Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • izbrisani svijet

    .....ja bi mmmmmmmmmhm palacinku :))

    avatar

    27.06.2005. (04:36)    -   -   -   -  

  • jagode

    zapečene palačinke sa sirom... međutim to baš i ne nude na ulici... pozdrav:-)

    avatar

    27.06.2005. (06:52)    -   -   -   -  

  • trill

    Nisi im dao da probaju? Ahacccc škrtico jednaaaa. Stvarno, šta ima u toj hrani da večina muških ne voli da se proba njihova porcija? Moj muž na to poludi, a inače je baš smiren tip :)))

    avatar

    27.06.2005. (06:59)    -   -   -   -  

  • Lost In The Moment

    palacinkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ja bi jednu! :(

    avatar

    27.06.2005. (07:32)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Ako nisi njima, uvjerena sam da neces ni nama otkriti ovu tajnu, jesam li opogodila... btw. da Te pitam: kada li to Ti uopce spavas, DDADDIC ??? Ma Ti si 'hiperaktivan' :))) Ma salim se malo... Srdacan Ti jutarnji voZdric - a ukoliko zelis malo upoznavati ljepote moga grada... navrati :)))

    avatar

    27.06.2005. (07:33)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    aha...tako se svi mi osjećamo...club's spirit...jelde...???

    avatar

    27.06.2005. (08:08)    -   -   -   -  

  • ..::kutak za mene... moje utociste::..

    ja bih palacinke... sad si mi otvorio apetit...

    avatar

    27.06.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • divljakuša

    ako može postojati klub ljubitelja čokolade.......... zašto ne i klub ljubitelja palačinki s posebnim nadjevom...............dobro jutro!!!!!!!!!

    avatar

    27.06.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @deleted: ja bih mmmmmmmmmaminu :D @jagode: te su mi odlične! :-) @Trill: posve krivi sud! :)) Ja obožavam kad dajem drugima da probaju, zaista mi nije žao!! Ovaj put se radilo o tome da sam ih htio zezati :) @lostteenager: dobrodošla, evo: :pečeplalčinke: :-D @M.H.Svabica: skoro nikad nisam budan u 7:33 u jutro ;) @rudarka: baš :-))) @angelina24: evo: pečedrugupalačinku: :DD @magi: ja fakat ne mogu vjerovati! Nitko me nije pitao koji je to nadjev! Ja sam očekivao da će biti navala pitanja: daj nam reci pliiiz daj daj....onda ću ja ko fol malo krzmati i dati vam nadjev...a kad tamo nitko u podjeljkovno jutro ne želi znat nadjev za palačinke! ;)

    avatar

    27.06.2005. (09:30)    -   -   -   -  

  • pepa

    srećo, puno hvala na pomoći!zahvalna do neba!pozdrav (starih Slavena): BALKAN JE NAŠ!

    avatar

    27.06.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • .... tirkizna_koogla ....

    mmmhmm.....kremšnite, čokolade, palačinke.... nije ovaj ddadd ni lud. blago njemu kad mu je život dolčevita :))

    avatar

    27.06.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    ja bi onu sa slike

    avatar

    27.06.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • tita

    baš sam gladna, a idem na gablec tek za jedan sat, sad ću samo misliti što bih jela.;D

    avatar

    27.06.2005. (10:27)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @pepa: nema na čemu, nadam se da to stvarno jest pomoć :)) @koogla: dolčevita...sad bih se mjenjao sa nekim manuelnim radnikom....oću majko oću u gradsku čistoću :D @izgubljena: evo: :pečepunimotautrokutprelivačokoladom: :DDD

    avatar

    27.06.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Znaš ti kolko palačinkerskih klubova postoji?..stotine i stotine...:))..sama sam član bar desetak tih klubova..a kako nisam škrtica kao ti, evo nadjeva iz jednog kluba..:))..uzmeš šaku šumskog voća, na tavicu ubaciš žličicu marga i žlicu melase..malo pokaremeliziraš i onda ubaciš šumsko voće..dva-tri put promiješaš i vruće istreseš na palačinku..zamotaš i jedeš da ti se cijedi po bradi..poslije ti može netko to s brade polizati, što povećava ukupni užitak..:))..dobar tek!

    avatar

    27.06.2005. (11:13)    -   -   -   -  

  • stojko

    Udarila ti je ... u glavu ;)

    avatar

    27.06.2005. (11:27)    -   -   -   -  

  • Kronike opasnog uma

    i koji su onda na kraju bili sastojci tih palačinki?

    avatar

    27.06.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Negdje nestade moj koment..:))..ali nikad nisam lijena kad su palačinke u pitanju, pa ću ga ponovno napisati..dakle, tih palačinkerskih klubova ima stotine i stotine, a sama sam član bar desetak..:))..pošto sam po prirodi velikodušna osoba:)))..darujem bez zavisti jedan receptić..:)..u tavicu ubaciš žličicu marga i žlicu melase..malo karameliziraš i na to ubaciš dobru šaku šumskog voća..promiješaš dva-tri puta dok postane malo sluzavo(haha)..vruće istreseš na palačinku i zarolaš. Jedeš tako da ti curi po bradi (ovo je jako bitno)..kasnije ti neki drugi član kluba(ili onaj koji će to tek postati) poliže to s brade..:))..čisti užitak!..dobar tek..:) ps: ako moj prvi koment iskoči negdje , sorry na dupliranju..:))

    avatar

    27.06.2005. (11:44)    -   -   -   -  

  • .... tirkizna_koogla ....

