Komentari

desiderata.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ŠKORPION12

    ... čovjek svoje osjećaje doživljava tako! Ja mislim i d ato "VOLIM TE" prolazi kroz faze odrastanja tj. javlja se uvijek u nekom novom obliku. Al čovjek je fakat zaljubljen.pozdrav.

    avatar

    27.06.2005. (17:14)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ojoj... Idealistički dio mene, onaj sanjarski dio rekao bi: "Oh, kako divno..." i već vidio u budućnosti "...and they lived happy ever after...", a onaj racionalni dio mene kaže: "Ma daj! I kinda think I love you" je too much čak i za romantičare... Aj ti to prvo privedi malo kod sebe na druženje i to, pa ako se zaljubiš - blago ti se. Spasit će te princ preko oceana. :opet se cerekam: ;)))))))

    avatar

    27.06.2005. (18:39)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ja sam se jednom dopisivao preko maila sa jednom dragom damom i napisao joj relativno brzo da je volim...a nisam joj ni fotku vidio. Imali smo zbilja duboka, iskrena i otvorena pisma. To "volim te" kod mene je značilo da sam spreman puno toga učiniti za nju, taman da to meni škodi...jer nešto duboko osjećam! Nisam tada mislio da je želim ženiti, iako ni to nije bilo isključeno ;)

    avatar

    28.06.2005. (03:11)    -   -   -   -  

  • Lily

    Hehhhm, ja sam jako nepovjerljiva prema osobama koje prebrzo kazu volim te - mozda zato sto to treba iz mene iscjediti :)))))

    avatar

    28.06.2005. (10:44)    -   -   -   -  

  • Desiderata

    @Beštijice, zaboravih pripomenuti da se meni Amer UOPĆE ne sviđa! Obznanio čovjek meni svoje simpatije još prije 10-ak godina, kad smo se upoznali, no ja to sve onak' fino držala pod kontrolom... Šarmantno mu dala do znanja da to neće nikad prerasti u nešto više od frendšipa... No eto, izgleda da frendšip između muškarca i žene stvarno nije moguć u slučajevima da je jednoj strani ikad imalo bilo stalo... Btw, čisto sumnjam da bih se mogla zaljubiti nakon privođenja na druženje. Ako kod mene ne 'upali' na prvu, ne upali nikad... I tako moj overseas prince može ostati kratkih rukava - zaljubljivanje s moje strane nula bodova. A i to njegovo 'I love you' mi nije pomutilo mozak, don't worry. And I blogged happilly every after...

    avatar

    28.06.2005. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...