Komentari

bralina.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • beštijica

    A vidi slika, a vidi lipote... Moooreeeee... Ajme, sad počinje moje vrime od cendranja za morem, sad ću ti stalno slinit po morskim slikama, skužaj unaprid... A tek prstaci, mmm, mogla bih navalit na njih najranije ujutro... :)))

    avatar

    29.06.2005. (07:41)    -   -   -   -  

  • dome

    ....mora bit da smo se dikod srile na moru, mozda i popile koju bevandu, jerbo sam oplovila isto. Ajd reci di je ovo snimano, ne mogu pogodit! Lipe su ti fotke!

    avatar

    29.06.2005. (08:25)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    ova se vala zove Stari Trogir...ni mi kjaro zašta Trogir kad je bliže Rogoznici...ima ostataka nekih obilježenih antikviteta, valjda je tu započea život Trogira nekad davno...ako iko zna o tome, neka napiše čagod jerbo niko ništa ne zna (ah, krhko je znanje) koga god san pitala

    avatar

    29.06.2005. (08:48)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    ma zabucala san da je bliže Rogoznici jerbo smo lutali od Ražnja priko lokalnih cesta po nigdjezemskoj pa mi se oduljilo...u stvari je blizu Vinišća s južnu stranu, a ide se priko Svinišća

    avatar

    29.06.2005. (09:25)    -   -   -   -  

  • Peška

    da krhko znanje!?! a meni se sve zbucalo; čekaj, čekaj, kako to da se ide priko svinišća? svinišće su ti misto iznad omiša, ono greš ceston ka radmanovin milinicama, pa se penješ put kučića i produžiš u svinišće (a u svinišću jedna lipa konobica. bila ja!) ili jemadu dva svinišća? ovo tvoje kampiranje u slikama je jušto šta mi je jutros tribalo da mi malo razgali ovu umornu dušu i satrani mozak. rigoleto dostiže vrhunac vrhunca! đelčoža san (malo), a opet sritna zbog tebe, jerbo ti nije moglo bit loše ako je sudit po viđenom! pojubac!

    avatar

    29.06.2005. (11:21)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    e, jemaš prav, ma zabucala opet...znan da je neko selo na S u koje se skrene sa magistrale iza Marine pa prema Šibeniku...a tamo po tin stazama i bogazama da te bog sačuva kako se mo'š izgubit,gore vengo u Njujorka...ustvari, mi i nismo došli s ote strane vengo od Ražnja,a vratili se po propisu priko tega sela na S...aj' izduraj rigoleto-kad je vrhunac, znači da će sad nizbrdo lagnje!

    avatar

    29.06.2005. (13:41)    -   -   -   -  

  • barba

    to je nacin koji ja volim:)

    avatar

    29.06.2005. (14:04)    -   -   -   -  

  • Juliere

    zasto se ne moze ostavit komentar i zasto se moj izgubija????

    avatar

    29.06.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • Juliere

    evo ga sad... kerkoh da mene jos ceka lito... i da ovo nije fer... smrc... i ja cu opet u te krajeve ovo lito... u Marinu, a do Vinisca je ipak malo tesko doc iz Marine s autom, a pjehe je naporno.... mi smo znali ic na kupanje u Primosten, ali cu bas probat ic i tamo di si ti bila... e....

    avatar

    29.06.2005. (15:30)    -   -   -   -  

  • Juliere

    a za prstace cu vas vikat: "TO SE NE RADI!!!"

    avatar

    29.06.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • dome

    .... kjaro mi je di je. Ma skidaj te lipe slike s bloga, moga bi ti i ih neko "ka slucajno" prisvojit ?!!!? Samo ti mogu rec "Kaseta je zakon"! (osim sta si luda ka kupus!)

    avatar

    29.06.2005. (16:49)    -   -   -   -  

  • dome

    ...ma poglej kaj si ucinila, zakaj si dala nikima ideju za post!

    avatar

    29.06.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • Helix

    Eeee, i ja sam nekad jedrilicom, pa okrzneš malo Kornate, pa se vratiš do Dogog Otoka i uđeš mu u trbuh - u Telaščicu. A tamo - RAJ. Pa izađeš, pa malo na Lavdaru, malo na Ravu, malo do Iža. Ona je još tu...ima dvi godine nisam nogon stupila na njene pajole... ajd dosta, još ću se rasplakat. Slike su ti zaista divne, guštan ih gledat. Trenutno ti zavidim samo na fotoaparatu (uskoro mi je rođendan - možda pročita onaj koji treba pa shvati poruku :))

    avatar

    29.06.2005. (17:03)    -   -   -   -  

  • borut

    Ma ti umjetnica! Uzmi dobru kameru i put pod noge. djiraji i slikaji. (sa mapom i kompasom jer ti orijentacija nije najbolja) i ne trebas se bojati raznih sefica. Jule pogledaj kroz prste sto seskoljaka tice. One su mi slaba tocka. Kase, pozdrav Dragom.

