Komentari

sospes.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • P.O.M.A.K.

    pa nekad ti je to samo mali peh , nekad je to nereća(koja je uopće razlika između peh i nesreće???)......eee, da sad sam se sjetila kak smo strgale onaj retrovizor ,......:))))))))

    avatar

    16.06.2005. (15:03)    -   -   -   -  

  • Ne jedi žuti snijeg

    nikad čula da je neko handrast :)) al ti ziher jesi! a i ja! a i pomak! a i cijela gajba! a i Ana M. i Valentina! a i svi puno ljudi!

    avatar

    16.06.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • dixy_fun

    Ne mogu ni zamisliti kako ti je... Ja sam jedan od onih koji ne mare za promet i vozila vec samo prelaze cestu bez gledanja. sto se tice spretnosti, ne postoji osoba koja dosad nije imala nekakav bliski susret s retrovizorom ili drugim kucanskim namjestajem poput stola ili nekih skala... sve je to normalno. bolje da sve sanjas nego da se stvarno u krvi valjas... chao...

    avatar

    18.06.2005. (00:00)    -   -   -   -  

  • h@ppy

    Kak se ono kaže: uvijek se valja suočit sa strahom da bi ga se pobijedilo; ili tak nekak, uglavnom, nadam se da znaš na šta mislim... Pozdrav! :)

    avatar

    20.06.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • dixy_fun

    evo prosa sam maturu, jos prijemni pa sam miran... kako ti provodis ove sparne dane... opisi i podjeli s nama svoje dozivljaje...

    avatar

    21.06.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • d.

    a ne. a ne. A Ne. Nitko nije nespretniji/nezgrapniji od Draguljčeta. A ne. Sospes sigurno nema 2 dvojke iz trčanja (6 min, 200 m) i jedna vjerojatno jedinica ali u biti nemam pojma jer sam bila preumorna i preošamućena da bi memorirala koliko sam pretrčala, a koliko dobila. A ne, ne. Sospes ne vozi bicikl kako draguljče vozi. O ne, ne. sjećam se da smo moj bratac i ja staklena vrata regala razbili lego kockicama ... a vjerojatno ima toga još više, ali ne ne mogu sjetiti. jaoooh. ma strašno ;)))) Uglavnom, malo sam švrljala po tvom blogu i baš mi je zanimljiv ;))) pozdrav ;)

    avatar

    22.06.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...