Komentari

harpplayer.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Iggy

    Napomena! Zbog uglavnom nejasnih fotki harmonika, klikom na sliku omogućeno je uvećanje slike (za sada) samo kod Hohnerovih modela.

    avatar

    22.05.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    zanima me koliko bi otprilike došla jedna Marine Harp i Special 20, ja živim na području Splita pa ako ima u blizini Splita neka specijalizirana prodavaonica gdje ih prodaju. Hvala!

    avatar

    02.07.2009. (02:12)    -   -   -   -  

  • Vux

    da li se ona proizvodi u svim tonalitetima?

    avatar

    09.12.2009. (22:31)    -   -   -   -  

  • Mile

    Sviram usnu harmoniku od cca 70g Daleko najbolja harmonika je Marine Band,probao sam sve osim brazilskih i jedino ona zvuči kao pravi usnjak.Sve ostalo su imitacije računajuči i lee oscar.Kada budete svirali svaku pjesmu čim je čujete onda ste ovladali tim instrumentom a naročito ako svirate solo i ritam zajedno .Pozdrav majstor.

    avatar

    03.05.2010. (21:49)    -   -   -   -  

  • LEo

    jako dobra harmonika. nova . pitanje: jel moguće da mi neke rešetke (drveni "češalj") strše? zvuk je dobar bez obzira na to...

    avatar

    28.09.2010. (17:10)    -   -   -   -  

  • bluesM

    Po meni najbolja usna harmonika ali nije za jezično sviranje tj. sviranje jezikom kako Iggy piše
    zbog drvenog češlja koji nabubri.Isto takve su sve sa drvenim češljom bez obzira koje Blues harp,Dylan,Piccolo,Puck itd.....Za trajnost i točnost su bolje one sa plastičnim češljom Lee Oscar,Golden melody,Pro harp,Milteau,Big river itd.....Ne znam zašto Hohner ne napravi Marine band sve istih dimenzija samo plastični češalj,onda bi razgovarali o razlici zvukova jer Marine band nije Specijal 20 nisu iste dimenzije i oblik češlja.Šteta pozdrav svima.

    avatar

    04.10.2010. (12:31)    -   -   -   -  

  • majstor Mile

    Što je Lega, nitko više ne svira usnjak pa onda nema ni komentara.Kako prolaze godine tako i zanimanje za pravu glazbu. Ipak su prevladali kompi i mobiteli.Nekad sam nosio usnjak uvijek sa sobom u Wrangler jakni jeansu a zimi u prije Tedy jakni a kasnije u Vijetnamci sve kupljeno u Trstu i usnjak ECHO SUPER VAMPER svirali su je Tomaž Domicelj u pjesmi DLEČ JE SONCE pa Mlinarec u PJESME SA PLANINA i normalno KAJ GOD BLUES .Moje skromno razmišljanje jeste da je usnjak najbolji i najpristupačniji instrument na svijetu.Mislim da bi trebao biti zastupljen u svakom Band-u i Sastavu ma kakav on bio i što svirao.Slušam samo Amere oni to i dalje prže to je kod njih tradicija a kod nas sprdnja.Kad ga sviraš na ulici svi bježe od tebe kao da si šugav a slušaju neuspjele svirke studoša glazbene na kongosima,flautama violinama i ćandrkanja na đitrama ove nove glazbe.Mislim da se nema više što čuti jer je sve odsvirano 60,70,80 godina.

    avatar

    07.02.2014. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...