Komentari

bigmamma.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mamina svakodnevnica

    Prvo, lipo te vidit natrag. Očito su se smirili vali i prošle oluje.... :-)) Šta sam imala kazat o rodbini i odnosima, kazala sam na forumu pa da ne duljim i ovdje. Nigdi ne piše da se nekoga mora voljeti. I ne moram ja volit svoju rodbinu kao što ni ne volim cilu. Nisam ih birala, ali su tu, i to ne znači da se s njima moram sastajat. I ne sastajem se. Previše mi je važan moj živčani sustav i moj želudac da bi ga mrcvarila s onima koji mi nisu bitni (ili ja njima nisam bitna). Eto ja svoju nonu nisam vidila pune 4 godine i ne marim je ni vidit jer ona cili život (kad sam ja želila da me vidi, voli, traži) nije baš želila vidit i volit mene. Srićom, imam drugu nonu, pa me cila ta situacija baš i ne zabrinjava previše.... Pozdrav....

    avatar

    21.06.2005. (01:41)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Vidiš Gogi, meni su ostali samo oni koje eto na kraju balade ne volim i nemam...Nona koju sam obožavala je umrla, dide isto tako...ostali mi samo mater, otac i brat. Ali neka...dovoljni su oni meni...i više od toga :)

    avatar

    21.06.2005. (01:57)    -   -   -   -  

  • Nogalo

    U zivotu se cesto jedino na obitelj i rodbinu mozemo osloniti. Ali isto tako, u tim odnosima ne bi smjelo biti nista materijalno. Krv nije voda, ali nije ni izgovor.

    avatar

    21.06.2005. (03:29)    -   -   -   -  

  • Trica

    Nisan ti baš pametna. Radi sjećanja na pok.papu odlazin vidit babu, strica i njegovu ženu i dicu. Oni su mi jedini rod s njegove strane. Svaki me put zaseru. Ali sitin se riči pokojnoga staroga. Za svoju bi mater zna reč: "Ma pusti je. Šta će bidna. Vidiš da je jednon nogon u grobu." Drugačije je sad kad neman ćaće. Da je živ možda bi se inatila s njima? Ili samo sebe opravdavan? Ma ka šta san i rekla, nisan ti ja pametna. Uopće. ;)

    avatar

    21.06.2005. (07:41)    -   -   -   -  

  • Dolka

    O tome sam često razmišljala, svađala se, nisam dala na se'- I s rodbinom s moje strane, i sa svekrvom, npr. Ne treba se dati baš u mlin, da ti svak svašta, ali neka tolerancija mora postojati. Obitelj je uvijek obitelj, ogromna sranja mogu smjestiti i najbolji prijatelji (koje sama biraš...?).

    avatar

    21.06.2005. (08:15)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Prije dva mjeseca sam se posvađao s roditeljima i otada ne kontaktiramo. Nisu pale teške riječi, ali sam se užasno razočarao u njima, zbog njihovih tvrdih i nerazumnih stavova oko nečega što je meni bitno. Naravno, razočarali su se i oni u meni. Teško mi je zbog toga, ali ne mogu ići protiv sebe - nije u pitanju ponos ili inat, već ne mogu pogaziti cijeli sustav vrijednosti koji me čini takvim kakav jesam. Shvatio sam da je naš dobar odnos svo ovo vrijeme bio iluzoran i da se nije temeljio na međusobnom uvažavanju. Žalosno je sve to, ali sam na neki čudan način ipak osjetio svojevrsno olakšanje. Ostaje mi nada da će se ipak, s vremenom, početi držati one izreke "živi i pusti druge da žive".

    avatar

    21.06.2005. (10:55)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    draga moja..žao mi je ako te itko povrijedio,no to se događa i najboljima.Na žalost netko se zna nositi sa tim,a netko ne.Svakako boli..Nitko ne kaze da moraš oprostiti,ako smatraš da je povreda preduboka.Učini ono najbolje za sebe i svoje najdraže.Rodbina je poput cigana...jedan dan se kolju,drugi ljube..Tako ti je to u životu.Sretno ti sa svime

    avatar

    21.06.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ja guram od sebe sve ono što mi izaziva grčeve u želucu, ako ćemo baš i iskreno, ne želim vidjeti svoga tatu jer mi taj čas prisjedne, savjetujem radi dobrog zdravlja, maknuti se od takvih:))

    avatar

    21.06.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    znaš, ja sam odavno shvatila da ne moram održavati veze s ljudima samo zato što su mi rodbina...od tada se osjećam puno bolje i imam puno manje loših trenutaka

    avatar

    21.06.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Draga, neću ti pametovati.Vidim da si svoje dvojbe raščistila sama sa sobom.Drago mi je da si tu opet. Samo da ti kažem da sam po tvom savjetu uspjela izravnat onaj žbun i jedino mi je sad problem kod pranja, jer ostavim oko sat vremena da to dovedem u red.No hajde, nedo bog većeg zla.Pusa.....

    avatar

    22.06.2005. (18:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...