Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • armin

    baš si me ugodno iznenadio ovim postom...a rekoh da neću čitati političare...ali eto promijenih jedno načelo za drugo...naime, spomenuo si i Kiševića i poeziju i eto, dobi fana...lijep post, baš nenametljiv...

    avatar

    27.06.2005. (02:14)    -   -   -   -  

  • Poštovani gospodine Vidoviću. zašto ponekad u svojim osvrtima i ne odgovorite na postavljena pitanja ili komentare.

    avatar

    27.06.2005. (08:06)    -   -   -   -  

  • Romana

    Gospodine Vidovic, pohvale za Vaš entuzijazam, pohvale i za Vašu spremnost na komunikaciju ukoliko se potrudite da to ne bude jednosmjerna komunikacija! U jednom postu kažete "Sisak je baš lijep grad"! Reći ću vam nešto! Ima u Sisku kvart Željezara za koji, ako dođete vlakom, prvo pomislite da ste u zoni sumraka! Postoji most preko kolodvora koji bi stanovnicima ovog kvarta, jer dnevno ih jako veliki broj putuje vlakom, trebao služiti kao normalan put do kolodvora! Ali taj isti most već nekoliko godina nije u funkciji, pa Siščani i njihovi gosti do kolodvora mogu doći jedino preskakajući preko cisterni i teretnih vagona! Nije li to sramotno za ovaj grad? Nije li vrijeme da gradska vlast počne rješavati gradske probleme? Imate priliku!

    avatar

    27.06.2005. (10:26)    -   -   -   -  

  • -->Kosmati Politan

    Potpisujem Romanu za ovaj most preko pruge. Donedavno sam i ja putovao vlakom u Caprag, pa me uvijek rastuzilo kad ugledam starije ljude kako jedvice preskacu i do 4 kompozicije vagona. Navodno samo rusenje tog mosta kosta milijun kuna, ali vjerujem da ima ljudi (npr u Zeljezari) koji bi ga obnovili za manje. Pozdrav!

    avatar

    27.06.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    Zakašnjele čestitke za rođendan...drago mi ča pišeš, volin vidit zbivanja po Sisku...e, je'l to naša Tea iz gimnazije ( čula san da je bolesna) ?... stoj mi dobro

    avatar

    27.06.2005. (16:30)    -   -   -   -  

  • Boc

    Evo da izrazim zadovoljstvo jer ste u komentarima prethodnog posta odgovorili za rupe u Poljskoj ulici i rekli da ćete odmah sutradan vidjeti što se može učiniti. Polako, ali sigurno ovo postaje centar za komunikaciju između Prvog siščanina i nas ostalih, gdje ćemo moći kuditi, predlagati, moliti, ali i hvaliti vas, pozdravljati i veseliti se s vama. (Gornju rečenicu pisah 10 minuta hehe)

    avatar

    27.06.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • VEČE - je riječ iz srpskog jezika Davorko. Kod nas se kaže "večer", ugodna večer.ž Savjetnici su ti zaista odlični. Moga bi i kojeg Hrvata uposliti. Ovako sve izgleda kao prije '91.

    avatar

    27.06.2005. (21:09)    -   -   -   -  

  • Hrrkan

    Vrijedi pogledat na : http://maps.google.com/ Upisati: Sisak Hrvatska (Search) Kliknuti: (Satellite) I uživati ... Q: Može li stranica Grada Siska biti i na Engleskom jeziku, po mogućnosti u realnom vremenu, uz osiguranu mogućnost komunikacije... Jednosmjerna komunikacija nikog ne zanima!

    avatar

    27.06.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  • Ovakvog čovjeka Sisak treba... samo da ne ostane sve na riječima. A za recitaciju na šetnici, za hrabrost, nastup i ideju, naklon do poda!!!

    avatar

    28.06.2005. (10:44)    -   -   -   -  

  • netko koga poznajes

    puni stekompromisa,dunja,loprta,klpoa

    avatar

    29.06.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  • Petra

    Ovo nije komentar – poštovani gradonačelniče, recite mi kada i što ćete poduzeti u vezi s «SISAČKOM LEGALNOM PLINSKOM KOMOROM» (Rafinerija, Herbos…?) Kakvi se to «viši ciljevi» mogu opravdati ljudskim životima i zdravljem?!!! …jer "SVATKO IMA PRAVO NA ZDRAV ŽIVOT"…… i…"svatko je dužan u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša", piše lijepo u Ustavu RH!! …ova odredba propisuje obvezu, a neizvršavanje obveza se sankcionira…Zamislite da stanovnici Siska započnu s ostvarivanjem svog ustavnog prava… dokazni materijal već postoji – mjerne stanice koje su postavljene, da bi se evidentiralo kako je razina onečišćenja 16 puta (ili više) veća od dozvoljene!!??(i da bi se ostalo na tome), obolijevanje od smrtonosnih bolesti (visoko smo na ljestvici)….Bože, a nitko ništa!? Rješavanje ovog problema mora biti Vaš prvi zadatak, jer…. niti jedan Vaš rezultat (pa bilo to i svečano otvaranje AC Zagreb – Sisak za 2 godine) neće biti previše interesantan mnogim Vašim građanima s dijagnozama s onkologije!!??

    avatar

    30.06.2005. (12:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...