Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kronike opasnog uma

    pa ne bi se baš složio s ovom konstatacijom da industrija vina bilježi neki "značajan" pad prodaje... ali isto tako sam protiv tog zakona.. i ne branim ministra.. trebalo ga je odavno smaknuti s fotelje!

    avatar

    21.06.2005. (11:16)    -   -   -   -  

  • brijanje

    Da, i ja mogu reći da industrija vina i dalje radi kao što je radila i prije. Ljudi i dalje voze pijani, sam si rekao, a veze i vezce rade svoje. Nekima je normalna stvar naljoskati se, sjebati sebe i druge, i onda se preko veze izvući. I još će ti reći 'a, šta?'. Mah. Kad će narod na ulice više, i pokazati zube gamadi?

    avatar

    22.06.2005. (12:19)    -   -   -   -  

  • CNN

    Ja se samo pozivam na ono što su izjavili vinari, a to je da promet vinom sve više opada i da je upitan otkup grožđa ove godine jer su zalihe velike. http://www.vecernji-list.hr/newsroom/economics/310485/index.do

    avatar

    22.06.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • i-scream

    Ne znam jeste li čitali, no, fora s 0,0 promila je navodno već uvaljena Madžarima. Zašto fora? Zato što zbog tog zakona vinari trpe velike gubitke, to se da valjda provjeriti u nekoj vinarskoj zadrugi i sl., no, da ne ulazim preduboko, zbog gubitaka će u dogledno vrijeme mnogi od njih morati prodati svoje vinarije po smiješnim cijenama. E, kad ih se talijani, francuzi i njemci nakupuju dovoljno, tj. kad preuzmu kontrolu našeg tržišta, vratit će nam zakon od 0,5 promila, i reći kako su to sve činili na dobrobit naroda. "Da ne ginemo po cestama". Dovoljno rečeno.

    avatar

    28.06.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...