Komentari

cristallina.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • balkanski tango

    ma ak je on s prijateljima cijelo vrijeme, zašto ti ne odeš s prijateljicama, i onda nek on malo trči za tobom... pozdrav:))

    avatar

    26.06.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • ex blog!!!

    ma stara imaš potpuno pravo ljutit se na njega....vrati mu istom mjerom, kad bude tija s tobom ti reci da ideš s prijateljicama ,pa nek se zamisli malo....nije baš normalno toliko vrimena provodit s prijateljima umisto s curom,.....

    avatar

    26.06.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • tija

    neka si ljuta.... i trebaš bit.samo eto ....opet treba i razum imat...čekaj da se on javi ...jednostavno....

    avatar

    26.06.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • amaris

    Niko ne misli da si ti luđakinja....:)))...dapače,dopuštaš mu i više nego šta bi smila... Evo, na brzinu jedna mala poruka od mene za tebe... NEMOJ GA SLIJEDITI, NEĆEŠ GA STIĆI, OKRENI MU LEĐA, SAM ĆE TI PRIĆI!:)) pusa!!:))

    avatar

    27.06.2005. (00:51)    -   -   -   -  

  • Ima nešto od srca do srca...

    @ jukebox girl - ma bila san ja sinoć sa prijateljicama, i mi uglavnom ne izlazimo skupa priko vikenda, na istom smo mistu, ali on sa svojima, ja sa svojima...samo me ovo malo izbacilo iz takta...ali trči on, ne brini, gori je od Big Brothera...zna točno di san u kojem trenutku, konobari me kontroliraju...sve on zna....:)

    avatar

    27.06.2005. (01:03)    -   -   -   -  

  • Ima nešto od srca do srca...

    @ ZeLe - ma ne skačen ja na svaku njegovu, kako on meni tako i ja njemu...ali ne razumi on da to i nije baš ok od njega...ali čua me, viruj mi...javia se...:)))

    avatar

    27.06.2005. (01:08)    -   -   -   -  

  • like NjuJork, babe!

    imaš svako pravo biti ljuta. ako te bude zvao javi mu se i pitaj u čemu je problem. pa on je to trebao jedva dočekat ( da se doseli kod tebe na 2 dana), nemoj se tako živcirat, nego to rješi, ako je stvarno takav kreten odjebi ga... patit ćeš tjedan dana i onda će naići neki novi... BOLJI!!! mislim da nije rješenje da mu se ideš inatiti ili nešto takvo, jer će ti to samo produžiti ovakvo stanje u kojemu ne znaš na čemu si. ako ne ide, ne ide... lakše će ti prekid sjesti sada nego za par mjeseci.

    avatar

    27.06.2005. (18:16)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    Mora sam se nasmijat citajuci komentare ... iako sam govoria kako mislim da nece ova veza dugo ... on i nije toliko kriv ... koliko ga se napada ... mozda je ovo bila muska solidarnost, a mozda i ne ... iako bi ja iskreno u takvoj situaciji vikend provea drugacije :)) ...

    avatar

    27.06.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • Lucas St

    khm Cristalina volia bi te sretnit negdi u điru popričali bi krasno bila bi moja muza konstantno mhmhmm

    avatar

    29.06.2005. (03:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...