Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • dnevnik starog momka

    može jedno pitanje direkt u glavu? što misliš kako će se riješiti cijela ta strka oko Gotovine - neki tvoj scenarij kako bi se to moglo odvijati. ne neki SF, čisto tvoj viđenje kako bi to moglo biti? vidim da dosta znaš o tematici, pa bi mogao dati neko realno viđenje svršetka te priče(sve kad-tad mora završiti), osim ako se ne dogodi nešto van svih kalkuacija tipa 3. svj. rata :) tnx!

    avatar

    16.06.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Odlično pitanje, pa će mi trebati vremena da razmislim. Za sada, mislim da će očekivano razrješenje Mladićeve situacije ubrzati i privođenju kraju Gotovininog slučaja. Naprosto ne vjerujem u priče da je napustio zemlju 2001. i da se više nije vraćao. Da je to istina ne bi nam nitko mogao navaliti čitavu ovu strku. Nitko, pa ni neskloni nam Britanci. Čičak je svojedobno pisao o jednom realnom scenariju da se Antu Gotovinu udalji iz Hrvatske u Bih, nakon čega bi bio obaviješten UROFOR o njegovom skrovištu, pa bi francuski padobranci iz sastava EUROFOR-a desantirali i uhitili ga, te bi bio prebačen do NATO baze u Italiji, a odatle u Haag. Iako je sam Čičak provalio taj plan , čime su bitno umanjene šanse za njegovu realizaciju, nekako, ta varijanta još uvijek najviše drži vodu. Ostalim mogućnostima, posvetit ću više pažnje u postovima, čim malo bolje razmislim. :)

    avatar

    17.06.2005. (11:10)    -   -   -   -  

  • dnevnik starog momka

    ja se drzim one "zdravo seljacke" teorije da je on negdje u Argentini(hmmm...de za vu??), pijucka koktele i ceka da se situacija smiri ili da Hrvatska nesto drugo zariba pa da se pozornost skrene na to tako da on dovede obitelj u Argentinu i uziva ostatak zivota :)) ili to ili su ga mali zeleni ćopili :) ma salim se, mislim da tvoja teorija drzi vodu; ali svejedno bi volio da to detaljnije razradis. inace, smatram da je on ili u BIH ili u Dalmatinskom zaledju...u svakom slucaju blizu, iz prostog razloga jer je Pukanic skrtica za platiti kartu do neke strane zemlje za razgovor sa Gotovinom :)))) p.s. sto mislis o ovom stripu s Gotovinom kao glavnim akterom? je li to novi Zagor na vidiku ili mozda Bob Rock?

    avatar

    17.06.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...