tako moze se stvoriti nesto ssnishodljivo.i kompromisi koji su vecini nas gayeva strani jer smo sjebani u prapocetku:-)a sto se tice interneta visegodisnja sjajna iskustva.naravno uz poznavanje neke elementarne komunikologije.(ne nuzno i brojna,ali lijepa)...............................ae

    avatar

    30.06.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • Nuclear Girl

    pozdrav! sad malo prelistavam vaš blog i kao da vrtim sebe proteklih dana i agoniju pitanja pa pretjerivanja pa dotjerivanja priča samo da kad se već osjećam loše da idem do krajnjih granica. svakako, vidimo se još koji put na ovoj adresi:-)

    avatar

    30.06.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    1.ljubav nema madat. 2. ljubav može trajat cili život 3. pederske veze NISU osuđene na propast. 4. veza je nešto super. 5. želim vam obojici sve najbolje! Ako zamisliš da su dvoje ljudi dvi ceste, samo je onda važno da idu paralelno jedna uz drugu... usput..kako se stavi ovaj brojač posjeta?

    avatar

    30.06.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  • karniblog

    NIKAD!!! Ali NIKAD jedna osoba nije kriva za sve!!! Uvijek mora postojati i ono drugo u cijeloj priči, ali NIKAD netko sam!!! I opet: NIKAAAAAAD!!! Vjeruj mi!!!!!

    avatar

    30.06.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • -fakin' G-

    Ja sam samo jednom to prošao, sve te navedene faze, i rekoh- nikad više.. odsad ide sve, osim veze, ona može doć tek nakon par mjeseci.. ako dođe.. a nikako da dođe;)

    avatar

    30.06.2005. (19:56)    -   -   -   -  

  • karniblog

    Hej!! Nisi ništa objavio pa se brinem!! Nadam se da si dobro, ili bar malo bolje!!! Javi se da znamo kako si....

    avatar

    01.07.2005. (08:46)    -   -   -   -  

  • Jubav mi je sve...

    fale mi tvoji tekstovi..javi se..pozdrav..nadan se da si ok.

    avatar

    02.07.2005. (14:50)    -   -   -   -  

  • ej dečki...evo vam vaše A!!neki dan sam htijela napisati neki jako,jako dobar komentar pa s nisam mogla ubaciti jer mi je pao cijeli sistem ko i vaša veza..;) uglavnom mi je baš glupa ta cijela situacija kad vas znam pa se ne mogu praviti previše pametna..uglavnom naišla sam na jedan jebeni citat iz još bolje knjige pa ću nadam se s tim moći komentirati blog dragog nam našeg H-a...znači tiće se zadnjeg posta ili kako već,samo te molim da mi to ne uzmeš ko nešto loše...evo ga ide i to štampanim slivima pa nek svi vide a ti se malo zapitaj nisam li možda u pravu... "UMIJESTO DA SE ZAUSTAVI NA TOME DA JE GAY,ON JE POSTAO ISKRIVLJENA INKRANACIJA HOMOSEKSUALNE MRŽNJE SAMOGA SEBE! " eto...mislim da sam time sve rekla! puse i pozdravi i nadam se da ćeš malo razmisliti o toj misli..

    avatar

    03.07.2005. (00:18)    -   -   -   -  

  • My So-Called Gay Life

    A di ste? Nedostajete mi ... :-(

    avatar

    04.07.2005. (16:50)    -   -   -   -  

  • Beba

    Ma - znam kako ti je! Medju nama ima mnogo promiskuitetnih drolja! Tesko je naci nekoga za vezu i jos ka tome da ti bude i vjeran/vjerna. No, isplati se traziti jer ima i nas koji vrijedimo vise... Puno srece!

    avatar

    15.02.2006. (05:40)    -   -   -   -  

  • nerchy

    >zna li okolina za vašu vezu, imate li uopšte prijatelja

    avatar

    11.02.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...