Komentari

dpuknuta.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dpuknuta

    i,jos nesto... ti zbog kojega je sve ovo nastalo,daj mi mail ili netso,ako zelis da ti nabrojin osobe kao odgovor na postavljeno pitanje!!!!! i,jos nesto?! sta san ja tebi kriva?!!

    avatar

    18.06.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • EXidiot

    kakva reakcija na samo jedan negativni komentar!netko očito ne zna primit kritiku.ali druge zna komentirat dugo i široko.morao sam svratit na blog -imao sam osjećaj da ću imat što vidit. samo si dokazala da ti tvoje samoljublje ne dopušta da drugi vide drugu stranu medalje.zašto pišeš blog ako ne podnosiš različito mišljenje od svog?vrlo plitko i očekivano. pročitaj jedan od najboljih blogova i pogledaj koliko zaostaješ. zašto da ti dam mail - da mi dosađuješ s pitanjima.ne hvala.prestaješ pisat blog? pa ionako ništa pametno nije bilo napisano.

    avatar

    18.06.2005. (17:36)    -   -   -   -  

  • dpuknuta

    uzvratni udarac: ode nije bila stvar primanja lose kritike... nego je bila stvar sta si pljuvo po meni... briga me za tvoje misljenje o blogu... to je i tako sama zajebancija... necu dopustit da na mom teritoriju neko pljuje po meni.. a,ti malo pogledaj svoju drugu stranu medalje... kukavica na kvadrat. sakrivas se u svom kutu i sudis drugima... i,onda se meni javljas kako znan pricat o nekome drugon... i dalje ne svacan tvoje ''zle'' namjere... al,jednostavno en zelin bit dio tvojih anegdota. ja tebi nisan nista skrivila, a tvoja slika se jasno vidi iz ogledala... pljujes po meni a ne zelis rec ni ko si... znaci da je istina ta da si manji od zrna maka... a,stas e prijateljstava tice... daj,osvrni se malo oko sebe... a,ako je tebi stalo do naprednih blogogva,ne znan zastro svoje vrjeme gubis ode? a,tvoj nadimak govori puno o tebi.. idiot se ne mjenja lako...

    avatar

    18.06.2005. (20:08)    -   -   -   -  

  • whole ( emigirirao sa blo

    nedaj se dpuknuta ........ ostani pas =DDDD wuf wuf =))))) .......... just kiddin........ ignoriraj anonimne kreteni i nastafi pisati =))))))------- stej kul..... listen hard rock =)))))

    avatar

    18.06.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • LSD

    kretena je uvijek bilo i bit će ih. nastavi pisati! whole je u pravu

    avatar

    18.06.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • dpuknuta

    thanx na podrsci svima... a,LSD u pravu si sta se kretena tice... vidil ismo to neki dan u razredu :)))

    avatar

    19.06.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • peki

    gaaaaaaaaasiiiiii blooooooog!!! al nemoj mene slušat...ako misliš ga ugasit, bar sačuvaj ove postove, html kod dizajna (ako si išta minjala) da imaš ako ikad budeš tila nastavit...

    avatar

    19.06.2005. (10:14)    -   -   -   -  

  • dpuknuta

    ma, blog ostaje,definitvno... ko hebe budale :))))) nek se nose...

    avatar

    19.06.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  • whole (emigrirao)

    ako ga mislis izgasiti izbrisi sve postove i ne cuvaj uopce kod. jest da ces zaliti za godinu dana no jebiga. :-) moj savjet da nista ne cuvas :-) mislim ja nisam cuvao bilo mi zao no da se opet vratim ne bih sacuvao niti jedan post :-) jebote koje debilno razmisljanje u mene =)))) ali nemoj gasiti blog =))

    avatar

    19.06.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • dpuknuta

    ka sta san vec rekla blog ostaje :))))) bez sumnje :)))

    avatar

    19.06.2005. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...