Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • sisajed

    "...u grob s nama metuzalemima-cinicima..." :)

    avatar

    26.06.2005. (13:23)    -   -   -   -  

  • *james.fragile_

    da imam love kao svi oni, neznam dali bi mi palo na pamet davati drugima.evo, djeci bi dala.i to dosta.mozda je sebicno, al bolje nego izigravanje dobrocinitelja na tv-u.

    avatar

    26.06.2005. (13:46)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    mudro zboriš!!! samo to. :)

    avatar

    26.06.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ma bas tako... u pravu si, ali znaj da i oni nekako moraju oprat svoju savjest... ne? ... ali ipak ako to pomogne barem nekolicini onih jadnika za koje je koncert i napravljen, neka njih...

    avatar

    26.06.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • pooka

    aaaaaaa... pa ti to propagiras "ONO" iz moje debilne pjesme... hi hi hi. jes, pateticno i zlobno, to sranje od koncerta, pranje savjesti. stvari krenu prema "dark side" kad ti ili ja kupimo nesto sto ima upotrebnu vrijednost (ako je uopce ima) potpuno jednaku necemu sto je daleko jeftinije, ali nije "in". mi smo krivi. kupujemo odnose izmedju simbola predmeta, a ne same predmete. vise kosta klimatizacija u nekom poznatom butiku u Londonu nego cijeli troskovi proizvodnje onoga sto prodaju. a prodaju samo simbol koji svoju vrijednost ostvaruje u odnosu sa drugim simbolom, predmeti ne postoje, zivis u simulaciji... shahtovi, shahtovi!!! :)

    avatar

    26.06.2005. (18:29)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Ma vala i meni vise idu s time na zivce, mislim dobro je to da ce biti koliko toliko koristi od tih novaca sto ce se skupiti, ali ovim oni nece nikada rijesiti 'the real problem', bezbrojni medjusobni ratovi sto se vode dole, maximalno iskoristavanje tog jadnog naroda od strane politicara i onih koji su na vlasti, i bezbroj drugih problema koje su dovele te africke zemlje u tu poziciju nece biti rjesene pjesmom niti samopromocijom tih zvjezda. Ali u druku ruku, kad politare zaboli ona stvar za Afriku, hajd nek barem na ovaj nacin se narod moze podsjetiti da problemi jos uvijek tamo postoje, jer nazalost samo Afriku vecinom niti politicari niti medija (TV i novine) previse vise ne benda.

    avatar

    26.06.2005. (18:53)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Izvinjavam se, omaklo mi se tipkajuci, nisam htjela napisati 'politare' (wtf?) nego politicare :)

    avatar

    26.06.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ma to je samo mazanje ocuju sitne raje, ta lova nikad ne vidi one u cije ime je taj cijeli cirkus napravljen, ili barem ja ne vjerujem u to.

    avatar

    26.06.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • nymphea

    kruha i igara i savjest je oprana! to je ionako samo kitch u kojemu mi uživamo.

    avatar

    26.06.2005. (21:11)    -   -   -   -  

  • medi

    ma hajde i sta svi se zabavljaju da nije toga nasli bi drugi nacin za publiciranje hajde bejbe svijet je i tako u kurcu nije ovo najgoree dapace

    avatar

    26.06.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • crash0

    zašto "8"? pa to je "eight"

    avatar

    27.06.2005. (10:38)    -   -   -   -  

  • jurop

    koja politička angažiranost...bravo bravo...a ja sad za tebe imam jedno pitanje...na sličnom je tragu i slobodno me možeš popljuvat al napalio sam se ful pa...znaš one narukvic eplastične (ili kakve su već) u raznim bojama koje kupiš pa time kao podržavaš neki cause...e pa jel ih ima tamo kod tebe u bjelom svijetu za kupiti i ako ima jesu ti dostupne i jel bi se mogli dogovoriti da mi dofuraš kad budeš drugi put u zg? mislim znam da sad misliš " hu d fak si sad ti" al eto...čitam te redovito (u zadnjih tjedan dana od kada sam te otkrio - pitanje vezano i uz to:zašto ne mogu doći do tvojih postova od prošle godine). Evo za početak bi mi bilo super kad bi mi barem na teoretska pitanja mogla dati odgovor...ili me uputiti gdje da saznam nešto više... bye :))

    avatar

    27.06.2005. (11:17)    -   -   -   -  

  • marisi

    Faraoni idu na Live 8. Ja ne. I tak.

    avatar

    27.06.2005. (14:50)    -   -   -   -  

  • jurop

    ej xiola i ja bih tu žutu, to je za rak čini mi se...onaj armstrong biciklist ju propagira...ma znam da je to fešn al ja bih baš htio jednu...Može se naručiti iz amerike al ono ona košta deset dolara al bi me dopremanje koštalo ko svetog petra kajgana (a to je kažu skupo)...pitat ću marisi možda će ona navraćat...nego zašto te mogu čitati samo od sječnja a ranije mi ne da? a za radnike britanske LOL!

    avatar

    27.06.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • there's no such thing as bad publicity

    uh, sting bez majice bi meni i sad bio dobar...ako ga je barem malo popustila ona trecepubertetska kriza...

    avatar

    27.06.2005. (15:57)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Off topic, ne znam zašto - ali izabrala sam tebe da se pozdravim i sa tobom i sa svim dragim prijateljima... Svoj sam blog upravo pobrisala, kod vas ću navraćati... Svako dobro..

    avatar

    28.06.2005. (01:03)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ja ne vjerujem u te dobrotvore previše, Noela nikada nisam previše obožavala... I da odgovorim na OT - tužna sam jer Quod odlazi, ali vjerujemm da ima svoje razloge! Pozdrav Quod! :)

    avatar

    28.06.2005. (01:30)    -   -   -   -  

  • yogica

    mogu svi dati lovu u dobrotvorne svrhe bez pompe, ako hoce:) Ne idem na Live 8, eto. BTW: e sve nam celebrity otimate zenidbom u England :)))

    avatar

    28.06.2005. (02:53)    -   -   -   -  

  • Ispovjesti osupnutog uma

    Lijepo si ti to zamislila, ali skidanje diktatora s tapete košta i niko se time neće baviti ako zarada koja se time ostvaruje ne premašuje trošak. A taj kriterij teško da će previše afričkih zemalja ispuniti. Plus što diktatori i nisu tako loša pojava ako se baviš lovom u mutnom. Sad što se dobrotvorne pomoći tiče naravno da nikakva sretstva koja nisu usmjerena na razvoj onih kojima su namjenjena već na štancanje vreća brašna neće ništa pomoći kroz spomena vrijedan period vremena, ali možda je bolje išta nego ništa.

    avatar

    28.06.2005. (03:04)    -   -   -   -  

  • jurop

    zašto je quod obrisala blog...pa ne vjerujem bio je baš dobar...quoooood...baš ne vjerujem!

    avatar

    28.06.2005. (08:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...