    ...."Nema više, dobri svete, one lepe še'set pete kad smo bili na svečari kod kumova naših starih. Klizio je voz k'o sanke, al' smo stigli do Palanke. Severac je duv'o 'ladan, pa ko ne bi bio gladan? I čim smo stigli viknu kum svoju ženu: "Sido! Postavljaj, bog te vid'o!" Spremila nam kuma naša za užinu paprikaša, pa kolače, krmenadle i par sarmi svakom. Mesto leba mesa bela, princes krofne - vangla cela, suvih šljiva i koljiva i rezance s makom. E, kad se samo setim, al' se nekad dobro jelo, baš. Do večere vreme kratko za kitnikes i za slatko. Da odbiješ, to ne vredi, da se kuma ne uvredi. Naš kum Pera, dipl. agronom, reč o ovom, reč o onom, sve uz vino, porto-gizer, 'di gutljaji sami klize. Taman smo bili gladni kada se začu: "Sido! Večeru, bog te vid'o!" Odjedared - astal šaren, sos paradajz, krompir baren, suve šnicle, ko promincle, kara-batak svakom. Na podvarku ćurka, zna se. Gdi je ćurka, tu je prase. Onda torte, razne sorte i rezanci s makom. Ej, kad se samo setim, al' se nekad dobro jelo, baš! Vejao je sneg po šoru, sedeli smo do pred zoru. Baba reče: "Deder kaput! Radni dan je, 'ajmo na put!" Al' kum Pera odma' skoči: "Šta to vide moje oči? Sido, ne daj nikom kaput! Prvo fruštuk, e, ondak na put!" Ne drema vredna kuma, ne sluša prve petle, brža je od raketle. Nosi vruće 'leba kriške, fafarone, čvarke friške, začas sprema šunke, rena, i pihtije svakom. Pitamo ih: "Ljudi, dokle?!", "Čekaj", kažu, "još šnenokle, i šufnudle i griz-štrudle i rezance s makom!" Hej, kad se samo setim, al' se nekad dobro jelo, baš! I ondak, sat i frtalj, kol'ko je iš'o šinobus, nismo ništa jeli, i kad smo stigli na stanicu odma' kupimo burek, lep, frišak, mastan, sve nam, onako, mast curila niz bradu. Pa ondak opalimo preko toga jednu tepsiju šampita i gajbu piva. Mlakog. Crnog."....đole

    avatar

    27.06.2005. (11:55)    -   -   -   -  

  • circadian

    Ja sam clanica Kluba Ljubitelja Colokade s Ljesnjacima ;)))

    avatar

    27.06.2005. (12:01)    -   -   -   -  

  • odlučio sam da te volim, nadam se da ovo nije pjes

    znaš da mi sad voda ide na usta... baš bi jednu takvu posebnu palačinku....

    avatar

    27.06.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • Tempora

    jao sad ću te ubit.. pa kud sada i palačinkama dok smo još na poslu :))) i gladniiiii

    avatar

    27.06.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • odlučio sam da te volim, nadam se da ovo nije pjes

    znaš da mi sad voda ide na usta... baš bi jednu takvu posebnu palačinku....

    avatar

    27.06.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • trill

    a sorry :)) to ja po svom mužu sudim, dao bi mi valjda cijeli svijet , ali za mali i najmanji komadić bilo čega iz njegovog tanjura u stanju se istog časa naduriti i prijetiti mi vilicom ;)))

    avatar

    27.06.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @plejadablue: nema sori, različiti su ti komenti pa nek ostanu oba! Hvala ti puno puno idkreno se nadam da ću uskoro probati :-)) @stojko: definiraj '...' :p @kroner_uma: reći ću...ne znam stadtojke palačinki, mislim da znam sastojke nadjeva :D @koogla: ja sve prečitao da nađem palačinke...ali tekst mi je zakon! :-D @circadian: zar i ti kćeri Brutice, sa krupnim lješnjacima jelda? Njamiii :))) @marica: evo: :pečeposebnupalačinku: :) @Tempora: objavio sam ja to u pol 4 u jutro..nisam mislio na budućnost :-DD dobrodošla 'u klub'! :))))

    avatar

    27.06.2005. (12:54)    -   -   -   -  

učitavam...