Komentari

kckc.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • You've Been Brainwashed

    oj dragi nam viteze. nemoj se brinuti. zar bi trebalo onda na čokoladam pisati. puno papajte chokoladu i dobit cete secernu bolest. hah. nedaj se.

    avatar

    21.06.2005. (00:18)    -   -   -   -  

  • kakoriblji

    Kako oj svakim danom provedeš 1000 sati u smijanju zajedno samnom, vjerujem da se dotično poništava. Ali šljunak i dalje teče... Nemoj se zavaravati dlakavi moj.

    avatar

    21.06.2005. (17:08)    -   -   -   -  

  • kakoriblji

    Riba d prvi vizitorkc. Evo.

    avatar

    21.06.2005. (17:32)    -   -   -   -  

  • I tripped, fell down naked, I scratched my knees

    Nije u redu da jedan vitez toliko kAdi..što na to kaže zarobljena kraljevna? ne bi rekel da se s tim slaže..bolje da ideš s menom u casino..kao svi pravi vitezovi, ali i oni koji se tako osjećaju..

    avatar

    21.06.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • Gnjev u očima i gro dlaka...

    Neznam, zajebano ti je to... Nije dosta kaj imam raka na plučecima, nego bu mi se i vizir sjebal od pušenja... Nemam tolko nofci za podmazivanje - a i teško je nek(oga)aj poseči z gladijusom dok se ti stalno manifestira pušački hroptec...Taman naciljaš,onda iznenada iznenadiš samoga sebe i zbrohaš se, te pogodiš čist nekaj drugo... Dolazimo do zaključka da sam opasan za okolinu na mnogo više razina nego kaj sam pretpostavil - ak se kaj takšega desi, si ste pozvani na besplatan fiš-paprikaš! 8)))

    avatar

    22.06.2005. (03:43)    -   -   -   -  

  • Ljeto je pochelo...Uzhivajte maximalno...

    bacih rukavicu da kazhem ti sljedeche. poslanik s neba sam ja, sto velja da bacish cigaretu tu sto u ruci drzish, kao sto bacih rukavicu ja. stetno to jest, smisla nema. kazes da mozemo sretni biti sto gimnaziju zavrsili jesmo. kurac malo, pitam se na koji fax upisat ja chu se. daj serem:) uglavnom, vrlo me se dojmio blog tvoj:), s pravom ti vitez jesi

    avatar

    22.06.2005. (11:15)    -   -   -   -  

  • Gnjev u očima i gro dlaka...

    Dadnut ću sve od sebe da odbacim prokletstvo ovo daleko od sebe - Jezhu moj, budi sretan ipak, jer velik posao obavio si završivši Spartansku Gimnaziju Čakofec, a uz malo truda ( i mog danog uvjeta :( ) vidjet ćemo se (nadam se) jesenas u beloj metropoli! Se bu bilo, imaj vjere...

    avatar

    22.06.2005. (13:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...