Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Jana

    Dobro je da bar neko u ovom Livnu pazi na prirodu i non stop o njoj prica. Svaka cest momci i cure, samo naprijed!!!!

    avatar

    28.06.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • Slaven

    Osobno mislim da je ova ekipa i jedina koja svako malo nesto konkretno napravi za nas grad. Samo naprijed...

    avatar

    28.06.2005. (16:20)    -   -   -   -  

  • Jero

    Gradske lutalice koje cilo ljeto zagadjuju Crnu stinu a zimi grad. Kako je moguce da je njima stalo do Sturbe kad nakon njihova "kampovanja" okolne livade izgledaju kao kosare sa lozistima i smecem.

    avatar

    29.06.2005. (09:48)    -   -   -   -  

  • pero- sturba

    Jero ti ocigledno mijesas skole i nevladine organizacije. Iza skola ostaje ono smece, prije dvije godine upravo su ti ljudi sa kampa na sturbi cistili smece na crnoj stini koje je ostalo od skola

    avatar

    29.06.2005. (12:48)    -   -   -   -  

  • Sturbas

    A ja mislim da skole dovedu odmah sutra ujutro ekipu koja to rijesi sa smecem - vidio sam djecu kako vrijedno kupe smece sta ostane dan prije.

    avatar

    30.06.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • pero- sturba

    Nisu smece ostaje danima poslije njih i treba da ih je sramota, pogotovo profesora sta dopustaju. Ti mora da si iz kakve skole kad to kazes a nema veze s istinom

    avatar

    30.06.2005. (09:03)    -   -   -   -  

  • Jero

    Skole ne prave igralista, lozista, i brojne satore i parkiralista. Smece koje ostaje nakon i nekih manjih popravka auta je neusporedivo gore od skolskog.

    avatar

    30.06.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • pero- sturba

    Nije smece nego apokalipsa ostane iza njih na crnoj stini. Jesi li ikad zasao malo u onu sumicu da vidis sta profesori ostave. Kazem profesori, jer oni mogu natirati dicu da kupe smece a to ne rade. A ti si garant neki iz skole. Cuj vise smeca ostaje od manje popravke auta nego cile generacije dice koja se zdusno opiju, zagade, i sve ostave iza sebe.

    avatar

    30.06.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • Jero

    Ne svajujte na dicu svoj optpad. Zamisli da skole ostave vise smeca za jedna dan nego ovi kamposi za vrijeme cijeloga ljeta. Stvar je u trajnom zagadjenju i unistenju izgleda (izoblicavanju) Crne stine sa posastima kao sto su kampovi, satori, igralista, zgarista, orubljenjo drvece, pecanje izgladnjelih ribica u Sturbi, pranje auta i popravke, parkiralista, grupna plivanja itd.

    avatar

    01.07.2005. (02:05)    -   -   -   -  

  • Sturbaš

    Gle Pere starudije jedne : sta je nisi se iživijo u mladosti pa sad pljuješ po djeci - nisu ona nista kriva nego takvi ko ti šta bi sve izgleda dicu natukli najradije ili u zatvor pa da im je srce na mestu. Uh kako mrzim ove iskompleksaše. Marsh s bloga odma i ne vraćaj se dok se ne smiriš.

    avatar

    01.07.2005. (09:41)    -   -   -   -  

  • Lili

    Svaka ti cast Sturbas!! Pere posti mladost i dicu nek zive, bolje smece da bacaju ,ne da nam po dici padaju granate. Lipa mladost.

    avatar

    01.07.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • skiljo iza gvozda

    Lili onda si pozvana da kupis iza dice. Pitam se bi li im ista rekla da bacaju oko tvoje kuce a ti im fino pripremila kontejner. Ako tako odgajas svoju djecu fino, samo sumnjam da u dijaspori smijes tako radit. Najbolje je doci za ljeto u Livno osjecat se "divno" kad mozes bacati oko sebe a da ti niko nista ne kaze. Odlicno, bas lijepo od tebe. No uvjek ima budala koji ce cistiti iza tebe i tebi slicnima koji se nadaju da ce mozda jednog dana osjecaj stida da te natjera da pokupis smece iza sebe. A sturbas nisu toliko ni zgarista ni plasticne kese otrovne za sturbu (iako vidno nagrdjuju okolis) koliko propusne septicke jame stanovnika koji zive uz nju. I svi ti kucni domestosi, mister muskula itd kemikalije koje slobodnim padom pretvaraju rijecicu u mocvaricu.

    avatar

    03.07.2005. (00:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...