Komentari

baklja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Pjesme Za Izgubljene Duše

    Ako se ikada vidimo dobit ćeš sve to jer si zaslužila.....prijateljski stisak ruke i zagrljaj.....i nježan poljubac u čelo.....i bolje je biti iskreni "klaun" nego neiskreni "čovjek"..... Srčeko malo,nedostajala si mi ! Šaljem ti veliki pozdrav i VELIKI PUSEK! :))))) P.S. i nadam se da ćeš sada opet češće pisati..... :)))))

    avatar

    19.06.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    da..."pogodila" si me sa onom izjavom da i osobe koju su stalno sa nama ne znaju ili ne želi znati nešto više o nama. za razliku od tebe ja volim noć, volim tu tišinu i samoću ali i meni tada prolaze raznorazne misli kroz glavu i nikako zaspati. da...stvarno je malo potrebno za sreću. želim ti kao i sebi da doživimo stisak ruke, dva oka puna ljubavi i mir u duši...pusa i nemoj opet otići

    avatar

    19.06.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • dosadne priče... jedne krijesnice

    Baš mi je drago da si se vratila! :) Znam kako se osjećaš... uvijek sam mislila da tražima malo ali da bi se dogodilo meni, očito je bilo previše... Drž se i nemoj opet tako nestati!

    avatar

    19.06.2005. (17:10)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    pusa dragi moj msilek...je ima puno istine u ovome što si rekla..živimo smijemo se..pored svih tih ljudi,a iznutra samo mi znamo kako je..pusa velika...želim ti taj topli,ali iskreni stisak ruke..želim riječi izgovorene iz duše..želim da si sretna smileku dragi..kiss veliki

    avatar

    19.06.2005. (18:08)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    piši kada možeš mi smo tu...;-)

    avatar

    19.06.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  • zlatni prsti

    jednom bude,sigurno :)) pozdrav ,drago mi je da si se vratila,i ja napišem kad stignem,sve rijeđe

    avatar

    19.06.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • Breakdown

    ne treba mi puno... vjerujem u to... ali kada ni ono malo nemamo, i to postaje puno... ne znam... nekad mi treba samo razgovor, prijateljska ruka i zagrljaj... nekad samo trenutak mira... (ex a.a.girl)

    avatar

    19.06.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • summerblue

    drago mi je sto si se vratila... jako mi je drago... :) Ah, smilek... valjda će doći i nama to što i ti želiš, jer slične želje imamo... Šaljem ti malo mora, pazi da te val ne smoči... :) (Upravo je najveća plima od današnjeg dana)

    avatar

    19.06.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • LBB...

    nalazis ispunjenje u ljubavi...doci ce...ja sam svoju nasla i pomirila dusu sa andjelima...predivno...

    avatar

    19.06.2005. (20:20)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Smilek moj,toliko je vremena ispred Tebe...!:* Naci ces,znam,a do tada...ne bacaj biserje pred svinje,ja sam bila siroke ruke,kako u ljubavnim,tako u prijateljskim odnosima....nije vrijedno!:(

    avatar

    20.06.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • Baklja na nebu

    još jednom pozdrav svima LOST: ma ti si :)) znaš i sam već sve ;)) pusek i tebi :)) REINA: carice... da to isto i ja želim tebi... ostvarilo ti se nadam se što prije.. .)) KRIJESNICE: nikada to malo nije previše... iako nam nekad tako izgleda..zaslužuješ to, kao i svatko drugi :) ELENA : :))))) ma slatko moje.... hvala ti ..pusaa :) ZLATNI PRST: prstu slavonski.. sam ti meni budi živ i zdrav te raspolžen kao inače :)) BREAKDOWN: da...razumiješ... i drago mi je da vidiš ono što vidim i ja.. i koji puta nadjem toliko toga sličnog sebi u tvojim tekstovima. :)) SUMMERBLUE: more :)) more mi šalje.. pa to jako lijep poklon...a neka me i zalije koji val bilo bi lijepo :)) LBB ...welcome :) KATYA : drago stvorenje tebi pusaaaaaaaaa :)) i gledaj naprijed.. ništa drugo ne moežmo nego nadati se boljem.. :)

    avatar

    20.06.2005. (09:30)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    evo samo da se javim....drago mi je da si nazad..

    avatar

    20.06.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...