Komentari

4mymalehico.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...Ja ne mogu drugo nego da ga volim...

    kuzim te i meni se to dogada............uzivaj ;)

    avatar

    28.06.2005. (00:20)    -   -   -   -  

  • Highway Star

    Prvo si zadaj cilj.To je najbitnija stvar u životu.Svatko ima svoj mali svijet gdje je sve divno,kiša su bomboni,rijeke čokoladno mlijeko...Lijepo si to napisala.

    avatar

    28.06.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • Blog je izbrisan!

    Svijet je malen ,ali svijet nije malen ,zivot je pravedan a ujedno i nije ,kao prvo savrsenstvo ne postoji i ne smije postojati ,savrseno je samo savrseno ako nije skroz savrseno ,u svakom dobrom ima loseg ,u svakom dobrom ima loseg ,ako ti se nekaj lose dogodi gledaj to s dobre strane ,ja sam skoro 2 godine bio deprimiran ,i molio Boga ,i molio Boga ,i molio Boga ,i molio sam dok nisam shvatio da Bog moze promijenti stvari ,on ih promijeni ali ujedino ti da na znanje da svaku losu stvar gledas s pozitivne strane ,samo optimizam i vjera te mogu spasit iz problema ,ako vjerujes mozes sve ,jer Bog jest vjera ,ali vjera je teska ,neki put je teska ,ima puno stvari koje ti se cine nemoguce i ne vjerujes da se mogu rijesiti i odustanes ,to je najveca greska ,nevjera i odustajanje ,probaj taj svoj ruzicasti svijet prenjeti u stvarni ,ti to mozes ja vjerujem da mozes

    avatar

    28.06.2005. (01:36)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    zanimljivo razmišljanje... samo..ne znam jel to baš tako ide...Ako nastaviš i dalje živjeti u tom svom ružičastom svijetu,mnoge lijepe stvari,a i ružne,(od kojih se svijet također sastoji) proći će pokraj tebe...i možda ćeš misliti da si bliže tom svom cilju..a zapravo ćeš biti sve dalje,i dalje..Ponekad u životu treba gubiti,jer kad nešto izgubiš,naučiš to i cjeniti. Ali to je samo jedna stepenica prema nečemu...jer ako dopustiš drugima da dođu u taj tvoj svijet,shvatiti ćeš da oko tebe i nije sve tako loše kao što ti se možda čini..Dobro,lijepo je ponekad odlutati mislima..negdje gdje je sve onako kako želimo..ali ipak..treba se suočiti sa problemima.. :o) ali inače...sviđa mi se ovaj tvoj tekst..jako! šaljem ti jednu velikuuu pusuuu..:)

    avatar

    28.06.2005. (11:36)    -   -   -   -  

  • strijelac

    bez dodatnog filozofiranja - ti si moja ženksa verzija!!!! :)) isti smo! i brijem da znaš da ne serem kad to kažem!!

    avatar

    28.06.2005. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...