Komentari

lanterna.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • stroke

    ima jedna pjesma od benda Placebo.....she stole the keys to my house, and then she locked herself out.......

    avatar

    22.06.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • laksmi

    tocno tako je i meni.ja jos uvijek zivim kod svojim i osjetim kako me kontroliraju.osjetim.a ja mislim ako ucinim sve sto zele,ako ne budem radila sranja i budem dobra u skoli,da ce mi dopustit sve sto pozelim.ali nije tako,oni me cvrsto drze uza sebe i neke stvari mi nedopustaju,kao da je to bogzna sto.i onda kada sam sretna jer sam napravila nesto i ponosim se sama na sebe,oni nikad nisu zadovoljni.ama bas nikad.uvijek mi kazu mozes ti to i bolje.ne kazem da nisu dobri roditelji i da ih ne volim,zapravo,volim ih mnogo,samo me previse sputavaju na putu u svijet.neshvacaju da sam odrasla i da semogu sama brinut za sebe.za njih sam jos uvijek njihova curica.ALI TO VISE NISAM,i ne mogu se tako ponasat prema meni..imam osjecaj da cu jednog dana puknut poput balona..

    avatar

    22.06.2005. (23:47)    -   -   -   -  

  • nema me

    hvala na lijepom komentaru. dobro jutro. lijepo je znati da još netko priča sam sa sobom u ova falša vremena :)

    avatar

    23.06.2005. (07:54)    -   -   -   -  

  • borut

    Kao vec odrasla osoba, koja kriticki gleda na svoj odgoj u roditeljskoj kuci, ti tocno znas sto je dobro a sto ne. Cak i svoje zelje prepoznajes, ali ti fali nesto sto se zove samouvjerenje. Vjera u samu sebe, ti znas sto zelis i skupi snagu izadji iz sebe, pogledaj se u zrcalu osmjehni se svom liku, i budi svjesna sebe. Voli malo tu osobu koja si ti. Potrebna joj je tvoja ljubav,jer biti poslusna djevojcica ne zadovoljava tvoje psiho-fizicke potrebe. Kad se osnazis i steknes sama sebe svom jacinom svoga bica, biti ces zrela za novo ljudsko bice kome ces biti dobra majka, oslonac u zivotu, a ne da ti dijete sluzi kao pojas za spasavanje vlastite nemoci. Nikada u zivotu nisam toliko napisala niti imala slobode nekome nesto savjetovati, ali tebe kao da osjecam u sebi iako je moj zivot bio sasvim suprotan. Nadam se da se ne ljutis slobodi koju sam si dozvolila, mislim da odkrivanje sebe i iskren razgovor najvise doprinosi u jacanju vlastitog stava. HVALA, PUNO HVALA NA DOBRIM ZELJAMA. I JA CU SE POTRUDITI DA MALO VISE VOLIM SEBE, jer bolest nisam naslijedila, niti je uzrokom pusenje, nepravilne prehrane, ne bavljenjem fizickim aktivnostima, bolest sam zaradila stresovima koje sam nosila u sebi i nisam ih djelila ni sa kime, da ne bi druge opterecivala, jer ja mogu sve:))))

    avatar

    23.06.2005. (08:48)    -   -   -   -  

  • marisi

    Bila sam i ja na terapiji jednom. Tj..ne 4 ili 5 puta sveukupno. Nakon 5 posjeta mi je dodijalo i odlucila sam da su svi moji problemi rjeseni...i kako sam to odlucila, nu, stvarno su se svi rjesili.

    avatar

    23.06.2005. (12:41)    -   -   -   -  

  • leo news

    došao sam za nickom-lanterna.(koja svijetli).al* post je težak...mislim, kako prvo, moraš naći nekoga dragog, skim ćeš podijeliti radost dolaska novog bića...ne može se željeti dijete, kao nove postole. ako nije u pitanju bolest koja traži liječničku pomoć, trebaš stati pred zrcalo te na glas reći; tko vas hebe šupci! zdrava sam, mlada i želim uspjetu životu...volja, volja i cilj...a, onda , tko hebe dr-e...

    avatar

    23.06.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • Juliere

    nekako ovdje vidim Nassiru... onu koja ce izaci i reci svijetu: JA postojim, ovakva kakva sam, ne ona koju vi zelite....

    avatar

    23.06.2005. (21:57)    -   -   -   -  

  • lanterna

    Samo da se ispravim. Nikakova djeca nisu u planu! Mozda za par goina. Toliko nece trebati da se sredim, nadam se! Potpuno se slazem sa vama da je djetetu potrebna stabilna osoba. Zato sam se i krenula boriti sa depresijom. Da bih bila zdravija. i da jednom, kada dode vrijeme, znam dati ljubav i slobdu djetetu. Da ne proiciram sve svoje frustracije na njega.Ne brinite se. Toliko sam svjesna opasnosti roditeljstva kada si u ovakovom stanju da to nikad ne bih oprostila sebi. Zivjele kontracepcijske pilule!Hvala vam na podrsci. Unatoc sumornom tonu, nadam se da cete me citati jer mi ovo puno znaci. Samo pisanje je kao iskrenost prema sebi. Vasi komentari kao zrcalo i toplina predamnom. Hvala. Puno.

    avatar

    23.06.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    draga moja, odabir tvoga nicka puno govori...lanterna svitli u mračnoj noći (mrak oko tebe, u tebi?)...ali naglasak je na onome da svitli, to je bit...kome svitli i zašto?...svitli svima u žeji da in pomogne snać se u mrkloj noći-altruizam ili želja da je vole?...da je vole iz potribe il' samo zbog lipote svitla kojin zrači?...lanterna svitli okolo svima, a sama biva u mraku...misto boravka lanterne je obično osamljeno misto, daleko od svita, otok, hrid-naglasak na osami...ajme, izvini, toliko me zanila asocijacija tvoga nicka i onoga ča pišeš...pozdrav s juga :)

    avatar

    24.06.2005. (02:53)    -   -   -   -  

  • lanterna

    ajme kako si me izanalizira. za ne povjerovat. ni sama nisam toga bila toliko svjesna.

    avatar

    24.06.2005. (11:43)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Brutalna introspekcija. Moje depresije su slicne ovoj tvojoj, samo se desavaju ciklicno i ne previse cesto. Samim tim sto si uspela da ovako precizno opises razloge mislim da si vec na pola puta van.

    avatar

    24.06.2005. (13:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja sam nekoć davno također pohodila psihijatra, samo jednom. Ja sam mu sve moje skrivene strahove ispričala i obrazložila, a on jadan je samo sjedio i kimao glavom, kad sam završila, pitao me da zašto sam došla njemu kad mi je sve jasno. He he he, svaki put kad se toga sjetim baš se moram nasmijati. Tako je i sa tobom, ti si ljena pokrenuti se, a znaš put i sve ti je jasno ali ljenost te koći. Zatvori oči i kreni, bilo kojim putem, svaki je jednako dobar. Neki su kraći neki duži, sve po vlastitoj želji... i da, nečeš ti svoje dijete sigurno odgajati kao što je tebe majka, to nije tako, baš obrnuto, poučena iskustvom, nećeš napraviti iste greške, vjeruj, ja sam tako radila, a slično smo odgajane :))

    avatar

    24.06.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...