    avatar

    29.06.2005. (21:35)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ajme šta si mi sad napravila, gotova sam.....jedino mi ovi prstaci malo miloticu izazvali. Ma volim ih ja jesti, ali ne bih radi njih, ali ovo sve ostalo, majku milu, sad još više jedva čekam otići, aaaaaaaaaaaaaaa. Odlične su ti fotke, odlične :))))

    avatar

    30.06.2005. (12:19)    -   -   -   -  

  • verde

    Pazi ovo: ako u Stonu naručiš prstace, uglavnom ih i dobiješ, a kad ih pojedeš i poželiš platit, skužiš da si zapravo jeo - crvenke. Jer tako piše na računu.

    avatar

    30.06.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Ajme Bajka........ne može biti bolje, jedino me malo plaši ona tvoja slika od prstaca. Nije da ih ne volim.....i ne samo njih.....volim sve iz mora......ali mislim da ih je kažnjivo vadit iz mora jer su zaštićeni.....Milo mi ih je vidit, pa makar na slici, ali provjeri ti to, pa makni dokaze......

    avatar

    30.06.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Ma divota...

    avatar

    30.06.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • Quod

    E moja Kašeta, baš ti hvala na svim ovim slikama ( od čistog mora do prstaca)!

    avatar

    30.06.2005. (20:49)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ovo je drsko i nehumano sa tvoje strane, ovako me mućiti po sitno kuhati i peči na žaru, a ja tek za 20 dana idem u tom pravcu. Ma krepat ću do onda. Pusa i uživaj bez obzira što ja gunđam :)))

    avatar

    30.06.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • armin

    ma che bello kašetice draga....doista sam uživao čitajući i gledajući...majstorski uradak....skidam svoj metaforički šešir i klanjam se do ruba svojih trbušnih pločica na koje sam osobito ponosan i rado ih ističem u ovom komentaru;)))

    avatar

    30.06.2005. (22:45)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Draga moja. Zastala mi knedla u grlu, te suza pronasla put... kad gledam te tvoje fotke, te se sjetim uspomena. Kad vidim, sto propustam, koje prizore, mirise i okuse. I, da dom, koliko god dugo i daleko udaljena bila, je jos uvijek tamo gdje me srce vuce. Prekrasne fotke, imas talenta, a vidim i skole u fotografiji. Barem to zakljucujem po kadriranju... Pozdrav! Iako ne pisem vise, i dalje navracam, kad stignem! :)

    avatar

    01.07.2005. (05:34)    -   -   -   -  

  • CLODY

    Ne znam zasto se zove Stari Trogir ali znam di je :)) Misto povise se zove Sevid a sa magistrale se skrece iza Svinac. S druge bande rta Ostrice je vala Sicenica poznata po uplovljavanjima Bernie i Slavice E. jer se u Dragi (mala valica u njoj) nalazi vikendica Nevenke T. Vi ste do tamo dosli preko Dvornica i Modrica za koje se sa magistrale skrece u Podorljaku (5-6 km prije Rogoznice). Isti je put i za Razanj i Kanicu koji se racva na Dvornicama.

    avatar

    01.07.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    jeeee, jemaš prav sto na sto...stvarno smo došli priko Dvornica od Ražnja, a kad smo se vraćali izašli smo na magistralu di je bila ta tabla Svinac (aj' zapantila san da je neko ime na S a ima veze sa svinjetinon, hahaha)...s morske strane se sićan da smo bili brodom i da nan je neko pokaza Nevenkinu kuću...fala Clody na potpunoj informaciji, ti mora da dobro znaš te pute-vidin nimaš ništa upisano u svome blogu, tila san ti tamo zafalit...pozdrav ma di da si :)

    avatar

    01.07.2005. (10:44)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    Clody, mogu li još malo zloupotrebit tvoje zanje terena...od kad nima broda, nima ni pomorskih karata da vidin nazive tih vala...ima jedna duboka,uska vala, na dnu je samo ribarski porat, put do vale je jako strm-tu smo došli puten za Vinišće, ali nismo skretali u njega nego išli na jug do nekog sela di su nan neke starice rekle za tu valu, al' da je put puno grub za naše auto-mi smo svejedno tamo sašli i obašli-ja napravila lipe slike, ni mi žaj friža na autu...eto, moš' li pripoznat tu valu o kojoj govorin (a gori kod naslova, među onin slikama, ima i iz te vale)...unaprid fala i bilježin se za druge buduće informacije :)))

    avatar

    01.07.2005. (10:59)    -   -   -   -  

učitavam...